Jetra bolezni in naravnih zdravil, ki delujejo

Jetra so en del telesa, ki je komaj dano veliko obvestilo, ker ne pokažejo nobenega očitka, kot drugih organov. To je precej enostavno ignorirati, vendar je njegova funkcija v telesu je zelo, zelo pomembna. Težave z jetri ni lahko odkriti, saj so simptomi tipični in jih ne bi takoj nanašajo na jetra. Pomembno je omeniti, da ima jetra sposobnost, da se regeneracijo. To je najboljša novica kdajkoli zlasti za tiste brez bolezni jeter. Če ste razvili bolezen jeter in naravno zdravilo je verjetno vsaj vaše možnosti, da je bolje se motite.

Naravna zelišča in rastline so bili uporabljeni kot aroma za živila in njihove zdravilne lastnosti. Postali so zelo bistvenega pomena za vsakdanje življenje, saj so glavni viri medicine in zdravljenja za veliko bolezni pri ljudeh. Tako kot za vsako bolezen jeter, je naravnih zdravil vsem, ki lahko pomagajo.

Regratove lučke – Uradna Odpravljanje motenj

Znanstveno ime Taraxacum officinale, kar pomeni “uradno zdravilo za motnje” je regrat. To se verjetno lahko našel rastejo v vašem vrtu in jih prezreti. To je čas, da si lahko od blizu ogledali to zeliščno zdravilo za vse. V Evropi so se študije in znanstvene raziskave pokazale, da je ta rastlina res ima zdravilne lastnosti za jetrne bolezni.

Njeni zdravilni jeter lastnosti pomaga povečati pretok žolča in odstranite odvečno vodo iz edematozna pogoji, ki jih prinaša zastoje jeter. Prav tako lahko pomaga izboljšati hepatitis in zlatenico pri otrocih.

Nekaj ​​svežega regrata listov mešati z drugimi narezane zelenjave in drizzles nafte in jabolčnega kisa bo slastno solato, ki lahko pomagajo čisto ven jetra in spodbujanje dejavnosti. Jedo to 2 do 3-krat na dan, kot predjed bo pomagal odpraviti cirozo jeter in žolčem lithiasis.

Milk Thistle Seed Extract (MTE) – Zeliščni razstrupljanju in jetra Protector

Pegasti badelj je poznan tudi kot Milk Thistle. Njena semena imajo silimarina ekstrakt in Silybin komponento, ki so naravni ščitniki jeter. So proti simptome bolezni jeter in pomoč pri zdravljenju cirozo jeter.

V ZDA so mlečni izdelki Thistle in ekstrakti, ki jih je mogoče kupiti od trgovinah z zdravo hrano in drogerij. V Evropi je MTE zelo cenjen kot dodatek za zaščito jeter pred učinki alkohola ali onesnaženja.

Kaj MTE pa je, da boj toksine in jim tako preprečili uničevanje jeter, ki omogoča, da jetra za regeneracijo. MTE pomaga tudi pri pospeševanju te regeneracije proces.

Artičoka – Alternativa Milk Thistle

Zelenjave, da vsi vemo, je tudi zdravilec. Tradicionalni zeliščni zdravilci so uporabljali liste artičok za zdravljenje motnje želodcev in slabo delujočih jeter. Ekstrakt listov poveča pretok žolča iz jeter v žolčniku, kot regrata.

Tako kot Milk Thistle, ekstrakt artičoke listov ščiti jetra pred strupenimi snovmi in ga ščiti, tako da se lahko obnovijo. Pomaga pri razstrupljanju jeter in s tem ščiti telo od vseh strupov iz smrtnih odmerkov toksinov. To je odličen način za zaščito jeter tega zelo onesnaženem svetu, v katerem živimo danes.

Torej, za tiste z boleznimi jeter in naravnih zdravil še vedno nekaj, kar morajo biti prepričani o, poskusite, da nekatere od teh rastlin, navedenih predjedi. Glej, če nekaj dobrega pride iz nje za vas.