Izboljšanje vaše atletske sposobnosti z Halotherapy

Ste že kdaj gledal olimpijski športni dogodek ali svetovno prvenstvo in se sprašujem, zakaj je določen športnik osvojil dogodek? V nekaterih dogodkov, je razlika med prvo in zadnjo je delček sekunde. Vsak športnik želi, da dobro opravlja in se poteguj za dogodek. Vsak športnik išče konkurenčno prednost, ki mu jo lahko dal v vrhu.

 In eden od načinov, da lahko športnik povečajo svoje možnosti za uspeh, je z optimizacijo njegove dihalne vzorce in kapaciteto pljuč. Salt terapija se lahko uporablja za profesionalne in amaterske športnike, kot tudi vikend bojevniki, ki jim pomaga doseči svoje najboljše rezultate z večjo delovanja pljuč in vzdržljivosti.

 Obstaja veliko slabosti za ob slabi dihalnih vzorcev, vključno z večjo verjetnost poškodb med treningom ali med tekmovanjem, povečuje mišične bolečine, dehidracija in mišične krče. Halotherapy preprečuje teh negativnih učinkov, ki jih odstranitev sluzi, zmanjšanje bronhialna odzivnost in obračun iz pljuč športnikov

 Športniki niso imuni na pogoje dihal in pljučnih pogoji. obstrukcija dihalnih poti je blokada dihanja v dihalnih poteh, ki jih virusne infekcije, kot so križa ali otekanje lahko zmanjša atletske sposobnosti lahko povzročil. In za tiste športnike, ki imajo alergije ali pogoje dihal, kot so astma, terapija sol je 100% naravni, raztopina brez drog, ki je bil uporabljen za zdravljenje ljudi z več stoletij,

 Dihanje očiščen zrak izboljšuje, obnavlja in odstrani nečistoče iz telesa in krepi imunski sistem z uporabo suhega aerosola sol mikro delcev in mineralov. Državna reprezentanca v vzhodni Evropi in profesionalnih športnih ekip, kot so St Kilda Football Club Avstraliji, svetnikov, uporabite terapijo soli, da dobimo pozitivne učinke, vključno s povečano čas okrevanja med igrami. Sol jama v Bochnia ima Poljska speleotherapy enoto s podzemno športno-terenskih in košarko. Tam je tudi jama sol, ki je specializirana v Konjski Salt Therapy za kopitarje športnike, http://www.equinesalttherapy.com.

 Športniki ugotovili, da optimalno dihanje jim omogoča, da bi dosegli boljše rezultate z uporabo manj svojih letalskih rezerv doseči izjemne rezultate. Ko je telo deluje v okviru svojih običajnih parametrov lahko vzdržujejo višje ravni učinkovitosti. To je ravno nasprotno, ko se ne deluje v imajo njegove optimalne ravni in športniki manj vzdržljivost. Športniki, ki tekmujejo v dogodkih, ki zahtevajo visoko stopnjo vzdržljivosti, vključno dolge razdalje in teče tek, Ironman dogodki, rokoborba itd … bi morala razmisliti o vključitvi Halotherapy v njihovo redno rutinsko usposabljanje.