Kaj je Qi Gong?

Jaz sem ponavadi vprašal točno, kako sem prišel in tudi končal čemer je acupuncturist preučiti kitajske medicine kot poklic. Odgovor je preprost, zaradi dejstva, da sem želel izvedeti več o Qi. Qi (v nekaterih primerih privedlo do Chi- zglobni Chee) pomeni energijo, kakor tudi Gong kaže študija, tako preprosto, Qi Gong je raziskava energije.

Točno to, kar je Qi?

Qi je energija, ki stimulira naše telo, esence hranila iz hrane za hranila, ki nam omogoča, da razmišljajo, premikati, kot tudi zadihamo, pa tudi boje našega duha. Imam BA v mnenju, s koncentracijo v vzhodni Idea– zlasti Zen, budistični in tudi hindujske metode, vendar je bilo dejansko taoizem, kitajski Ideologija o tem, kako lahko živiš v sozvočju z naravo, ki je sprožilo svojo strast.

Leta 1991 sem kupil priročnik, Tao Wellness, seks in trajnost, Daniel Reid, ki je prišel, da je semenska objava v mojem življenju in obračanja dejavnik, kjer nisem študiral samo te ideologije, ampak sem začel, da jih v živo. Začel sem uveljavljanja Tai chi chuan, in tako početje moči, ki temelji meditacije; in tudi mojih raziskav končal pa urad, sem se začel zavedati, da na podlagi celotnega sistema, iz meridianih na akupunkturo, zelišča, kakor tudi masaža terapija, ki rabi v kitajsko medicino, da bolj mističnih duhovnih vaj, je temeljila na to stvar, imenovano Qi.

Trije vrste Qi Gong

Obstajajo 3 vrste Qi Gong: klinični, duhovne in tudi borilne. Klinično je mogoče uporabiti kot vadbo, da bi se izognili bolezni in spodbujanje dolgo življenjsko dobo, ali za posebne vaje, da se ukvarjajo z zdravstvenimi težavami, skoraj kot sredstva smo lahko videli fizioterapevta tukaj na zahodu.

Tai Chi Chuan je Qi Gong tehnika, ki je borilna veščina kot tudi imamo stavke, nožni in tako prikazuje, da se lahko vsi uporabljeni tako za obrambne in ofenzivne namene. Duhovna Qi Gong je sistem izkoristiti naše možno in tudi povečati zavedanje ali celo pridobiti razsvetljenje. Po vadil duhovno in vojno Qi Gong, da določi sem nameraval, če želite izvedeti več o tem, kako to Qi deluje v telesu, in preselili tudi v San Diego, The Golden State v letu 1997 začeti preučitev kitajski Zdravila na Pacific College of Asian Medication . Tu se je res začel učiti več o tem čudo imenovano Qi.

Um in telo sta povezana

Kitajcem, nismo organ, ki ima energijo, smo moč, da ima telo! To je zanimiva, da je Western Zdravila temelji na Newtonove fizike, ki ima pogled na telo kot napravo, vendar kitajska medicina temelji veliko več o kvantni fiziki, ki navaja, da je, ko je zadeva razčlenjeno na svojih najmanjših sestavnih delov (kvantov) vseh, ki je, da je energija. Šele zdaj je Western Zdravila začenjajo razumeti, da sta um in telo povezana, pa je, da ideologija je osnovno dejstvo v kitajski medicini.

Z Qi Gong vadbo, ne moremo samo deluje na telo za zdravje, ampak delo z pomirja in usmerja tudi um, ki je sprožila shranjeno neugodno moči in z uporabo undersurfaces našega uma in duha. Ko je naša energija bogata bomo imeli veliko več zdravja in dobrega počutja, bolje počutili, bolje pa tudi lahko za pomoč drugim. Je vse vrste čudite sem tako razmišljal o iskanju izvedeti več o Qi? Če je vse moči, da naredi Qi Gong eno od najbolj ključnih pisarnah smo lahko vkrcajo na plug, obnavlja in tudi energijo naše življenje! To je moje osebno prepričanje, da bi morali vsi imajo prakso, da nam pomagajo izkoristiti naše resnične sebe kot tudi lahko Qi Gong je naprava za odklepanje, da čudežne čudes.