Kaj storiti, ko ste občutek preobremenjeni? Holistic Health Strategije za prinesejo takojšnje Balance & Miren

Občutek preobremenjeni z življenjem je dosegla epidemične razsežnosti in še vedno letijo.
Tukaj je nekaj preprosto Holistic Health Strategies lahko uporabite, da bi takojšnje ravnotežje in mir, ko ste trpijo zaradi simptomov overwhelm.
Aromaterapija je odlično orodje za ravnanje z stres. Sodobna znanstvene raziskave so pokazale, da imajo čistih eteričnih olj izjemne zdravilne lastnosti. Čistih eteričnih olj se sedaj uspešno uporablja v bolnišnicah in zdravstvenih centrih po vsej ZDA in drugod po svetu. Aromaterapija je varen, naravno, poceni in dopolnilna oblika celostnega zdravstvenega varstva.
Oglejmo si rezultatov raziskav za uporabo Aromaterapija za blaženje stresa, ki ga ICU medicinskih sester.
Harris Methodist Fort Worth bolnišnica izvedla študijo kontrolirane raziskave za dokončno preučiti učinke aromaterapije za lajšanje stresa, povezanega z delom za Intensive Care Unit (ICU) medicinskih sester.
Erin Pemberton, BSN, RN, združenju CPAN, LMT, CCAP, vodilni raziskovalec in MED / Surg ICU medicinska sestra poroča, da & ldquo; so medicinske sestre ICU poklicani, da sodelujejo pri odločitvah ob koncu življenja in resuscitacija bolnikov, in podporo družinam z bolnika & rsquo; s potovanja. Pomembno je, da medicinske sestre, da imajo trge in možnosti za blaženje stresa & rdquo.;
Nadzorovana študija je bila izvedena na 14 ICU medicinske sestre več kot 42 oskrbovancev v izmenah. Medicinske sestre so imele Lavender (Lavandula angustifolia), in Clary Sage (Salvia sclarea). Obe eterična olja so prikazani v prejšnjih raziskavah umiriti stres in lajšanje tesnobe. Več kot 57 odstotkov medicinskih sester ICU, ki sodelujejo v raziskavi pri raziskavi poročalo o zmanjšanju svoje zaznane ravni stresa po uporabi eteričnih olj.
Pemberton je komentar o rezultatih, & ldquo; Študija je pokazala, uporaba klinične aromaterapije je učinkovit pri zmanjševanju stresa, ki upamo, da bo izboljšal zadrževanje in promet, ter povečati medicinske sestre & rsquo; zadovoljstvo z njihovimi delovnimi mesti, & rdquo;
Lastnosti, ki omogočajo sivke in Clary Sage eterična olja tako učinkovita pri zdravljenju simptomov overwhelm.
Sivka (Lavandula angustifolia) je eden izmed najbolj priljubljenih in uporabljenih eteričnih olj v aromaterapiji. Sivka se imenuje univerzalni zdravilec, saj ima širok kemično profil in s tem široko uporabo.
Primarni kemična lastnost v sivke olje je Ester znan po svojih pomirjujoče učinke. Goji in destilirana v višjih legah olje ima tudi višje koncentracije rastlinskih estrov do 54%.
Tukaj je nekaj splošno znanih uporab sivke olje, ki se nanašajo na svojih kemijskih lastnosti za lajšanje simptomov overwhelm.
Lavender Lastnosti, ukrepi in učinki:

