Hot Shot Koraki za rast trave rastlin na Your Own

Ganja, katerega botanično ime je konoplje, je bila uporabljena ljudje za 1000. let. Ganja je bil razvrščen kot nezakonitega številnih narodov v dvajsetem stoletju. Vendar pa je v zadnjih 2 desetletjih je prišlo do dviga gibanje za njegovo legalizacijo, predvsem za medicinske namene. Trenutno je 15 držav, ki omogočajo porabo Ganja za medicinske namene, kot so izguba teka, slabost in lajšanje bolečin pri posameznikih, ki trpijo zaradi raka, aidsa in drugih izčrpavajoče bolezni.
Tukaj je nekaj korakov za rast trave sami:
Get recept od zdravnika: Vse države zahtevajo, da prodajalci prodajajo trave semena le za tiste bolnike, ki imajo recept od pooblaščenega zdravnika.
Izberite semena plevelov, kot na zdravstveno stanje, ki se naslovi: Sev Sativa je poživilo, bolj primeren za migrene, slabost, bolečina, spodbujanje apetita in za rakom in pri bolnikih z AIDS / HIV, pogosto uživa. Sev Indica je relaksant, ki se uporabljajo za podoživite simptomov mišični krči, težave z mobilnostjo, tresenje, bolečine in multiple skleroze.
Kalijo semen trave: Obstajajo številni načini za to. En način je, da izpolnite stekleno up s toplo vodo in dal semena v njej. jih hraniti v temnem prostoru za približno 3-7 dni. Ko vidite bel koren obrezovanje semena, je čas, da posadimo. Drugi način je, da mokro papirnato brisačo in kraj semena v papirnato brisačo, nato pa ga zložite in ga shranite v temnem prostoru za približno 3-7 dni. Kaljenje semen konoplje povečuje vaše možnosti, da imajo rastlin rastnimi.
Posadite Ganja seme v uvajalni tleh v majhnem loncu: Semena je treba kalijo v neoplojeno zemlji ali starter tleh zaradi dejstva, da bi lahko oplojene tal poškodoval mlado rastlino. Semena imajo lastno dobavo hranil za začetno rast. Zelo rahlo oplojeno šota ali čista šota mogoče uporabiti. Voda v tleh dobro in narediti luknjo v tleh okoli & frac12; in spusti semena v luknjo z korena navzdol. dobro pokrivanje semena in obdržati Moker tal, dokler otrok rastlina pojavi in ​​začne rasti. Naj Ganja rastlina raste v tem majhnem pot za približno 2 tedna. Navedite Ganja obrat 18-24 ur svetlobe na dan.
Pripravite se oplojeno tla v večji lonec: Vzemi pet gallon pot in od nje dobro očistite. A preprost način vključuje 1st polnjenje dno lonca s čistim Tresetnica okoli palca. To pripomore k odplake, da je obrat proizvaja off, da odteče dobro. Po tem, izpolnite pot navzgor do vrha s fino zemljo za rože. Organske mešanice tal mora biti sestavljen iz 1 del črv ulitkov, 1 del Tresetnica in 1 del pertile.
Prenos mladega Ganja obrat: Dig luknjo v velikem pripravljeno galona lonec in skrbno odstranite mladi Ganja obrat iz majhnega lonca. To vključuje obračanjem mladega marihuana obrat v svoji majhni posodi, medtem ko imajo roko nad zgornjem območju tal in najemnin mladi obrat in padec prsti na roki. Sedaj nežno dal te rastline v luknjo velik lonec in zapolniti luknjo.
Letino obrat: V približno 4-8 mesecev, mora vaša naprava bo pripravljena za žetev, ko večina las spremeni iz bele v rdečo. Cut zrel Ganja obrat na glavno steblo desno nad zemljo, nato pa visi rastlin z glavo navzdol na liniji oblačil za približno 2 dni. Po dveh dneh, da rastlino in jo postavite v rjavo papirnato vrečko, da se popolnoma posuši. Po enem mesecu, lahko prekinil bud od stebla in jih uporabljajo za medicinske namene, kot jih je predpisal zdravnik.