Kako ozdravi raka Seveda

Kako ozdravi raka Seveda

Kdaj se vprašajte, zakaj še vedno ni zdravilo za raka?
Jay sever, www.OneGlobePress.com

Zdaj po skoraj 60 let po vsem svetu raziskave raka in morebitno zdravljenje, lahko American Medical Association samo rekli, da smo naredili napredek, vendar še vedno nimamo zdravila.

Rak je velik posel obstajajo MILIJARD ‘$ vsako leto porabijo za raziskave in zdravljenje, res misliš AMA ga želi pozdraviti?

Ali obstajajo zdravi za kar doslej je zdelo nemogoče?
Morda obstaja!

V zadnjih treh desetletjih, poročila o novih – in v nekaterih primerih izrednih – nove tehnike zdravilni so bile javno objavljene. To je imelo zelo zanimiv učinek na veliko ljudi, in o tem, kako se odločijo, da prevzamejo svojo zdravila.

V Združenih državah Amerike, je bilo nešteto tisoče študij in raziskovalnih člankov napisana na “alternativne medicine”, zdravja in zdravljenja. Teme, ki so bile v veliki meri vključevale zelene sokove, akupunktura, ayurvedsko zdravilo, zdravljenje z energijo, vitaminov in zeliščnih dodatkov, meditacijo, jogo, sprostitev, vizualizacijo in globoko dihanje vaje.

Zakaj toliko ljudi, ki iščejo odgovore v smeri, ki presegajo dober nasvet preprostega družinskega zdravnika, ko gre za zdravljenje svoje bolezni? Ker klinične študije dokazujejo, da se čudežna ozdravljenja, v resnici poteka brez pomoči sodobne znanosti ali preprosto “popping tablete.” Ljudje se prebujajo in pogledali v vzroka bolezni in dis-enostavnost in prevzemanje odgovornosti za svoje zdravil. Ker veliko ljudi iz prepričanja, da so možne naravnih zdravil.

Tu so le peščica primerov čudežnih (rak), zdravilnih tehnik, ki so poročali po vsem svetu s pomočjo mreženja in podzemnega tiska.

Alternative Cancer Cure Meni:

1. korak: Izberite preživetje

Odločite se za preživetje. Odločite se, da živijo dlje časa in živeti zdravo življenje

Korak 2: Sprostitev je bistvenega pomena

Začnite z globokim dihanjem sprostitev – “V naših najbolj sproščenem stanju našega zdravljenja Pojavi se”. Globoko dihanje in meditacija so najboljši načini za doseganje popolno sprostitev.

3. korak: Ali Deep Očistite

Začetkom zdravljenja raka z notranjo osvoboditi, ki vključuje uporabo čistilnih zelišč, zeleno stiskanje soka, bran izdelkov in dodatkov. Popolno čiščenje se lahko pojavijo v 30–60 dni.

Nekatera čistilna zelišča: pelin, Willow Bark, rožmarin, Sorrel, Black Walnut, Dandelion, in pelin. Pijte čaj iz njih, kopanje v njih, in jih uporabiti na klistir in potenje.

Čiščenje je pomembno, da se tako znebiti telo toksinov in tudi, da bi bilo pripravljeno, da se omogoči zdravljenje, da se pojavljajo.

Vključi kave klistir! Kavni klistir pomaga znebiti telo toksinov in pospešiti proizvodnjo in izločanje žolča iz jeter, ki je bistvenega pomena za celjenje. Kavni klistir je treba opraviti najmanj enkrat na dan v času zdravljenja in kot štirikrat na leto, ki sledi.

4. korak: pojdite na zdravljenje

Spremenite svojo prehrano na ekološko sadje in zelenjavo, rjavi riž, oreščki, ribe in zrn. Stop vseh sladkorjev kakršnihkoli času zdravljenja. Tudi prenehali kofein, meso, mleko, sir, jajca, pšenica in alkohola. To pomaga pri ustvarjanju lahko predmet okolje v telesu, ki pomaga pri okrevanju od bolezni in dis-lahkoto.

