Healing Superfood: Anti-Aging, dolgoživost in kitajska medicina

Healing Super Sadje: wolfberry Herb dolgoživosti

Zakaj smo tako opozoriti na starodavno kitajsko medicino? Ker je njihova starodavna modrost ni samo pomembna v našem hitrem, tehnološko naprednem svetu, vendar ti pojmi imajo lahko velik pozitiven vpliv na naše zdravje. Kitajska medicina uporablja hrano za zdravljenje in si prizadeva, da svoje telo in življenje v ravnovesju z uporabo Yin in Yang. V nasprotju s tem, tukaj v Združenih državah, kakor tudi v Kanadi smo predpišejo več zdravil in zaužiti več vitaminov in mineralnih dodatkov v povprečju … na osebo kot katerikoli-drugo-izobraženi populaciji na svetu. Kljub temu pa je 90% od nas še vedno umre zaradi preprečljivih bolezni!

Kitajci so uporabljali to sladko pomarančno jagodami za medicinske namene že več kot 2000 let! Je podolgovate oblike in je zelo sladko. Kitajci cenijo wolfberry kot nacionalni zaklad. To se imenuje tudi Goji berry je squawberry je boxthorn, puščava boxthorn in “zakonski grozdje”.

Wolfberry je zelo hranljiva rastlina. Ta Superfood vsebuje 21 mineralov v sledovih, in ima zelo visoko vsebnost vitamina C, ki prihaja iz drugega do Camu Camu. Wolfberry ima tudi bogato količino vitamina E, vitamina B-kompleks in železa.

In če še niste navdušeni to Superfood je tudi 11-13% beljakovin! Wolfberry vsebuje 19 aminokislin, 8 od teh kislin, ki so bistvenega pomena za življenje. To Superfood vsebuje tudi esencialne maščobne kisline, vključno linolenske kisline, ki se uporablja za zdravljenje težav z vnetjem in avtoimunske bolezni.

Študije kažejo wolfberry biti koristna za spodbujanje življenjske dobe, ščiti jetra, izboljšuje vid in pomaga pri preprečevanju raka. Ta Superfood je verjel tudi neguje kri in je dobro za splošno zdravje srca in ožilja. Wolfberry je tudi izjemna proti staranju. Wolfberry sok, še posebej, deluje podobno kot iskanje in uničiti nalogo, da scavenges in nevtralizira superoksid proste radikale. To je ključnega pomena, kot prosti radikali ustvarjajo seme za bolezni in bolezni v našem telesu.

Bodite prepričani, da pri nakupu sadnih izdelkov, sokov, ki jih uporabljajo celo sadje to vključuje kožo, in celuloze. Večina sokovi omiljen, sladkane, in pojasnil, ki odstranjuje in redči večina samih hranil menite vaše pridobivanje. Ne zapravljajte denarja za te izdelke. Lahko kupiti ta jagodami v posušeni obliki, sok in prahu.