Indukcijo Labor Seveda: 5 Domov revizijah za hitro in naravnega poroda zdaj!

Noseča je ena izmed najlepše času svojega življenja, lahko pa je tudi najtežje. Ali ste trpijo zaradi boleč hrbet, kolena in sklepe? Ali ste iskanju je težko za premikanje in izpolniti svoje naloge, dan za dnem? Spi postane skoraj nemogoče? Vi ste zagotovo ni sama. Večina žensk trpijo zaradi mnogih izjemno težkih stranskih učinkov, ki prihajajo z nosečnostjo. Ne samo, da nimate energije, se počutite, kot so vaše nihanje razpoloženja samo slabša, in vaše telo je boleče vsem. Če ste mimo svoj 38. tednu in veš, in vaš dojenček so pripravljeni izpolniti drug drugega, morate prebrati ta članek. Naučili se boste, kako ženske po vsem svetu so indukcijo dela seveda s pomočjo teh pet domača pravna sredstva. Če želite hitro in naravno dostavo zdaj, poskusite te tehnike ven danes.
1) Sex. To se morda zdi čudno, ampak seks je eden od najboljših načinov, kako vam lahko povzročijo dela seveda od doma danes. Obstajajo trije skrivnih razlogov, zakaj. Prva skrivnost je moč vašega orgazma. Ko se orgazem vaše telo izloča naravno kemikalijo, imenovano oksitocin. Ta kemijska seveda pripravi svoje telo za rojstva in pomaga mehčanje materničnega vratu. Drugič, telo ima velike in močne kontrakcije, ko orgazem, lahko ti pospešila delo takoj. Zadnja skrivnost Razlog za to je v Mans sperme. Sperme, če v tebi, sprosti prostaglandinov ki prav tako pomagajo pripraviti telo za porodno sobo.
2) Naravna Odvajala. Ta kategorija je ogromno. Babice po vsem svetu so bili z uporabo naravnih odvajal kot način za indukcijo dela seveda že stoletja. Obstaja tako veliko veliko stvari, ki jih lahko uporabite desno od doma danes, da bi dobili svoje črevesje premika. Črevesne kontrakcije pogosto spodbujajo delo takoj in lahko gredo od umivalnici naravnost v dobavo! Poskusite začinjene hrane, Raspberry Leaf Tea, datumi, slivov sok in banane.
3) Vaja. Ideja vstajanju in se giblje okoli je verjetno zadnja stvar, na pamet, ampak to je odličen način, da lahko pomaga voditi svojega otroka ven. Obstaja toliko nežen načinov, kako lahko pospešijo svoje delo seveda od doma danes. Nekatere izmed najboljših tiste so vaje, ki uporabljajo svoje gibanje in težo pomagati pozicionira otroka pravi način. Te vaje vključujejo hojo, po stopnicah, plavanje in podpira squats. Drugih veliko načinov, kako lahko pomagajo dobite delo začel zgodaj je ob joge, ki poskušajo akupresuro ali akupunkture in si & rsquo; boste videli rezultate takoj.
Don & rsquo; t počakajte, da se zdravnik povedal, kdaj boste & rsquo; ponovno pripravljen za zagotavljanje svojega otroka. Ponovno prevzeli nadzor nad nosečnostjo. Poskusite te čudovite in močne tehnike od doma danes. Ne samo, da so enostavna, si & rsquo; ll se drži tudi svojega otroka v nobenem trenutku. Izogibajte se vse te strašne kemikalij in nevarnih zdravil, ki jih uporabljajo v bolnišnicah. Držijo naraven način za sprožanje svoje delo in vas in vašega otroka danes zaščito.