Uporabite Wheatgrass sok prosto – Pijte 4 do 8 unč dnevno. Pšenična trava je vse alkalna in polna klorofila in potrebnih vitaminov. Učinkovitost wheatgrass stiskanje soka in klorofila kot tudi zaželeno stanje alkalnosti se je razpravljalo v več sto zvezkih raziskovalnih člankov in knjig.

Če pogledamo kisika kot krogla za uničevanje rakavih celic, potem bi morali pogledati wheatgrass kot puško pišu pri zdravljenju raka. Število načinov, da se ukvarja z rakom, je neverjetno. Najprej vsebuje klorofil, ki ima skoraj enako molekularno strukturo kot hemoglobina. Klorofil povečuje nastajanje hemoglobina, kar pomeni več kisika pride do raka. Selen in laetril so tudi v wheatgrass, oba sta proti raku. Klorofila in selen pomagajo zgraditi imunski sistem. Poleg tega Wheatgrass je eden od najbolj alkalne živil znanih človeka.

Piti dovolj sveže čiste vode, vsaj 6 do 8 kozarcev na dan. Voda s pH 8 ali višje pomaga splakovanje nečistoče in hitrejše pomoč telesu pri zdravljenju.

Green soka rešuje življenja

Pijte sokove, narejene iz vse temno zelene in rdeče zelenjave. Trenutno je na desetine knjig, ki govorijo o pomenu zelenega stiskanje soka, vključno mojih čudežev v kuhinji. Green nastavkom za iztiskanje soka morda le je čarobna palica za vsako dis-da telo lahko naleteli v enem življenju.

Ena študija je pokazala, nekatere vrste raka, ki ga mamografija ugotovljenih lahko izzvenijo sami. “The American Cancer Society ne strinja. Dr. Robert O. Young se strinja, da rakave tumorje, kot pegavost, lahko in če se pravilno alkalnem okolju izginejo”. Pijte osem 8oz kozarca sveže sok zelenjave vsak dan med zdravljenjem. Nadaljujte s 4-5 po, za preostali del vas dolgo življenjsko dobo.

Opomba: ne vržejo ven ostanke zelenjave po sokove, namesto da bi jih shranite za kosilo in večerjo z ustvarjanjem okusno juho ali pa jih uporabi za peko glutena in sladkorja brezplačno kolački.

Jejte 20% vaše prehrane v ekološko sadja (predvsem borovnice) – toliko, kot želite. Ves dan še toliko juhe in solate, narejene s temno zelene in rdeče zelenjave, kot želite, vendar se prepričajte, da so ekološke.

Korak 5: Vključi Healing Dodatki

Dodaj Tahitian Noni sok v svojo prehrano. Že stoletja, je Tahitian Noni sok je znano, da je čudežno zdravilno sredstvo.

Dodaj koloidno srebro v svojo prehrano. Nešteto študije so bile izvedene v zadnjih dvajsetih letih na koloidni trska, in poročila so nič manj odprta za zdravljenje za številne bolezni, vključno z rakom.

Dodaj dodatek imunskega Assist v svojo prehrano. Imunski pomoč je mogoče najti le na internetu, prodajajo moje Aloha izdelki. Dragi prijatelji, sem videl ta dodatek delo na stotine primerov vseh večjih pritožbo organ, ki ga lahko imajo.

