Kaj je vzrok za Semen uhajanja Problem

Seme uhajanja je eden od pogostih moških spolnih motenj. Ta pogoj ni le nadležno, vendar lahko povzroči tudi več zdravstvenih težav. Ugotovljeno je bilo, da lahko pretirano uhajanje semena povzroči težave, kot so utrujenost, bolečine v hrbtu, izpadanje las, bolečine v modih, medenične votline krči, in občutek pekoč občutek po uriniranju. Lahko povzroči tudi nekatere neprijetne spolnih motenj, kot so prezgodnje ejakulacije, šibke erekcije in spolne šibkosti. Torej, če ste trpijo zaradi uhajanja semena, poiščejo zdravljenje, preden to vpliva na vaš odnos ali zakonski življenje. Pred videti v možnosti zdravljenja za uhajanje semena, morate razumeti, kaj je vzrok za to težavo je. To je lahko posledica različnih dejavnikov.
Kaj je vzrok za seme problem uhajanja: Eden od glavnih vzrokov za uhajanja semena je nočna emisij ali mokre sanje. Ta pogoj, ki se imenuje tudi kot ponoči pade, se nanaša na nenadzorovano erekcijo in ejakulacijo med spanjem. Nočno emisije so povsem normalno pri mladostnikih fanti in so res del normalnega spolnega razvoja. Tudi odrasli ljudje lahko včasih neprostovoljno ejakulacijo med spanjem. Nočno emisije ne potrebujejo zdravljenja, če se zgodi, znova in znova.
Šibka parasimpatičnega spolne živčni sistem se šteje, da je eden od glavnih temeljnih vzrokov za seme problem puščanja pri moških. Ta del avtonomnega živčnega sistema, se obravnavajo kot “pro-erective” in ima pomembno vlogo pri ohranjanju erekcije penisa. Parasimpatično živčevje javnost dušikov oksid, ki izboljša pretok krvi v penis. Slabitev teh živcev lahko seveda povzroči številne težave s spolnostjo, kot sta prezgodnji izliv, seme uhajanja, in erektilno disfunkcijo.
Prekomerno samozadovoljevanje je še en dejavnik, ki lahko prispeva k uhajanje semena. Preveč samozadovoljevanje pogosto vodi v prekomerno izločanje nevrotransmiterjev in spolne hormone in poznejše spremembe v telesni kemiji, kar povzroča številne spolne težave, vključno z uhajanjem semena. Več kot samozadovoljevanje oslabi tudi vaše parasimpatičnega živce. Drugi možni vzroki za uhajanje semena vključujejo pomanjkanje cinka, uporaba anaboličnih steroidov, fizični ali čustveni stres, deformiranih genitalije, kajenje in prekomerno uživanje alkohola. Uhajanje semena lahko povzroča tudi vrsto prostatitis znan kot kongestivne prostatitis.
Kako za zdravljenje uhajanja semena: Zdaj imate idejo o tem, kaj je vzrok za seme problem puščanja pri moških. Naprej, boste morda želeli vedeti, kako uspešno zdravljenje te neprijetno stanje. Poskusi, da se zmanjša pogostost masturbacijo. Zategovanju PC mišice, lahko tudi pomaga znebiti seme uhajanja. Vendar pa je najenostavnejši in najbolj učinkovit način za zdravljenje problem uhajanja semena pri moških je, da se eden ali dva NF zdraviti kapsule dvakrat dnevno z vodo ali mlekom. To ajurvedsko zeliščni dodatek je sestavljen iz več različnih zelišč, ki so obogatena z odličnimi lastnostmi aforističnih. NF zdravilo kapsula je tudi dobro zdravilo za mnogo drugih moških spolnih težav, kot so prezgodnje ejakulacije, nizko število spermijev, pomanjkanje vztrajnost, mišična šibkost, utrujenost in telesne šibkosti.