Izboljšanje Diabetes z Gymnema Sylvestre – The Wonder Herb Za Diabetes Zdravljenje

Pomemben vidik kakovosti življenja, je dobro zdravje. Na žalost, z naraščajočo urbanizacijo in spreminjajoče se vzorce življenjskega sloga pri nastanku sladkorne bolezni narašča na alarmantno stopnjo. Na srečo je mati narava dala bogat vir zdravilnih zelišč, ki imajo potencial, da ozdravi vse naše ALIMENTS. Eden od teh čudežnih rastlin, ki jih je mati narava je Gumar (Gymnema Sylvestre) za sladkorno bolezen.
Gymnema Sylvestre se šteje, da absorbirajo odvečno sladkorja v krvi, kot na plo ‰ ãe. Dokazano je, da upravljanje in zdravljenje diabetičnih bolnikov diabetesa tipa 1 in tipa 2. G.sylvestre razstava ukrepanje na več frontah za boj proti diabetesu. Ona je zanič presežnega sladkorja v krvi, regenerira beta celic v trebušni slinavki in povečuje proizvodnjo insulina. Poleg tega ukrepi za boj proti diabetesu tudi zmanjšuje maščob v krvi, trigliceridov in prostih maščobnih kislin. To je dvojna korist za diabetike, ker mnogi od njih imajo višjo raven holesterola, kot tudi.
Mnogi zdravniki ne zavedajo kliničnih preskušanjih Gymnema Sylvestre insulina. Dopolnilno in alternativno medicino, je še vedno sporen, kljub učinkovitosti prehranske podpore in botaničnih dopolnilih je bilo dokazano vedno znova. To traja let, tradicionalni medicini sprejeti terapevtske lastnosti naravnih snovi in ​​nekateri zdravniki Predlagamo, da se nikoli niti razmisliti nadomestno ali dopolnilno terapijo za svoje bolnike.
Gymnema Sylvestre je bil uporabljen v Indiji za zdravljenje diabetesa več kot 2.000 let …. učinkovanjem hipoglikemije (krvnega sladkorja zmanjšuje) listov Gymnema Sylvestre bil prvič dokumentiran v 1920-ih. Ta ukrep se pripisuje članom družine snovi, imenovanih maščobne gymnemic. Wild Gymnema listi dvigniti raven inzulina, po študiji pri zdravih prostovoljcih.
Gymnema je izjemna rastlina, ki lahko zmaga za tiste, ki resnično želijo zmanjšati porabo sladke hrane in tiste z okvaro krvnega sladkorja. Seveda, če zdravilo se pred jemanjem Gymnema posvetujte s svojim zdravnikom: če pa imate “nizek krvni sladkor” in ne na zdravila, poskuša Gymnema.