Kaj je endogeni depresiji in How Do You Treat It?

Endogene depresije je razvrščen kot motnjo razpoloženja in je verjel, da je genetsko. Menijo tudi, da vplivajo na ljudi, od rojstva. Ko imate to motnjo, boste postali bolj nagnjeni k depresiji v travmatičnih dogodkov ali pod velikim stresom. Ta vrsta motnje običajno gre neodkrita ali pod zdraviti pri otrocih in mladih. Morda ne zaveda, da ga imate, dokler ne začnete doživlja fizične in čustvene težave.
Pri depresivnih epizod, se lahko zgodi pri katerikoli starosti, vendar nikoli ne sme postati resna. Resnost stanja lahko variira od blage do hude. Razlog, da se imenuje endogeno depresija, ker ni določen vir, ki ga lahko pripišemo razpoloženje. Običajno boste postali depresivni, ko je na primer izgubo ali nesrečo. To pa ni primer, ko gre za tovrstno motnjo. Poslabšanje razpoloženja ne sme biti zaradi katerega koli zunanjega elementa.
To je biološka motnja, ki je navadno značilno pomanjkanje koncentracije, slabih spalnih vzorcev in izgubo interesa v določenih dejavnostih. Drugi simptomi so utrujenost, občutek brezupen kot tudi občutek žalosti. Lahko se pojavijo tudi glavobol, prebavne težave in druge telesne bolečine.
Samopomoč za endogene depresije, kot se morda zdi nerealno cilj, ko ste absolutno ne zanima nikogar in ničesar zunaj črne luknje ste sami našli. To je razlog, zakaj morate imeti nekoga, ki vas bo vsak dan. To je lahko tesna prijatelja ali družinskega člana. To je moj prvi samopomoč za endogene depresije konico. Majhen Prvi korak pri ohranjanju podpornega odnosa živ in zdrav.
Drugi samopomoč za endogene depresije nasvet je, da seznam vseh stvari, ki ti je všeč ali pa celo še kot delaš in ki vam užitek. To lahko segajo od hrane, glasbe, filma, vročo kopel, dolg sprehod ali celo igranje s psom ali mačko. Če lahko cilj narediti eno ali dve od teh stvari vsak dan, to je dober začetek.
Tretji samopomoč za endogene depresije nasvet je, da ne podcenjujte moči gibanja. Znanstveniki so zdaj popolnoma prepričan, da ima vsaka od vadbe tako ugodno vpliva na naše razpoloženje (in tudi na našem telesu), ki je včasih celo zamenjal antidepresivi. Če ste pod stresom ali pa samo popolnoma navzdol, lahko vadba res dvigne vaše razpoloženje in se ti endorfini bo kar zvišati raven serotonina. Zato ni naključje, da so endorfini imenuje “vesel chemicals’.Brisk hojo trideset minut nekajkrat na teden lahko storite trik, če nimate volje, da se soočijo s telovadnico in vse, kar spada zraven.
Naravna sredstva za endogeni depresiji
Izvlečki iz znanih rastlinskega izvora so bili uporabljeni v alternativne prakse za več stoletij za zdravljenje duševnih motenj. Tukaj je potek rastlinskega izvora, potrjenih za njihov terapevtski učinkovitosti in varnosti v ponovna vzpostavitev naravnega kemijo možganov.
Lemon Balm. Zeliščni čaji ali čaji so iznašla iz tega zelišč in se uporabljajo za več stoletij za spodbujanje duševnega mir in sprostitev. Njegove bioaktivni flavonoidi so antioksidanti nameraval podpreti ravnovesje nevrotransmiterjev in dejavnosti v živčni sistem; Nadalje regulacijo funkcije možganov. Zel je znano tudi za lajšanje živčnih bolezni, kot so razdražljivost in napadi tesnobe, in je bilo ugotovljeno, prežet z anti-hemorrhoidal lastnosti.
Šentjanževka. Rastlina se šteje kot naravni antidepresiv, ki je atributne njegovega aktivnega hipericina komponento. Ta zdravila prizadevanja lastnine zdravilni na različnih stopnjah endogene depresije, kar je naravno in varnejšo alternativo stimulanse. Šentjanževka je močno sredstvo in njegove spojine so v resnici bili uporabljeni v številnih formul drog v skladu s svojimi izjemnimi zdravilnimi lastnostmi.
Passion Flower. Rastlina vsebuje chrysin naravna sestavina, ki se uporablja v medicini formul za zdravljenje tesnobe in napadi panike. Terapevtske koristi Passion Flower prav tako velja tudi za lajšanje visok krvni tlak, medtem ko sledila je calmative in sproščeno obnašanje, če se jemlje v decoctions ali v obliki kapsul.
Zapomnite si: Niste sami. Prva izredno pomembna stvar je, da bi našli vse, kar morate vedeti o depresiji in kako jo zdraviti. Don & rsquo; t počakaj malo dlje, kot ste morali vedeti več o depresijo proste metode na Kako Cure endogeni depresiji hitro in trajno, ki se nahaja na www.depressionfreemethod.com zdaj!