Kako Mount Zunanje stenske luči na Stone furnir

Zunanja stenska svetila morajo praviloma biti posebej dobro zatesnjen proti steni, da se prepreči vlage sprejel v. To je res še posebej kritično, če zid tla kamen furnir z grobo nadstropju, ki bo vodila do vrzeli med osnove svetlobe in tudi na steno. Rešitev bi bila Katranizirati čez osnovo za tesnjenje ven vlage.
 Izklopite električne energije v obstoječi stenske luči, ki jo spreminja.
 Očistimo vijake, ki ima ogrodje v mestu. Odklopite žice za njo in potegnite držalo popolnoma brezplačno. To bo izpostavilo električno polje in tri žice: črna, bela in goli baker, ki je res razlog žice.
 Poiskati montažni nosilec za novo svetlobo, ki bo verjetno lahko ravna kovinska plošča z luknjami v njej. ga držite do električnega polja in line up luknje za vijake. Zaščitena ploščo podprto s vijakov na voljo.
 Povežite baker ozemljitveno žico je na zelenem tleh vijaka na nosilcu. Privijte vijak.
 Uporabite vijake, na žice pokrovčke za povezavo črno žico iz škatle za črno žico skozi ogrodje. Ponovite za bele žice.
 Pritrdite ogrodje za vašo električno polje, potiskanje žične povezave v polje. Pritrdite ogrodje za škatle s pomočjo vijakov predstavljene.
 Katranizirati čez temelj od luči točno tam, kjer to ustreza kamniti furnir zapreti vse prostore tam. Poglej skrbno pripraviti pozitivno brez vrzeli ostajajo. Dodaj Katranizirati če je to potrebno. Vklopite električno energijo.