Dodaj v vaši dnevni kalij sesalni dodatek plus vseh bistvenih mineralov

Kalij je pomemben mineral najdemo v večini živil. Poleg natrija in kalcija, kalija, pomaga uravnavati večjih telesnih funkcij, vključno z normalno srčnega ritma, krvni tlak, voda ravnovesje v telesu, prebave, živčnih impulzov, mišic in ravnotežja pH (za razmerje kislosti in alkalnosti v telesu). Telo ne more kalij sama in mora dobiti iz hrane. Kalij je mogoče najti v živilih, kot so marelice, krompir, banane, pomaranče, ananas, zelena listnata zelenjava, polnozrnate žitarice, fižol, oreščki in pustega mesa. Večina nadomestkov soli, ki vsebujejo tudi velike količine kalija. Dodatkov kalija lahko predpiše zdravnik pri bolnikih z neravnovesji v krvi kemikalij.

dodate tudi olje posebej laneno olje, organsko
Dobili dobro ravnovesje omega-3 in omega-6 maščobnih kislin v prehrani je pomembno. Te bistvene maščobe sta primeri polinenasičenih maščobnih kislin ali PUFAs. Omega-3 maščobne kisline pomagajo zmanjšati vnetje, medtem ko je večina omega-6 maščobne kisline ponavadi prispeva k vnetjem. Zdrava prehrana mora biti sestavljena iz približno 2 – 4 krat manj omega-6 maščobnih kislin, kot omega-3 maščobnih kislin. Tipična ameriška dieta pa kaže, da vsebuje 14 – 25-krat več omega-6 maščobnih kislin, kot omega-3 maščobne kisline. Mnogi raziskovalci menijo, da je to pomemben dejavnik v naraščanju stopnje vnetnih obolenj v Združenih državah Amerike.
Laneno seme – ne pa tudi laneno olje – vsebuje tudi skupino kemikalij, imenovane lignani, ki lahko igrajo pomembno vlogo pri preprečevanju raka.

Korak 6: Uporaba posebnih zelišč pri zdravljenju raka

Nekateri primeri so:
• Rumena Dock
• Red Clover
• Chaparral
• Pau D, Arco
• brest,
• Burdock Root
• Echinacea & Goldenseal

Uporaba teh zelišč v čaj, kopanje v njih, da klistir z njimi, in to potenje, ki jih uporabljajo v savni ali doma. Zelišča so naravni dar in se nikoli ne sme sprejeti rahlo ali diskontirani na njihovo učinkovitost pri zdravljenju vseh telesnih bolezni, od prehlada do srčnega dis-enostavno in raka.

Prosimo, upoštevajte: je naravni dodatek lahko kupite skoraj vsako zdravo hrano trgovini z imenom Wellness Formula, je to, ki ga Vir Naturals in ima vse zelišča za naravne imunske stavbe-kar je pomembno pri zdravljenju vseh telesnih izzive in tegobe. Pomaga v boju proti off prehladi in gripo, pa tudi, uporabite tik pred hladno in gripi sezone.

Dodajte zeliščni olje origana v svojo prehrano. ga zmešamo s svojo najljubšo sokom; To je samo še en primer čarobno kroglo, ki se uporablja za vsako skupno pritožbo in dis-enostavnost z čudežnih rezultatov. Bodite prepričani, da je na etiketi piše Oregonal P73. Oregonal P73 je original, potrjeno divje, izbral mediteranska linijo origano izdelek. P73 vedno kaže, da je močna in učinkovita. P73 je garancija čistosti in moči. Vedno iščejo P73 – to je dokaz kakovosti za olje origana.

Stari Grki so bili eden izmed prvih ljudi, da priznajo origano olje za svoje koristi za zdravje in zdravilnih lastnosti. Znano je, da je močan antivirusno, antibakterijsko, protiglivično in antiparazitskega olje, ki lahko zmanjša bolečino in vnetje in učinkovit boj proti okužbam.

Nekatere posebne ugodnosti olje origana so:
• uničenje organizmov, ki prispevajo k okužb kože in prebavne težave.
• Krepitev imunskega sistema.
• Povečanje skupne in mišične prožnosti.
• Izboljšanje zdravja dihal.

