Kako Cure frigidnost pri ženskah in povečanje ženskega spola Drive?

Frigidnost pri ženskah je pogost spolne motnje. Mnoge ženske doživljajo pomanjkanje zanimanja za seks zaradi različnih fizičnih in psiholoških razlogov. Prejšnja travmatična izkušnja ali spolne zlorabe v otroštvu lahko razvije strah in odpor do ljubljenja. Včasih lahko spolni odnos boleče zaradi nezadostnega mazanja.
Pred skakanje vedeti, kako zdraviti frigidnost pri ženskah, je treba vedeti, kaj sproži frigidnost ali izgubo libida pri ženskah.
Psihološki razlogi: Večino časa tesnobe ali strahu razvila zaradi spolnega nadlegovanja ali v nasprotju z partnerjem naredi žensko neradi na spol. Psihološki razlogi, se lahko najbolje zdraviti s svetovanjem.
Fizični vzroki: Obstaja lahko različni fizikalni razlogi za izgubo zanimanja za spolnost, kot so:
Hormoni: Hormoni igrajo ključno vlogo pri spolni aktivnosti. Spremenjeno raven hormona v času nosečnosti, menopavzi, pomanjkanje vitaminov in drugih pogojev, pomembno vpliva na željo osebe na spol.
Huda bolezen: Spolno prenosljive bolezni, sladkorna bolezen, lahko hipofize motnje žleze povzroči zmanjšanje vaginalne mazanje tam povzroča frigidnosti.
Boleče ljubljenja: Mnoge ženske kažejo odpor do seksa zaradi njihovega prejšnjega bolečo izkušnjo zaradi pomanjkanja mazanja, medenične ali vaginalnih infekcij in neprijetno spolnih položajev.
Kako zdraviti frigidnost pri ženskah doma
Obstaja veliko zelišč, ki se jih lahko varno uporabljajo doma za zdravljenje frigidnosti pri ženskah.
Prehrana: Prehranska predmeti, kot so kalčki, semena buče, čokolada, jajca lahko poveča željo po seksu.
Ingver: To je afrodiziak, ki lahko poveča spolno slo
Fenugreek: To je tudi afrodiziak lahko na voljo.
Drobnjak: Ti balonasti zelišča so bogata z minerali, ki povečujejo proizvodnjo spolnih hormonov in s tem izboljšal libido.
Kava Kava: Razen laktaciji in nosečnice kava kava je pogosto dana zelišče za zdravljenje frigidnosti.
Ginseng: Ginseng je bil omenjen v starodavni kitajski medicinski literaturi, ki se uporablja za uravnoteženje endokrini sistem pri ženskah.
Špargelj: Tablete, ki vsebujejo beluši so na voljo na trgu, ki je pokazala učinkovite rezultate pri zdravljenju frigidnosti.
Saw Palmetto: Izvlečki Palmeto so na voljo na trgu, kot tablete, ki povečujejo vaginalne mazanje. Uporaba olivnega olja in drugih botaničnih olj v nožnico je koristno pri zdravljenju suhe vagine. Vendar pa mora biti suha nožnica zdravijo s povečano igro prednji in erotičnih pogovorov. Ne smemo uporabljati vazelin za suho nožnico.
Cinnamomum Cassia: Delujejo z izboljšanjem spolnih cirkulacijo in naredi spolovila bolj občutljiv in odziven na dotik.
Kako zdraviti frigidnost pri ženskah s farmacevtskimi metodami?
Veliko zdravil se uvajajo na trg za zdravljenje ženski frigidnosti. Na žalost ta zdravila so korak zadaj rastlinskega izvora za zdravljenje ženski libido.
Vi-ag-ra: Z uspeh Vi-ag-ra pri moških, mnogi podobni izdelki sprostijo na trgu za zdravljenje ženski frigidnosti. Ta zdravila delujejo tako, da poveča prekrvavitev genitalij. Ti so pokazali malo uspeha.
Testosteron terapija: Testosteron je moški spolni hormon, ko je predstavil z ženskami, ki so bile histerektomijo je pokazala pozitivne rezultate, vendar je povečana uporaba testosterona povzroči dlake in spremembe v glasu.
Estrogen terapija: estrogen je hormon, ki izboljšuje libido in povečuje tudi vaginalnega mazanja. Na voljo so obliži in tablete.
Zdravljenje s frigidnost pri ženskah je večplasten, ki vključuje psihološko svetovanje, spolna vzgoja in zeliščni ali farmacevtskih terapij. Ali je domače sredstvo ali farmacevtski terapije, da bi bilo učinkovito oseba, morajo biti pripravljeni, da imajo spolne odnose s partnerjem in se morajo zavedati pomembnosti spolnega zdravja.