Herbal Medicine

Kaj je Herbal Medicine?
Zdravilo rastlinskega izvora, ki se imenuje tudi botanični medicine, se nanaša na uporabo katerega koli elektrarne semena, jagode, korenin, listov, lubja, ali cvetje za medicinske namene. Long izvaja izven konvencionalne medicine, je Zeliščna zdravila postajajo vse bolj mainstream kot up-to-datum analize in raziskave pokažejo svojo vrednost pri zdravljenju in preprečevanju bolezni.
Kaj je zgodovina zdravilo rastlinskega izvora?
Rastline so bile uporabljene za medicinske namene že dolgo pred zgodovini. Na primer, starodavni kitajski in egipčanski papirus spisi opisujejo zdravilna rastlina uporablja. Avtohtonih kultur (npr, afriške in Native ameriški) uporablja zelišča v zdravilnih obredov, medtem ko razvite tradicionalne medicinske sisteme (npr Ayurveda in tradicionalna kitajska medicina), v kateri zeliščne terapije so sistematično uporabljati. Znanstveniki ugotovili, da so ljudje različni deli svetu večinoma uporabljajo enake ali podobne naprave za iste namene.
V začetku 19. stoletja, ko se metode kemijske analize najprej je bil na voljo, znanstveniki začeli pridobivanje in spreminjanje aktivne sestavine iz rastlin. Kasneje, kemiki začela snemati svojo lastno različico rastlinskih sestavin, ki se začne prehod iz surovega zelišč do sintetičnih farmacevtskih izdelkov. Sčasoma, uporaba zdravil rastlinskega izvora v korist farmacevtskih zmanjšala.
Pred kratkim je Svetovna zdravstvena organizacija ocenjuje, da je 80% ljudi po vsem svetu se zanašajo na zdravila rastlinskega izvora pri nekaterih vidikih svojega primarnega zdravstvenega varstva. V zadnjih dvajsetih letih v Združenih državah Amerike, večjo javno nezadovoljstvo s stroški zdravil na recept, v kombinaciji z zanimanje za vrnitev v naravnih ali ekoloških sredstvih, je privedlo do povečanja uporabe zdravil rastlinskega izvora. V Nemčiji je približno 600 do 700 zdravil na rastlinski osnovi so na voljo in so predpisani za približno 70% nemških zdravnikov.
Kako zelišča deluje?
 Cela zelišča vsebuje številne sestavine, in je verjetno, da delajo skupaj, da dobimo želeni zdravila učinek. Številni dejavniki vplivajo, kako učinkovito bo zelišče biti. Na primer, tip okolja (podnebje, bakterije, kakovost tal), v kateri je rastlina rasla bo vplivalo na njegove sestavne dele, prav tako pa tudi, kako in kdaj je bilo pridelano in predelano. Ekološko ali biodinamična so najboljši!
Kako se zelišča uporabljajo?
Iz razlogov, opisanih v prejšnjem poglavju, Zeliščarji raje uporabljajo cele rastline namesto pridobivanja posamezne sestavine iz njih. Cela rastlinski izvlečki imajo veliko sestavin. Te sestavine delujejo skupaj terapevtske učinke in tudi zmanjša možnosti stranskih učinkov iz katerega koli sestavnega dela. Več zelišča se pogosto uporablja skupaj za izboljšanje učinkovitosti in sinergijskih ukrepov in za zmanjšanje toksičnosti. Zeliščarji mora veliko stvari upoštevati pri predpisovanju zelišč. Na primer, vrste in sorte rastlin, elektrarne habitata, kako je bilo shranjeno in predelano, in ali obstaja onesnaževalcev ali ne.
Kaj se dogaja med obiskom zeliščar?
Ko boste obiskali zeliščarki, cilji zdravljenja so pogosto bolj široka kot ustavil eno pritožbo. Cilj zeliščarji za odpravo neravnovesij, razrešiti vzorce disfunkcijo in zdravljenje vzroka vaše pritožbe. Specifični simptomi se lahko zdravijo tudi če bo necessary.In mnogih primerih Zeliščarji uporabljajo diagnostična orodja in opreme za pomoč.
Seja z zeliščarja običajno traja eno uro. Morda se fizično pregledal in vprašal o svojem zdravstvenem zgodovine in vaše splošno dobro počutje (to je, kako dobro spiš, kaj jeste, če imate dober apetit, dobro prebavo in izločanje, kako pogosto vadbo, in kaj storiti, da se sprostite). Trava lahko priporoči eno ali več zelišč, spremembe prehranjevalnih navad in življenjskega sloga spremembe. Ker so zdravila rastlinskega izvora počasneje deluje kot farmacevtskih izdelkov, boste morda morali vrniti za nadaljevanje v dveh do štirih tednih.
Kaj je zdravilo rastlinskega izvora dobro za?
Zeliščarji zdravljenje številnih bolezni, kot so astma, ekcem, predmenstrualni sindrom, revmatoidni artritis, migrena, simptome menopavze, kronične utrujenosti in sindrom razdražljivega črevesja, med drugim.
Zeliščni pripravki so najbolje sprejeti pod vodstvom usposobljenega strokovno, David Broom je registriran medicinski zeliščar z 27 let izkušenj. Posvetovanje bo vključevalo uporabo diagnostične opreme, prehranskih nasvetov in uporabi naravnih dodatkov.