JUPITER IN vedsko astrologijo

Jupiter je znan kot Great beneficij kot Jupiter pomeni znanje, vero, splošno širitev in izobilja. Osebe z močnim Jupiter sledijo organizirane religije, dobro izobražene in dobro opravil. Prizadete Jupiter ne sme dati materialnega bogastva in lahko preusmeri vaš um, da bolne stvari. Tako se imenuje, kot vrhovni učitelj neba kot pršenja modrost po življenju.
Planet Jupiter je dobro premišljena najbolj beneficij planet v vedske astrologije. Daje nam modrost, srečo, spoštovanje, moč, velikodušnost, pravičnost, intelektualnost, filozofijo, religijo, bogastvo in blaginjo, mir uma, izobraževanje, diplomacije, dobičke in duhovnosti. Moč Jupitrova in njegovo dobro uvrstitev v grafikonu lahko dobite veliko koristnih vidikov življenja.
Brahaspati ali Jupiter je največji planet v sončnem sistemu. To je 5. planet od Sonca in okoli 501 milijon kilometrov stran od njega. To se imenuje plinasti planet ni materni planet, saj je sestavljena iz vodika in helija plina. Njen premer je 142986 km. To traja skoraj 10 ur, da se vrti okoli svoje osi. Jupiter traja približno 12 let, da se vrti okoli Sonca Jupiter preselite maso 317.7 krat več kot v masi Zemlje. Gostota Jupitra je 1,3 g / cm3 in je 2. najvišja v plinskih planetov pa je okoli 23% gostote zemlje. Zaradi tega njegova gravitacijska sila je najmočnejša med vsemi planetov v sončnem sistemu. Tam je bledo planetarni obroč okoli Jupitra.
POMEN JUPITER V horoskop
Po vedske astrologije, je Jupiter imenuje tudi Brahaspati in Devaguru v sanskrtu. Astrološko, da je prva in najbolj beneficij planet in najbolj Ugoden planet. V vedske astrologije, Brahaspati je naravni Karaka štirih zelo pomembnih hiš. Torej poleg ascedent in gospostva, da je koristno za domačini vseh ascedent. Jupiter je naravna Karaka od 2. hiša (hiša bogastva, govorjenje), 5. hiša (izobraževanje, znanje in otroci), 9. hiša (Luck in vere) in 11. hiša (House of dosežkov). Astrološko je pozval Lord moči, Gospod modrosti, Gospodar sveto govoril, Guru bogov, bog bogov, itd Dobra postavitev Jupitra v eni & rsquo; s horoskop navaja raven razumevanja, Outlook sočutja, občutka pravičnosti , barva misli, neodvisne drže, sanje življenja in filozofskih vidikov v življenju posameznika.
Najbolj močna in najvišji pozitivni položaj Jupitra v horoskop grafikonu je prva hiša poleg tega, kar je dobro tako v Kendra & rsquo; s (4. hiša, 7. hiša in 10. hiša) kot tudi v Ugoden trikona hiše (5. hiša in 9. hiša) . Postavitev Jupitra v Trika hiši (6. hiša, 8. hiša in 12. hiša) ni ugoden, medtem ko je uvrstitev v 2. in 11. hiša je tudi merijo dobro. Poleg postavitve, Jupiter vidik 3 hiše, od koder je bilo dano in vidiki Jupitra je verjetno najbolj ugoden. Brahaspati ima na 5., 7. in 9. vidike. Hiše, ki so dobili vidike Jupitra se razvili v Ugoden zadevah in bolnih, ki bi jih drugi Zloćudan planetov povzroča se ločijo.
Ljudje, ki imajo močno in dobro nasajenega Jupiter povzdigne v svojem življenju. Ti domačini so na splošno imajo blaginjo, mir uma, prijaznost, skrb naravo, inteligenco in sreče v življenju. Močna Jupiter si ljudje motivirani do vodenja, uprave, izobraževanja, religije, intelektualnost, podjetništva, svetovanje, astronomijo, astrologijo, prava in politike.
