Kako Akupunktura Omogoča hujšanje

KAKO AKUPUNKTURA pospešuje hujšanje
Spomladi smo se otresti zimskem počasnosti in aktivira naše toplo vreme telo. Kako najbolje izboljšati našo čustveno in presnove kopalke telo ?? No, vsi vemo, da je Akupunktura super za vnetja in bolečine v sklepih. Ni je splošno znano pa je, da akupunktura poveča metabolizem, da gorijo več maščobe; zmanjšuje apetit, razstruplja prebavni sistem, zmanjšuje željo in odvisnosti, in izboljšuje prekrvavitev in energijo.
Raziskave podpira uporabo Akupunktura za izgubo teže: Raziskava 2003 objavljena v Journal of Medical akupunkture je pokazala, da udeleženci, ki prejemajo akupunkturo izgubila več kot trikrat večjo težo kot v kontrolni skupini.
V študiji, ki jo na Univerzi v Adelaidi v Avstraliji leta 1998 opravila, 95% udeležencev prejemanje elektro-stimulacijo na akupunkturne točke poročali zatiranje apetit. Rezultati so pokazali, da je akupunktura skupina bolj verjetno, da bodo imeli zmanjšano apetit in izgubijo težo kot v kontrolni skupini.
Akupunktura obravnava notranjih organov, ki določajo naše težave s težo. Pogosto neravnovesje v trebušne slinavke in jeter vodi v utrujenost, počasnega metabolizma, zadrževanje vode, mehko blato, občutek teže, in & ldquo; sprožilci & rdquo; ki vodi do hrepenenja in kompulzivno prehranjevanje.
Poleg tega je v kitajski medicini, vsak glavni organ ima svojo sorodno čustva v povratno zanko. Včasih je organ, ki je šibka in začne čustva; V drugih primerih je preselite čustvo, ki potem povzroča težave v organu. Če so pljuča šibka, lahko privede do žalosti in podobno, bo pretirana žalost pa poškoduje pljuča. Toksični jeter lahko vodi v jezo ali depresijo in potem te države lahko poškoduje jetra. Prav tako, obsesivno razmišljanje in preko prehranjevalne škoduje vranice in pretirane strah odškodninske ledvice.
Ko je bolnik razširjena depresija, anksioznost ali drugo čustveni stres, to škoduje žganja in na koncu uniči uravnotežene odnose sistema petih organov. Čustvene Rezultati ovira v prenajedanje zaradi stresa in dodatno onemogoči preoblikovanje in prevoz bistvu hrane. Nato pride do debelosti. V moji praksi sem videl bolniki obnoviti svoj prejšnji normalno presnovo, izgubijo svoje bolečine, ki jih proizvaja out-of-nadzor maščobnih celic, in ponovno njihovo dobro energijo in dober spanec.
Iz zahodne perspektive, akupunktura in zeliščne formule so dokazali, da uravnoteženje živčni, endokrine in prebavnega trakta, apetit in metabolizem. Po drugi strani pa to pomaga, da spodbudi telo, povečajo absorpcijo hranil, normalizira izločanje, nadzor prenajedanje, zavirajo apetit in zmanjša anksioznost. Večina bolnikov poročajo občutno zmanjšanje apetita in želja s samo akupunkture pa zelišča, zdravilne hrane, in vaje lahko zagotovo poveča učinkovitost zdravljenja.
Vedno sem si prizadevajo za delo na najglobljih ravneh uma in telesa, da bo res povečati bolnika v vseh vidikih življenja in življenjskega sloga – za dolgoročni učinek. Bolnik nato počuti “hranijo”, ki ga toliko bolj spodbuden, ki niso samo prehrano energije!