Kaj lahko pričakujete od Naturopatske Consult

To je moje prepričanje, kot Naturopat, da je naša vloga razvijanje odnosa z vami, naše stranke, da ugotovite, kje so začele ste bolezen tako, da sem sposoben, da bi dobili jasno sliko, ki najbolje vas zdravi.
Torej, naš glavni poudarek je na YOU postaja dobro.
Zdravje Zgodovina Questionnaire-
Bistveno je, da ste postali tudi, da izpolnite vprašalnik zdravje zgodovine, tako da smo lahko najbolje, da bi vam posameznih pravnih sredstev in postopkov za ti ustrezajo
Iridology diagnoza
 Področja oči povezavo do organov in tkiv telesu, zato nam daje natančno analizo, kaj se dogaja v telesu, tako da bo vaše zdravljenje prednostno začeti zdravilne neravnovesje kot zdravljenje napreduje boste lahko videli, kako vaše iris bo sprememba
prehranska podpora
Prehrana je temeljni gradnik za naše zdravje. Pomembno je vedeti, če je vaša prehrana je po eni strani prehransko uravnotežen, vendar tudi ne ustreza vašim potrebam in ste prebavljanju hrano pravilno, lahko trpijo zaradi alergijske reakcije na živila, ki so morda zato, ker ste bili izpostavljeni kemikalijam, ki lahko reagirajo slabo z nekaterimi živili, tako da smo sposobni, da vam pomagajo z vaše individualne prehranske potrebe, lahko uporabimo Homoeopathics za odstranjevanje kemikalij in toksinov, tako da se lahko absorbira in prebaviti hrano bolje.
identifikacija in učinki zdravil
Ker se dobro zavedamo zdravila ima številne negativne stranske učinke in povzroča neravnovesje na druga področja telesa, ki ga je treba imeti to dobro podprta z zelišči, prehrano in prebavnega podporo za uravnoteženje teh negativnih učinkov zato povzročajo najmanj škode, da ste kot mogoče. To bo pojasnjeno, da vam v vašem posvetovanja.
Posamično Made zelišč in homeopatskih formul
Naši zeliščnih in homeopatskih zdravil, ki izvirajo iz avstralskih podjetij za učinkovito zdravljenje, saj so izdelani z najboljšo zagotavljanja kakovosti v skladu s farmacevtskimi standardi do našega sveta. Vaši posebni zeliščni in Homeopathic formule so izdelane in odpraviti, da vas ob vašem imenovanju.
Zato takojšen začetek zdravljenja za vaše stanje se začne takoj za vas.