Holy Basil Herb Kot prednosti medicina in Tulsi

Znan kot kraljica zelišč, Sveti bazilika je znana po svoji duhovni in verski pomen in je hkrati vklesan nišo za sam v tradicionalni indijski sistem medicine. Obravnavati kot & lsquo, eliksir življenja & rsquo ;, Tulsi je znano, da spodbujanje dolgoživosti in dobrega zdravja.
Starodavna rastlina z različnimi zdravilnimi lastnostmi, je Sveti Basil verjel, da je adaptogen, ki uravnava in tonira energično in lsquo, Chakra & rsquo; Sistem človeškem telesu. Predvsem se uporablja v zeliščnih zdravil za zdravljenje bronhialne težave, je rastlina verjel, da spodbujajo dobro počutje na pljučih, grlu in prsih. Znano, da je rasayana koža, rastlina je polna vitamina C, karotena, kalcija in fosforja in ohranja kožo sijočo in voljno.
Tulsi je tudi znano, da imajo analgetske lastnosti, zaradi visoke koncentracije evgenol. Raziskave kažejo, da ima Sveti Basil nekatere protivnetne lastnosti, ki zmanjšujejo otekline in bolečine. Podpira razstrupljanje in zagotavlja olajšave v primerih bolezni dihal. Sveti Basil listi so koristne za ljudi, ki trpijo zaradi imunološke motnje, alergije in astmo. Prav tako izboljšuje prekrvavitev telesa. Protivnetno in antioksidant lastnosti zelišč pomagajo telesu v boju proti off škodljive proste radikale, ki so verjeli, da povzročajo staranje in bolezen.
Znano, da je močan imuniteta booster, ta kraljica Orienta ima zmogljivosti za ohranitev staranja in izčrpavajoče zdravja v zaliv. Zdravilna rastlina z različnimi lastnostmi, Tulsi je varno zdravilo za prehlad in kašelj, bakterijskih in virusnih infekcij, zastrupitve sevanja in visoke ravni sladkorja v krvi.
Najdeno v nižinah v Indiji in drugih državah, kot so Pakistan, Mjanmaru in Šrilanki, svetega Vasilija ali Tulsi je menil, da je kraljica zelišč in je ena izmed najbolj cenjenih zelišč orienta. Ne samo, da je Tulsi slovi po svoji verski in duhovni pomen, ki jo ima tudi prevladujočo vlogo v tradicionalni indijski sistem medicine.
Tulsi Menijo tudi, da imajo analgetske lastnosti, zaradi visoke koncentracije evgenol. Praktiki tradicionalne indijske medicine in strokovnjakov, mislim zelo naravno zelišče, ki se nahajajo v nižinah v Indiji in drugih državah, kot so Pakistan, Mjanmaru in Šrilanki. Rastlina se pogosto uporablja v medicinskih preparatov za astmo in bronhialne težave. Holy Basil tudi izboljšuje prekrvavitev telesa.
Raziskave kažejo, da ima Sveti Basil nekatere protivnetne lastnosti, ki zmanjšujejo otekanje. Podpira razstrupljanje in zagotavlja olajšave bolezni dihal. It preselite listi so koristne za ljudi, ki trpijo zaradi imunološke motnje, alergije in astmo. Domneva se, da bo v pomoč pri urejanju sladkorja v krvi v telesu prav tako.