Independent zdravniškem pregledu (IME) – Kaj je to?

Neodvisni zdravniški pregled (IME) je pregled opravi zdravnik (po navadi najel zavarovalnice), ker imate zahtevek ali tožbo, in da je spor o svojem fizičnem in psihičnem stanju.

Osebna tožba poškodbe (kot tožnik);

zavarovanje terjatev New York No-Fault (od nesreči motornega vozila);

Nadomestilo terjatev delavca; ali

Invalidskega zavarovanja koristi trdijo.

Moral bi vedeti nekaj stvari o IME. »Drugega stran” “ponavadi zavarovalnica” izbere zdravnika. Ponavadi, zdravnik ima zdravniško posebnost v območju, kjer je poškodoval oseba, ki zahteva poškodbe. Zato je zahtevek za zloma roke ali noge pomeni, da ste videli Ortoped; poškodba oči, z očesnim zdravnikom; zdrobljen zob, zobozdravnik; in tako naprej. Morda boste morali opraviti več kot en urejevalnik vnosne metode obisku, ki ga zdravniki z različnimi specialitetami. Ko ste pregleda bo IME zdravnik napiše poročilo, ki bo poslano na zavarovalnico ali odvetniški pisarni, ki mu jo je najel. Ponavadi je kopija nato pošlje svojim odvetnikom.

Cangči niso zares “neodvisni”. Zdravnik preučitvi jo plača zavarovalnica in on ali ona ve, da nadaljevanje tok poslovanja zavarovalnice je odvisen od česar ugotovitve in poročila pisanja, ki zmanjšujejo svoje trditve “za večje dobro in korist družbe, ki plačuje račun. To lahko privede do zločinov, kot so poročila, ki kažejo opraviti dodatne preiskave z negativnimi rezultati, ki so bili še nikoli opravljene v pisarni ali bolnik pritožujejo zaradi bolečin ali omejitev / omejitev in urejevalnike naÄŤinov vnosa zdravnika, ki se strinjajo s to osebo, nato pa pišejo poročila, ki izpušča, da so informacije . Poročilo o IME morda celo berejo, kot da je nekdo drug z različnimi poškodbami, ki je bil preučiti.

Ne pozabite, IME zdravnik ne poskuša pomagati poškodovani nesreča žrtev bolje ali pozdraviti. IME zdravnik je najel, da luknjati V primeru, da prosilec ali tožnika.

Kako se obnašajo in kaj naj pričakujem na izpitu urejevalnike naÄŤinov vnosa.

Prihod malo prezgodaj. Morda boste morali izpolniti obrazec za zdravstveno zgodovino.

Ne bodite sovražni do urejevalnike naÄŤinov vnosa zdravnik; je zadruga. Vprašanja o nesreči bo moral preiskovalni zdravnik. Vaši odgovori naj bodo kratki. Moral bi prinesla pad in svinčnik in ugotavljajo, koliko časa izpit traja in kakšni testi se izvajajo na vas. Te informacije je treba nato dati na voljo svojim odvetnikom.

Morda boste želeli zapisati seznam, kaj vas boli, in ko in če imate kakršne koli fizične ali duševne omejitve, skupaj z medicinsko testiranje, ki ste jih imeli s pozitivnimi rezultati, ali ste vzeli katerokoli zdravilo na recept in zakaj, in bi ga z ste na IME.

Med IME, povejte zdravniku, če boli. Če nekaj ne škodi, ne laži. Lahko si poškoduje vaš primer ali zahtevek, saj bo zdravnik ponavadi ne vedo.

Saj ni treba predložiti invazivnih testov, kot so rentgenskih žarkov ali sprejemati nikakršnih injekcije.

Pazi za trikov. Zdravnik lahko pade nekaj da vidim, če lahko ukrivi navzdol in ga dvignili. Prav tako boste opazili sestopanje mizi pregleda. Lahko pa je pod nadzorom, video kasete s strani zavarovalnice, tako da, če hodiš v IME uporabo palico ali berglo, da darn prepričani, da ste z uporabo palico ali berglo, ko greš.