Kaj Glavoboli so najemnin veš

Glavoboli so vam pove, da je problem v vašem telesu. Naša telesa so pogosto nam vedel, da nekaj ni čisto v redu, vendar pa smo poslušaš? Na primer, če imamo kaj jesti, da naš želodec ne strinja z vemo o zaradi zvokov in čustev, ki jih čutijo. Če je slab ali uničene, lahko menimo, slabost ali nelagodje. Pogosto v življenju, z našimi zaseden urniki in dejavnosti, bo šlo, ali pridobivanje otroke v šolo, se nam zdi, da smo preveč zaposleni, da bi težave s te opozorilne znake, da naše telo poskuša, da nam poveste. In ponavadi vzeti tabletko ali odpravo poskusiti in prikrije simptome, namesto da se ukvarjajo s tem. Ampak seveda, to ni najboljši način, da se odzove na opozorilni znak. Če po naključju, je alarm dima zletel v vaši hiši, kaj bi ti naredil? Upam, da bi dobili ven iz hiše, kakor hitro je mogoče, in poklical gasilce. Ali bi si rečeš: “No, upajmo, da bo šel stran.” Ali pa še bolje: “Vem, da je v ognju, ampak jaz samo nimajo časa, da se ukvarjajo z njim.” Upam, da to ne drži. Toda za večino ljudi, da je to, kar so sami povedati v zvezi s težavami, ki kažejo v njihovih telesih in s svojim zdravjem. Kaj pa, če budilka začel piskati (najemnin veš zamenjati baterijo). Bi dobili novo baterijo za to, ali pa bi si ga odstranite iz naprave in pustite, da ostanejo razdeljena? Mislim, da večina ljudi ve odgovore na ta vprašanja. In bi zdrava pamet ti pove, da bi morali dati enako obravnavo z našim telesom, kot bi mi z našo hišo ali budilko. Vendar pa se pogosto krat več pozornosti do naših avtomobilov in hiš kot mi naše telo.

Ko imate boleče ali boleče mišice vratu, je to znak. Ko imate težave obračanja vratu, ali še huje, ne moreš obrniti glavo v določenih položajih, je to signal. Če slišite s klikom zvoke, ko vklopite svojo glavo, to je še en znak, vaše telo poskuša povedati, kaj je narobe z njim. In ja, če imate glavobol, je to velik znak, da vaše telo poskuša povedati, kaj je narobe. Ampak poslušaš?

Kaj deluje najbolje je, da razmišljajo o teh signalov kot le javi ali znake drugih težav, ne pa dejansko samega problema. Tako kot pri ček luč motor pride v vašem avtomobilu, je to znak, da je nekaj narobe z avtom, ne pa dejanski check engine light znak. Torej, kaj so vaši signali ter vas telo poskuša povedati? Ali boste morali jemati zdravila vsak teden ali vsak dan? Ob glavobol tabletko tu in tam je redko problem, če pa je dnevni del vašega urnika ali rutine, je vaše telo poskuša nekaj povedati. Uporaba teh zdravil na dnevni osnovi ima lahko nevarne stranske učinke, kot so krvavitev v želodcu, prebavne motnje, in zadnji, ko sem preveril, se ne šteje, da je eden od petih osnovnih skupin živil. Če vaše telo poskuša nekaj povedati, tako da vam glavobole, potem upam, da začnete poslušanje, in najti alternativne in naravne rešitve brez drog za lajšanje teh težav. Natural kiropraktikov nego je bilo dokazano, da je varna in učinkovita pri zdravljenju vseh vrst glavobolov in jih je treba upoštevati pri trpijo zaradi tega pogoja.