Kaj lahko odkrije antioksidantom testiranje?

Antioksidant testiranje lahko pokažejo, če so zdravi. Tudi, če ste v nevarnosti, da morebitne bolezni, ki bi jih zdravniško pomoč. To je zelo pomembno, da skrbno in dosledno spremljati sistem vašega telesa, ampak kako je antioksidant testiranje izvaja?

Splošna testiranje vašega telesa, kako zdravo je to in za kaj fitness stanju je vaše telo, bo odgovarjal na vaša antioksidant na vprašanja in se v bistvu konča z uspešno antioksidant testiranja. Obstaja nekaj vredni preskusov, ki jih je mogoče storiti, da bi prišli do zaključka, da ste fit in zdrav. Niso poceni, vendar vsekakor nujno, da se vsaj enkrat na leto.

Eden od testov je presnovna testiranje. To je pomembno, saj je odgovorna, da deluje vaše telo, boste dihanje dobro in vaše bitje srca. Tam je zelo sposoben stroji danes, ki lahko pove zelo natančno stopnje. Z iskanjem svojo stopnjo metabolizma, boste vedeli, koliko kalorij morate zaužiti vsak dan, da si zdrav in v dobri formi.

Druga testiranje je prehransko oceno. Ta test lahko ugotovili, kaj hranila vam primanjkuje in kaj imate v presežku. To je zelo pomembno, saj bo to prikazal količino antioksidantov, ki jih bo potrebno na dnevni osnovi.

Obstaja tudi mnogo več drugih testov, ki bi lahko naredili je katerikoli od zgornjih testov so zelo negativen rezultat. Vsi ti testi so antioksidant testiranje.

Antioksidant testiranje dejansko določa stanje vašega telesa. In antioksidanti pomagajo telesu, da popravilo škode in obnoviti svoje dobro počutje. Antioksidanti delujejo od znotraj uničujejo proste radikale, ki povzročajo glavne poškodbe telesnih celic in popravila škode storiti.

Če poznate svoje antioksidativne vrednosti v telesu, si lahko pomagajo sami, da se prepreči svoje telo pred resnimi boleznimi in staranja.

Antioksidant izvira predvsem iz zemlje, zraslih v rastlinjaku. Primeri antioksidantov bi beta-karoten, vitamin E in likopen. Beta-karoten prihaja iz korenja; vitamin E iz listnate zelenjave, oreščkov in semen; in likopen iz rdečih, zrel paradižnik. Odkril je tudi, da kava, čaj in čokolada vsebuje antioksidante. Čeprav ne gre za tako koristno za zdravje kot zelenjava, ki jih še vedno vsebuje ogromno antioksidantov. Lahko uporabite antioksidante, ki so na voljo v tablete tudi, ampak tistih, ki se lahko uporablja le po posvetu z zdravnikom, če obstaja nevarnost predoziranja.

Ker antioksidant bori škodljivega oksidacije, ki lahko napade celice vašega telesa, je na splošno pozitivno vplivajo na vaše dobro počutje; antioksidant obrne vpliva rakotvornih snovi (raka povzročajo elementi) in atherogenics (težave s srcem), ki so ga poškodbe povzroča oksidacija. Tako, antioksidanti pomagajo pri preprečevanju raka, povezanih s srcem bolezni; podpira zdravje oči in okrepi imunski sistem. Tam so tudi bile nedavne študije, ki povezujejo visoko raven antioksidantov proti staranju. To pomeni, da antioksidanti pomagajo preprečiti demenco in druge vrste nevrološke okvare zaradi starosti.

Narediti bi morali svoje poskuse antioksidantov in izbrati boljšega življenja, ki ugodno vpliva na telo in duha in s tem začnemo z dodajanjem antioksidantov na vaši dnevni prehrani v kateri koli obliki, ki ga najdete najboljša za vas.