HELATIO-TERAPIJA

Helatio-terapija je eden izmed najbolj zanimivih terapij obstajajo v zgodovini in praksi humani medicini. Treba je metodologija znan in se uporablja po vsem svetu, bi na milijone življenj vsako leto shranjene. Metoda Helatio ima neverjetne učinke, še posebej na bolnikih z cerebrovaskularni, bolniki z boleznimi srca in ožilja, sladkorne bolnike, osebe s slabim periferne cirkulacije, osebe, ki trpijo zaradi izgube spomina in pri motnjah, ki jih kajenje, alkohol, toksičnosti okolja in zastrupitve povzročajo s težkimi-kovinami. Postopek zdravljenja je sestavljen v upravljanju nekaterih perfuzije, ki odstranjujejo toksine iz krvi; sicer je funkcija vsakega organa spremenila in uravnoteženo.
Postopek Helatio se lahko izvede tudi z zaužitjem EDTA dodatkov. Etilendiamintetraocetne kisline (EDTA), skupaj z različnimi hranili uvede v krvni obtok. Tudi skozi usta dajemo izvlečkov zdravilnih zelišč nekaterih formul, ki posebej za zdravljenje posebno naklonjenost. Ime & ldquo; helatio & rdquo; prihaja iz grščine, iz besede & ldquo; Hela & rdquo; pomen & ldquo; citat & rdquo ;. Ta postopek ekstrakti težke kovine in presežek kalcija iz telesa. Vse toksini, ki obstajajo v telesu izloča preko ledvic sistema. Terapija Helatio uniči brez izjeme vse kamnov (kamni) vseh velikosti, kjerkoli se lahko v telesu in se obravnava v krvi kanalov, obnavljanje svojo elastičnost in vitalnost. V prvi fazi se priporoča od 50 do 100 takšnih sej, enkrat na tri dni. Po tem, zdravljenje sestavljena iz akupunkture in izvlečkov zdravilnih zelišč. Obravnava se bo nadaljevala do bolnika & rsquo; s popolno okrevanje.
Zdravilne lastnosti metode Helatio so bili od leta 1948-1950 priznali nikoli, ko so opravili obsežne raziskave, preverjanje tako svojo metodologijo in njene učinke na človeško telo.
Ki se uporabljajo tako v starostno ustavljanje in pomlajevanje zdravljenje, terapije Helatio deluje na telo na celičnem nivoju, zaskočni uničenje celic. Izboljšuje srca s kisikom, kar povečuje količino kisika v srčno ravni, in revitalizira krvne žile. To aretira in zdravi osteoporozo in arterioskleroze.
Tradicionalna medicina se izvaja že več kot 10 tisoč let, so odkritja, ki v Egiptu stati dokaz na tej progi. Obstajajo zgodovinski viri iz te antične dobe, ki potrjuje prakso zdravljenja Helatio za. Pravi specialist v tradicionalni medicini bo vedel metodo Helatio kot takega in način, na katerega se lahko ustrezno uporabijo pri blagodejno učinkov in brez nevarnosti za bolnika, kot je bila praksa v egiptovski tradicionalne medicine. Postopek se izvede takole: so tkanine obveze uporabljajo na treh ključnih točkah: na območju karotide nad srca in nad stegenske arterije na desni nogi. Obloga se namaka v izvlečkov zdravilnih zelišč, ki vsebujejo hranila in biološko aktivne snovi. Zaradi načina uporabe, se te snovi absorbira v telo v več fazah; kot rezultat, kri očistimo in telo razstrupljajo. Na ta način, eden izogiba vbrizgavanjem EDTA- vsebuje zmesi ali hranila intravenozno, hkrati odpravlja vse nevarnosti, ki sodelujejo ti postopki. Poleg tega se je izboljšal način Helatio zagotavlja tudi zdravljenje raka in benignih tumorjev, saj se učinkovitost in natančnost terapije povečala.
S svojim posebnim ukrepom na celični ravni ob srčno-žilni sistem in ob kost strukturi, kot tudi na telo kot celoto, metoda Helatio pomaga regeneracijo organov in pomlajuje telo. Terapija Helatio deluje kot čarobno palico, kadar se pravilno uporabljajo & ndash; ob upoštevanju posebne metodologije & ndash; in v kombinaciji z zdravljenjem akupunkturo in izvlečkov zdravilnih zelišč zaužitih ustno.