Hormonsko neravnovesje, Mena Zdravljenje: Naturopatske Medicine Calgary

Naravne Zdravljenje menopavzi
Hormonsko neravnovesje lahko ustvari težave za ženske v različnih obdobjih v življenju, vendar se zdi, kot so menopavzi let nekaj najbolj neprijetno. Medtem ko se nekatere ženske narediti pogaja o menopavzi let brez težav, obstaja veliko, ki potrebujejo podporo za zmanjšanje frustrirajuće simptomov so se soočajo.
Kaj je Mena?
Z medicinskega vidika, menopavza Calgary je življenjsko obdobje, kjer so jajčniki nima več deluje jajca in ustavi odzivati ​​na hormonov, ki jih v možgane. Ženska je dejansko v & ldquo; menopavza & rdquo; ko ni menstruacijske cikluse, za obdobje enega leta, vendar pa lahko ženska pride do neprijetne simptome že vrsto let, medtem ko ženske preselite telo pogaja te hormonske spremembe. V plodnih letih, ženske preselite telo proizvaja estrogen in progesteron urediti reproduktivnega ciklusa. Ko te ravni hormonov začne jesen, lahko ženske doživljajo simptome, tako pogosto povezane z menopavzo.
Znaki in simptomi
To & rsquo; S ocenjuje, da bo 75% žensk pride do blage do hude simptome menopavze in vsake ženske & rsquo; s simptom bo slika drugačna, odvisno od genetske, način življenja in prehranskih dejavnikov. Pogosti simptomi vključujejo naslednje:
& Bull; Vroče utripa in nočno potenje – spremembe v temperaturi regulacijske delu možganov povzroča
& Bull; Razpoloženje in spomin vprašanja & ndash; vključno razdražljivost, depresija, anksioznost, pomanjkanje kratkoročno spomina in sprememb v koncentraciji
& Bull; Mehurja povezana vprašanja & ndash; pogosto uriniranje, povečano občutek pritiska in bolečine, večjo pojavnost okužb urinarnega trakta, ki ga tanjšanja stene mehurja in izgubo elastičnosti in mazanje povzroča na mehurju tkivu
& Bull; Vaginalna suhost & ndash; kot mehurja tkiva, vaginalni kanal je & rsquo izgubi, je mazanje in elastičnost povzročajo draženje
& Bull; Skin spremembe & ndash; izguba elastičnosti pri kožnega tkiva povzroča spremembe v strukturi collegen v kožnih celicah, ki vodijo povešanje in gubanje
& Bull; Sleep motnje & ndash; znižana estrogena in progesterona ravni lahko povzročijo spremembe v spanja, vključno s pogostim vstajanje, nezmožnost, da bi dobili v globoko državno spanje in spanje apnea
& Bull; Spolna disfunkcija & ndash; izguba spolne sle zaradi zmanjšanja proizvodnje testosterona
Naturopatske Zdravljenje menopavze
Obstaja veliko načinov za zdravljenje te simptome naravno in naturopatske medicine Calgary lahko določi najbolj ustrezen program za hitro in enostavno ustvarjanje teh izboljšav. Tudi po menopavzi, ženske preselite telo še vedno zahteva estrogen ohraniti elastičnost in mazanje tkiv, kot mehur, vaginalni in kožnega tkiva, kot tudi za preprečevanje osteoporoze in bolezni srca in ožilja. Ko se jajčniki prenehajo zmanjšati svojo proizvodnjo hormonov, da je estrogen še vedno potrebno za te funkcije, ki jo proizvaja nadledvične žleze, ki je sistem v telesu, ki ureja žensko & rsquo; je odziv na stres. Čeprav je pomembno, da uravnoteženje hormonske spremembe, drugi dejavnik pri izboljšanju simptomov menopavze je krepitev telesa & rsquo; s toleranco za spreminjanje ravni stresa, tako v telesu in zunaj v okolju.
Torej, kaj so najboljše dopolnitve zmanjšajo simptome?
Dobro je znano, naravno zdravljenje vsebujejo fitoestrogene, spojine v nekaterih rastlinah, ki so videti, kot je in so estrogena kot učinke v telesu. Da & rsquo; Pomembno je vedeti, da medtem ko lahko te spojine izgledal estrogena, nimajo stimulatorne učinke, ki ima dejansko hormona estrogena v različnih tkivih kot jajčnikov in tkivo dojke. Ko ženske uporabljajo izdelke, ki imajo fitoestrogene, možgani meni, da je estrogen v krvnem obtoku, ki zmanjšuje simptome, kot so vročinski vali, anksioznost, nočno potenje in vprašanja suhega brez skrbi, ki včasih prihajajo z estrogensko nadomestno zdravljenje. Primeri rastlin, ki vsebujejo fitoestrogene vsebujejo sojine izdelke, Licorice, lucerna, Dong Quai, črni cohosh, rdeče detelje in Česen jagode. Pogosto menopavzi dopolnjujejo izdelki vsebujejo kombinacijo teh rastlin in kdaj sprejeti, se lahko ti izdelki bistveno zmanjšajo simptome ženske lahko doživljajo prek svojih menopavze let.
S temi dodatki, Črna Cohosh je še posebej znan kot so klinične študije so tudi pokazale, da lahko ob dopolnila, ki vsebujejo črno cohosh podobne učinke zdravljenja z estrogenom pri zmanjševanju menopavze pritožb, kot so vročinski vali, nočno potenje, depresija in suhost nožnice. Sojini izdelki so pokazale tudi študije, da bi bili učinkoviti pri zmanjševanju simptomov Čeprav ženske z zgodovino raka povezanih ženske, kot so dojke in raka jajčnikov naj se izogibajo sojine izdelke, ki temeljijo. Za prehranskih dopolnil, je vitamin E je prikazano v kliničnih študijah zmanjšati zlasti vročinskih oblivov, temveč tudi simptome, povezane s vaginalne suhosti in vitamin C, ko se skupaj z vitaminom E je izkazalo za zelo koristno.
Lifestyle dejavniki so tudi velik del zmanjšanja simptomov, povezanih s hormonskimi spremembami. Nekaj ​​manj kot 3-5 ur vadbe na teden se je izkazalo, da se zmanjša vroče utripa in bo pomagalo preprečiti, da vprašanja, povezana z spalnih motenj, debelosti, bolezni srca in ožilja ter osteoporoze, ki so tako skupaj z menopavzi. Spremembe v prehrani mora vključevati zmanjšuje kofeinskih pijač in visoko sladkorja hrane in čeprav je strašno žalosten, večina žensk ugotovili, da je uživanje rdečega vina tudi v majhnih količinah znatno poveča tako pogostost in resnost njihovih simptome menopavze.
V naturopatske medicine, se trudimo, da ne samo ravnovesje ženskih hormonov v tem prehodnem času z uporabo naravnih dodatkov, ki bodisi shematični ali ravnovesje ženskih hormonov, ampak tudi za izboljšanje telo & rsquo; s stres odziva z dieto, z načinom življenja in dopolnitev sprememb za zmanjšanje simptomov in zagotavljanje ženska gre skozi njene menopavzi letih truda, kot je mogoče. Če bi radi, da bi razpravljali naravnih pristopov za pomoč pri zdravljenju svoje simptome menopavze pokličite 403-287-9201 in rezervirajte sestanek z dr Chantelle Drobot. Mi & rsquo; ponovno tu pomagati, nas pokličite.
Za več podrobnosti obiščite – http://www.integrativehealthcentre.com/natural-menopausal-treatments.aspx