Šibke JUPITER
Šibka Jupiter v horoskopu lahko povzroči številne težave, kot so pomanjkanje znanja, sebičnosti, pomanjkanje blaginje, nepotrebnih stroškov, boj, težave v zakonu in brezskrbnost, povprečna sreče, težave na področju izobraževanja in rojstva otrok, ki govorijo težave in harmonijo v družini . Vendar, to so splošni rezultati in jih je mogoče popolnoma napovedati šele po študiju vseh drugih planetov in hiš, pa tudi v enem preselite horoskop.
Jupiter pravi, da so pozitivni učinki planeta posameznim verjel, da je posledica njegovih dejanj v svojem prejšnjem življenju, kot domačini dobili obdarjeni z različnimi rezultati življenja na račun tistega, kar so pustili zraven, ko so živeli prej. V življenju ženske, določa pot zakonskega življenja in dodatkom odnosov v svoji poti življenja ob tej deželi.
TELO IN BOLEZNI pod nadzorom BRIHASPARTI
Znak, v katerem je Jupiter postavi v horoskop je Jupiter znak osebe. Jupiter znak odloči dostojanstvo ta planet v horoskop. V človeško telo, da razsodi, jetra, tumorji, motnje, organe obravnave, spodnjem delu trebuha, bokov, kroženje krvi, krvni tlak in arterijah slabem postavi Brahaspati lahko povzroči zlatenica, želodca, kronična zaprtost, kašelj, prehlad, astma, nos krvavitve, kap, tumor, šibkost jeter, uho težave in visok krvni tlak.
SREDSTVA ZA šibko JUPITER
Vsak planet ima svojo moč in je gospodar svoje hiše v Kundali. Če osebe preselite Kundli vsebuje nobene šibke ali neugodnih planet, nato pa eno lahko soočajo s številnimi težavami v svojem življenju. Za zmanjšanje Zloćudan rezultate planetov, astrologija določa pravna sredstva.
& Bull, Jupiter je učitelj vseh planetov. Astrološko umiriti Jupiter, če & rsquo; S zbolijo, darovati sladkor, banane, rumene obleke, Kesar, sol, kurkuma, rumene cvetove in hrano.
& Bull; Donate biser Jupitra skozi katero se negativni učinek tega planeta lahko zmanjšano po vedskih priporočili astrologijo.
& Bull; četrtek zjutraj so najboljše za darovanje zgoraj navedene stvari. Donacije je treba dati Brahmins, ali katere koli verske oseb.
& Bull; Prizadeta oseba mora voditi hitro ob četrtkih. Moral bi krme banano in rumene bonbone revnim in ptic, zlasti vrane.
& Bull; Postrezite skuta riž do brahmanov in revnih ljudi.
& Bull; voda Banyan drevo na vse dni, razen ob nedeljah in četrtkih.
& Bull, Jupiter sodijo v učitelje in verskih oseb, tako da se zmanjša slabo vpliva tega planeta, služijo učiteljem v zvezi.
& Bull; Med Mahadasa Jupitra ne jedo in vodenje banano v spalnici, ker lahko poveča Jupiter & rsquo; s negativen vpliv na osebo.
Močna Jupiter označuje področja najpomembnejših političnih in vodstvenih položajih, predsednike industrijskih obratov, izvajalci, finančnih svetovalcev, bankirji, kralj, odvetniki, učitelji, strokovnjaki za upravljanje in administratorjev itd in daje rast, širitev, optimizem, vero, humor, idealizem in dobro moč sodbe. Vendar šibka Jupiter povzroča limfnega in krvnega obtoka zastojev, tromboze, anemija, tumorji, zlatenico in druge očitke jetri, težave ušesa, astma, sladkorna bolezen itd
Torej, če ste se sooča s takimi težavami zaradi šibkega Jupitra, se posvetujte s strokovno vedsko astrolog, tako da vam lahko pomagajo na tak način, da se lahko znebite vaše težave na enostaven in pristno. Imejte vero v vedske astrologije, saj se lahko izkaže kot vaš dober prijatelj. Težave, če že ne popolnoma izkoreniniti, bo zagotovo šel za to najnižja stopnja, ki sledi poti vedske astrologije.