Kaj je Milk Thistle? To bi lahko imelo jetra Prednosti

Lahko bi bil presenečen, da slišim, da so že stari Rimljani in Grki uporabljali to fino zelišče. Torej, kaj je mleko osat za te dni?

No, vsa ta leta kasneje pa je v uporabi za predvsem težave z jetri in žolčnika. Več do točke, da je seme, ki se dejansko uporabljajo pri zdravljenju kroničnih bolezni jeter in ga varujejo pred toksinov. Vrsta tonik jeter. Nadaljnje delo poteka tudi na drugih medicinsko rabo in je potencialne terapevtske lastnosti.

Kaj je sestavljen z raziskovalci pozornost, je nekaj, kar je malo bolj zanimiv. So aktivno iskali na izpisek, ki izhaja iz pegastega semen, znanih kot silimarina, in kako se lahko uporablja v postopkih zdravljenja, kot je na primer sladkorna bolezen tipa 2.

Za namen tega članka bomo imeli kratek pogled na nekaj, kar se imenuje toksin povzročena jetrne poškodbe, in kako mleko osat bila uporabljena kot način za odpravljanje tega stanja.

Raziskave narejeno posebej na tem področju, je predlagal, da ti ekstrakti smo zgoraj omenjeni, pomagajo popravilo in preprečuje poškodbe jeter s strupenimi zdravili in kemikalijami.

Torej, boste morda sprašujete, kaj so našli? No, ena študija je preučevala delavcev, ki so bili izpostavljeni na hlapov iz kemikalij, ki jih so v vsakodnevnem stiku, več let in zelo strupenih tistim v resnici.

Razdelili v dve skupini, ena je prejela standardizirano mleko osat ekstrakt, ki je vseboval 80% silimarina, in drugi so dobili placebo.

To sojenje je trajalo 30 dni, in rezultat je bil, da so imeli delavci, ki so bili na ekstrakta boljše rezultate preiskav delovanja jeter, kot tisti, ki so bili v skupini s placebom.