Kako dolgo marihuana ostane v sistemu?

Marihuana je zelena, rjava ali siva mešanica posušenih, razrezane listi, stebla, semena in cvetje obrat konoplje (Cannabis sativa). Konoplja je izraz, ki se nanaša na marihuana in drugimi zdravili, ki so iz iste rastline. Druge oblike konoplje vključujejo sinsemille, hašiš in hash olje. Vse oblike konoplje so um-spreminjanje (psihoaktivne) droge. Glavna aktivna kemikalija v marihuani je THC (delta-9-tetrahidrokanabinol).

“Kako dolgo marihuana ostane v sistemu?” To vprašanje je z veliko različnih ljudi, in za dober razlog. Marihuana (pot, zelišč, plevel, trava) je najpogosteje uporabljen in preizkušen za droge v ZDA in nekaterih drugih državah. Učinki marihuane na tem časom uporabnika in odkrivanja odvisna od njegove moči in učinkovitosti, kar je povezano s količino THC (tetrahidrokanabinol), ki jih vsebuje.

Ko si zastavite vprašanje “Kako dolgo marihuana ostane v sistemu?« Morate upoštevati dejstvo, da ni preprostega odgovora na to vprašanje. THC (tetrahidrokanabinol) lahko ostanejo v telesu osebe, za tako dolgo, kot 3 do 90 dni po kajenju ali se zaužije oralno. Obstajajo številni Odločilni dejavniki za kako dolgo drog toksini ostanejo v telesu osebe, ki se razlikujejo od osebe do osebe, kot je analitsko metodo, vaše zdravje, vaše telesne teže, presnove, zaužite tekočine, tipa toksina drog, ter stopnjo izpostavljenosti toksina drog.

Hitrost, s katero marihuana zapusti telo je odvisen od hitrosti vašega metabolizma, kot tudi na razpolovno dobo THC. Ocenjuje se, da ima lahko THC razpolovno dobo, ki se giblje nekje med 1-10 dni. To je skoraj nemogoče, da bi ugotovili, kaj je razpolovna doba je, kar pomeni, da je zelo težko, da jo uporabljajo za izračun, kako dolgo bo trajalo, za vse THC, da zapustijo svoje telo.

Najpogostejši čas je nekje med 3-30 dni, odvisno od presnove in količino marihuane, ki ste dimljeno. To je žalostno, ker to pomeni, da medtem ko je večina testov drog le zavihati dokazov o drugih zdravil, če ste bili ob drog v nekaj dneh od drog test, marihuana lahko še vedno mogoče odkriti v urinu test do enega meseca po zadnjem času se uporablja. Če jo kadijo občasno bo ostal v sistemu za do 10 dni. Če kadite marihuano redno bo ostal v sistemu tako dolgo, kot 45 dni, in če kadiš marihuano s stalno hitrostjo, lahko ostane v telesu za 90 dni, Marihuana je topen v maščobi. Shranjuje v maščobnih celicah telesa, v možganih, jetrih in ledvicah, z drugimi besedami večjih orgel.

Namesto porabe svojega časa poskuša izračunati, kako dolgo marihuana bo ostal v vašem sistemu, preprosto ugotovite, kakšne vrste drog test vam bo pokazal, nato pa nakup izdelka, ki je najbolj učinkovita in primerna za posebne drog test vam bo doživlja . Obstaja veliko izdelkov na voljo na internetu, in boste lahko našli enega, ki ustreza vašim potrebam in proračun. Ali boste ob urinski test ali test las folikle, ne pozabite, da je veliko bolj varno vlagati v učinkovito in ustrezno, in ne za poskus, da prenese svoj preizkus tako, da oceni, kako dolgo marihuana bo ostal v vašem sistemu.