Herpes simplex virusa izbruhov lahko upravlja z uporabo zmesi eteričnih olj iz zdravilnih rastlin

Herpes simplex virusa izbruhov lahko upravlja
Uporaba formulacij eteričnih olj iz zdravilnih rastlin
Richard C. časti dr
Herpes – herpes je okužba z virusom herpes simplex (HSV) povzročil. Enkrat okužen, imate HSV za življenje. Simptomi ali izbruhi lahko pojavijo večkrat na leto ali po mirujočih obdobje več let. HSV se lahko širijo s katero koli osebo in ima skoraj enake razširjenosti pri moških in ženskah.
Vrste herpes – Obstajata dve vrsti HSV, od katerih je vsak lahko povzročijo ustni herpes ali genitalnega herpesa. HSV 1 (Herpes simplex virusa tipa 1), v glavnem povzroča mehurje vročino ali herpes v ustih, in HSV 2 (Herpes simplex virusa tipa 2), ponavadi povzroči genitalni herpes. HSV 1 in HSV 2 tako povzroči razjede v in okoli ust, vagine, penisa in anusa, ali na zadnjici in stegnih.
Herpes Biologija – Samo v ZDA, HSV 1 okuži približno 250 milijonov ljudi, in HSV 2 okuži približno 50 milijonov. Herpes je ena izmed najhitreje rastočih infekcijskih bolezni v svetu. Ponovitve se lahko sproži na soncu, stres, utrujenost, prekomerno alkohola ali uporabi kofein, poškodba ali nekaterih živil. Oseba s simptomi Herpes, kot so peroralni ali genitalne rane in mehurji, bi morali videti zdravnika. Herpes se lahko širijo tudi če ni nobenih simptomov, ali ljudje, ki so nevede okuženi. Skrajno flareup ali zlom herpesa na vsakogar, ali okužba v primeru nosečnosti, je treba takoj opozoriti na zdravnika.
Herpes Možnosti zdravljenja – ni zdravila za herpes, ampak zdravnik lahko predpiše odobreni farmacevtske za zdravljenje simptomov in zmanjšati izbruhov, kar pomaga nadzorovati širjenje. Manj toksične in manj drage naravni izdelki so na voljo, da so namenjeni za podporo imunski sistem in zagotavljajo določeno protivirusno aktivnost. Ti naravni izdelki so lahko med najboljših načinov za obvladovanje bolezni na dolgoročni osnovi. Formulacije eteričnih olj iz zdravilnih rastlin in izvlečki oljčnih listov in rdečih morskih alg, se je izkazalo, da ima učinek proti Herpes. Prehranska dopolnila, kot Lizin in elementov v sledeh cink in selen, ki so prav tako ugotovili, da je koristno.
Eterična olja za Herpes – Izdelki, ki so formulacije protivirusnih eteričnih olj, kot je Eulara izdelka Herpes, je znano, da imajo močno protivirusno aktivnost. Ti so lahko učinkoviti pri upravljanju herpes izbruh, če se uporablja zgodaj, liberalno in neposredno na ciljnem območju. Vnovična Olja večkrat dnevno, s pričetkom ob prvem znaku mravljinčenje in srbenje, imelo za posledico manj simptomov in zamude v času do ponovitve. Protivirusna eterična olja formulacije bi morala spodbujati tudi hitrejši čas celjenja, zmanjša izbruhe s sončno svetlobo povzročenih in zmanjša velikost herpes. Naravna eterična olja, ki se uporabljajo v aktualno rabo samo protivirusnih pripravkov na splošno nima stranskih učinkov, dokler se ne zaužije, dajemo sistemsko ali pa se uporabljajo neposredno za oči ali občutljive sluznice.
“Opozorilo, eterična olja izdelki lahko povzroči pekoč ali draženje & bodalo, ustnic, sluznic, oči in genitalne področja Najprej nanesite majhno testno količino izdelka neposredno v & bodalom;. Prizadeto območje, da se ugotovi, če obstaja kakršen koli draženje pred uporabo večje količine “. Eulara Herpes Izdelek je bil razvit za upravljanje s HSV 1 našli na območju ust. Proizvod ni namenjen za uporabo na področju genitalij.
Posodobljeno februar 2012