* Antidepresiv & ndash; blaži ali preprečuje depresijo, dvigne razpoloženje, števci melanholije
* Krče & ndash; pomirja živčni in mišične krče, za kolike, bolečine in prebavne motnje
* Carminative / stomachic & ndash; poravna prebavni sistem, blaži črevesno plin
* Nervine & ndash; krepitev in tonika živcev in živčni sistem.
* Pomirjevalo & ndash; sredstvo, ki ima zelo pomirja, pomirjajo, pomirjujoč učinek na telo, dobro za živčne napetosti, stres, nespečnost, tesnoba, razbijanje srca.
* Tonic & ndash; splošno neurotonic in srčno regulator, krepi in poživi body.CLARY SAGE (Salvia sclarea) odpravlja globoke napetosti. Primarni kemična lastnost v Clary Sage olja Ester. Z več kot 250 biokemičnih sestavin je Clary Sage široko terapevtsko uporabo.
Clary Sage z “visoko sclareol” kemičnih snovi je znano, da ima najbolj učinkovit način za pomiritev in uravnoteženje telesa in duha.
Uporabljajo izključno v trgovini parfumov Clary Sage ima lep cvetlični vonj, ki imajo nekaj izkušenj kot zapeljivo hipnotična za čute.
Clary SAGE Lastnosti, ukrepi in učinki:

* Krče & ndash; pomirja živčni in mišične krče, za kolike, bolečine in indigestionAphrodisiac & ndash; povečuje sposobnost spolnega vzburjenja.
* Prebavni & ndash; poravna prebavni sistem, odpravlja črevesne plin.
* Nervine & ndash; krepitev in tonika živcev in živčni sistem.
* Pomirjevalo & ndash; sredstvo, ki ima zelo pomirja, pomirjajo, pomirjujoč učinek na telo, dobro za živčne napetosti, stres, nespečnost, tesnoba, razbijanje srca.
* Tonic & ndash; splošni tonik in srčno regulator, krepi in poživi body.HOLISTIC TERAPIJA & ndash; Mind Body Prescription
SET vaše prednostne naloge pri občutek preobremenjeni.
Nastavitev prednostne naloge in najvišje vrednosti, ko občutek preobremenjeni vas bo takoj dal v nadzor in zmanjšati simptome overwhelm.
Odpravijo 1-3 kapljic izbranega eteričnega olja na vate in vdihavajte njihovi hlapi jih počasi uvaja v vaš sistem. Lahko bi dal tudi nekaj sproščujoče glasbe in nasloni na udoben stol v ohlapno udobna oblačila, ki vam omogoča, da spustiš in se sprostite tiho. Po 1-5 minutah vdihavanja eterično olje hlape vaš občutek overwhelm bi morala razpršila.
Nadaljujte z dihanjem svojo čisto eterično olje v tem celotno vajo.
Zdaj v sproščenem in skrbi prost način bo čist list papirja in napišite “narediti” seznama. Don & rsquo; t mislijo samo napisati. Trajati več kot 1 minuto vrhovi pisati svoj seznam.
Zdaj preglejte seznam in hitro označiti off polovico tega, kar ste zapisali.
Zdaj poleg vsakega od preostalih “, da dos” zapisati, kako ta postavka počutiš in kako se boste počutili, ko dosežen.
Nato še enkrat označite polovico »Za dos” na seznamu. Pusti vse, kar ne želite storiti.
Zdaj prednost seznam v vrstnem redu kakšnem & rsquo; s največjo vrednost za vas.
Ali dve glavni prednostni nalogi na seznamu in pustite, ostalo gre za danes.
Po končanem top dve prednostni nalogi na seznamu si dovolite, da uživajo zadovoljstvo opravljenem delu svoje naloge.
Jutri nameravate storiti naslednji dve glavni prednostni nalogi na seznamu.
Ta vaja vam bo pomagal izvedeti, kako nastaviti svoje prednostne naloge za doseganje tistega, kar najbolj cenite in vam daje občutek izpolnjenosti. Delate bomo tudi, kako naj gredo česa & rsquo; je nepomembno za vas, da vam ni pravi užitek.
Vaša potrditev: & ldquo; Moja največja prednost je, da uživajo življenjsko & rdquo;.
Imaš moje dovoljenje za objavo tega članka v celoti, če se vključi ta popolno obvestilo o avtorskih pravicah z njim: & kopijo; KG Stiles 2014 http://www.kgstiles.com