Jiaogulan – znan kot nesmrtnost Herb

Kaj je Jiaogulan ali Gynostemma pentaphyllum, ki je znanstveno ime in kako je to povezano z dolgo življenjsko dobo? To je vprašanje, mnogi ljudje so bili sprašuje kratkim. Znan kot zelnatih rastlin, kar pomeni, da ima stebla in listi, ki poginejo po koncu sezone pa je član družine kumare. Naravno raste lokacija za to zel je Kitajska, Japonska, Indija in Južna Koreja.

Kaj je Jiaogulan rastlin?

To se bo v ZDA, kjer je lahko letno, če so izpolnjeni ustrezni pogoji. Temperature mora biti blago in zemljo, v kateri je zrasla mora biti dobro odvajanje tal. Prav tako zahteva polno sonce. Ta rastlina je samo lokalni zelišče do nedavnega. To je bil uporabljen predvsem na jugu Kitajske, kjer so ljudje imenovano “nesmrtnosti zelišče”. Uporabljali so ga v provinci Guizhou, kjer ljudje narediti čaj z rastline. Nesmrtnosti povezana s to zelišče izhaja iz dejstva, da ljudje tega področja živijo na zelo star.

Malo je znanega o rastlini šele po 1960, ko so Kitajci začeli razmišljati, da je lahko nadomestek za ginseng, ki se je pridelanega jih je tono. Skrbi, da bi ginseng dobili malo, so začeli študij Jiaogulan. Jiaogulan je rastlina, ki je bodisi ženski rastlina ali moški rastlina. Ko so semena želeli iz tega zelišč, morajo ti rastejo obe rastline. Jiaogulan ne kažejo nobenih toksičnih učinkov.

Možni Prednosti Jiaogulan

Raziskave v zadnjem času so pokazale, Jiaogulan vsebuje številne sestavine najdemo v azijski ginseng. Lastnosti, da je ginseng znani, kot so preprečevanje stresa, ki povzročajo neravnovesje v telesu so našli v tem zel, kot tudi. Poleg tega je bilo Predhodne študije kažejo, da Jiaogulan lahko pomagajo vzdrževati krvni tlak že v normalnem območju kot tudi naslednje:

* Boj utrujenost
* Zagotoviti večjo telesno vzdržljivost in moč
* Izboljša metabolizem
* Povečati imuniteto

Jiaogulan se včasih imenuje “Southern Ginseng” ali “revež je ginseng”. To ni povsem točna, saj ni povezan ginseng. Ta rastlina se imenuje adaptogen. To je tisto, tiste, ki delajo z zelišči klic naravnih zelišč, ki pomagajo telesu, da se uprejo anksioznost, travme, utrujenost in stres. Besedilu toniki ali rejuvenators, imajo antioksidante pa to ni tisto, kar naj bi bil njihov glavni namen. Prav tako lahko pomaga normalen odziv telesa na vnetja, ki ga boju proti škodljivim prostim radikalom. To lahko pomaga, da telo deluje normalno in lajšanju telo odpadkov in toksinov. To je močna rastlina, ki bodo preučevali več v prihodnosti, če želite izvedeti, kaj druge koristne lastnosti, ki jih vsebuje

Prva pisna dokumentacija tega zelišč je v knjigi iz 1848. Ahi Wu Ming Shi Tu Kao Chang Bian knjigi je napisal Wu Qi-jun in ima nekaj sklicevanja na uporabo Jiaogulan kot zdravilna rastlina. Kot hrana, je bila omenjena v knjigi iz 1406, ki ga Zu Xio pozval materia medica za lakoto. Te izjave niso potrjene s strani Ministrstva za zdravje. Ta izdelek ni namenjen za diagnosticiranje, zdravljenje, zdravljenje ali preprečevanje bolezni.