iPod lahko nevarna za vaše zdravje

Kamorkoli grem v mesto, vidim staro in mlado z ušesne v ušesih, ki so pritrjeni na bele vrvi vodilnih nekje skrit v svojem žepu ali plašč. Imam nekaj osebnih misli o ušesne in vaše zdravje. V tradicionalni kitajski medicini, ki nam daje akupunkture in akupresure in pet teorijo Element je tanko črevo poldnevnik subtilna energetska pot teče po sredi vašega sluhovoda. V svoji knjigi The Web, ki nima Weaver – Razumevanje kitajske medicine, Ted J. Kaptchuk, orientalski Medicina Doctor (O.M.D.) pravi: “tanko črevo pravila ločitev od” čist “in” motna. Jih prejme, kar je v želodcu popolnoma ne razgradi in se nadaljuje proces ločevanja in absorpcijo. ” Kaptchuk dodaja, da “lahko disharmonies tankega črevesa povzroči bolečine v trebuhu, prebavne rumblings, driska ali zaprtje.”
Govorim o nosijo ušesne je slabo za vaše zdravje? Ne “Kaj mislim, da bi se lahko zgodilo?” si vprašal. No, lansko zimo sem se ukvarjal z boleče vnetje sinusov, ki je povzročil zastoje v mojih sinusov in ušes. Ušesa – iste odprtine, v katere blazinice prilegajo. nekajkrat izgubil sem ravnotežje med tem motnje sinusov in sluhovoda in sem čutil vrtoglavico. Ušesa igrajo vlogo pri ravnovesju osebe, kakor tudi naravno sposobnost telesa, da razbrati, kaj je zdravo in kaj je strupeno za to – toksičnost lahko preveč hrane, ali informacije ali občutki – “to je vse posredovane preko istega” odpadki ločevanje sistema. “ušesne pritisnite neposredno na naravni sistem zdravljenja energetskih poti, ki tečejo skozi sluhovoda telesa. samo sprašujem, če je vsak dan ob uho brsti v enem ušesa za ure in ure zdravo naravnega sistema zdravilno telesa. To zdi se, da se lahko prav tako prekomerno prehranjevanje ali prekomerno delo ali ne glede na način življenja navada, da eden iz ravnotežja, “čez uho brstenja” lahko vznemirilo tudi naravno, zdravo red in ritem telesne-um-duh.
Zdaj ena močna stvar, ki jo lahko naredite takoj, da bi vaše telo v harmoniji, po dolgem dnevu “uho-brstenja” je čudovit zdravilni dotik Quick Step roko umestitev imenuje Take Kaj potrebujete in Smetišče dlani, ki lahko pomagajo uskladiti telo je naravna sposobnost ločiti, kaj je “čist” in kaj je “motno”. Lahko najdete več o Vzemite kar potrebujete in Smetišče dlani v moji Healing Touch Quick koraki HOME VODNIK – Zmogljiva stvari, ki jih lahko storite priči Prinesi svoje telo v harmoniji & reg ;.
Razmislite delajo s svojim telesom in ne povzroča odpornost. Nenehno prekomerno uporabo ušesne in nato uporabi terapevtskih samozdravljenja dotik, tako da lahko še naprej pretirano uporabo ušesnih brstov, ko bi treba telesu zmanjša uho bud dejavnost je kot ob bolečine Meds za boleče koleno, tako da lahko uporabite svoj koleno več ko je tisto, kar telo resnično potrebuje, da bi bilo enostavno. Prekomerno kaj lahko poudarjajo telo. Izbira pot najmanjšega odpora, bi lahko pot lahkoto in milino za vaše telo-um-duh kombinacija terapevtsko samozdravljenja dotik in zmanjšano uho uporabe bud za optimalno harmonijo. Samo misel…
Bodite pozorni. Bodite dobro samooskrbo.
Blagoslovil,
Barbara J. Semple
Copyright (c) 2008 Barbara J. Semple. Celotna vsebina. Vse pravice pridržane.