Korak 7: Dodaj prehranskih dopolnilih

Povečajte vnos vitamina z vsemi naravnimi (hrana), organskih dodatkov in mineralov. To pomaga zgraditi imunski sistem in daje življenjsko moč v boju proti neželenim subjektov.

Korak 8: vključujejo dodatne tehnike za Boost Healing

Povečajte svojo raven dejavnosti. Hodi vsak dan, tudi če le nekaj blokov. Vaja je vedno pomembno, ali ste bolni ali dobro.

Imajo masaža delo opravljate redno. Masaža pomaga pri sprostitvi in ​​tako v zdravljenju.

Poskusi kognitivno terapijo. Priti do vira – deluje!

Breathe, sprostitev, meditacijo in potrjujejo – je vse v redu in tako je.

Get akupunktura redno, dobili energetsko delo, in videti sebe kot celoto, tudi, in ozdravil.

Zavrtite energijo podlegel, sestaviti nazaj svojo osebno moč in izberi živeti! Mi smo, v resnici, je odgovoren za našo lastno zdravljenje. Energija delo je relativno nova znanost, da veliko ljudi, in se bo izkazalo, en dan, da je čudežen zdravilec v svojem sebe.

Smej se, kolikor je to mogoče. Oglejte si, kot je že zacelila in dobro.

Ali nismo ravno govorimo o “zdravljenje z vero?”
Mogoče je. A morda ne – morda gre veliko globlje kot to. Velik pisatelj z imenom Napoleon Hill je nekoč zapisal: »Kaj um spočne in meni, da lahko doseže”. To je res v veliko večji meri, kot mnogi verjamejo, vendar to ni le stvar vere. To je stvar fizike. Ostani z mano, prosim.

Naši homosapien um in naša fizična telesa so v bistvu narejeni iz snovi, energije, prostora in časa … in obvladujoče dejavnik, dejavnik, ki narekuje naše splošno počutje, je energija. Zakaj je tako? Ker energija teče celoten stroj. Brez nje, ostali trije ne bi bilo.

To je samo dobro staromodno srednji šoli znanost … pa kaj je novega? To je to: pravilno uporabo tehnik za obdelovanje in kontrolo energijo lahko omogoči telesa, ozdravljen, se je celo, da veliko dlje, kot kdorkoli doslej mislili mogoče živeti. V resnici, strogo skozi nadzor energetskih tokov, lahko živimo zelo dolgo časa-dis-enostavnost brezplačno.
To pa še ni vse samo o “veri”, vendar morda dobro, da dajo svojo vero pri prevzemanju odgovornosti za lastno zdravljenje z uporabo menija nad in ob energija opravljeno delo, kot tudi. Poleg tega lahko pride do veliko vprašanje zaupanja v idejo, da je rak ločena, vendar zelo resnično živi sila, ki se je odločila, organ, ki živijo v njem. Poleg tega je energetska delo samo lahko en nov način za spopadanje s tem življenju (energijo) sile.

In zdaj ta nova potencialno čudežen izdelek Kovalentna Silver,

POMEMBNO Opomba: po zdravljenju s fizične ali umetnih proizvodov, ki jih je nujno treba dodati nazaj v telo pomembnih bakterij izgubili v različnih tretmajev. Ta pisatelj / zdravilca meni eden od najboljših načinov za to je, da uporabite acidophilus bakterijami in najboljši izdelek na trgu danes, je Bio K. zlahka najdemo v večini trgovin z zdravo prehrano po vsej državi.

Naravni zdravilni je sedaj na voljo po vsem svetu in zdravil za vse, kar potrebuješ, je na voljo tudi eno.
Končno, tudi vredno časa, da preuči je nov dokaz Konopljino olje pa je nova čarobna palica. Sem eksperimentiral z njim in ugotovila, da deluje pri zdravljenju raka, težave s srcem, sladkorna bolezen in poveča število T celic. Medtem ko je uporaba tega izdelka vedno v številnih državah nezakonito, ta pisatelj / zdravilec meni, da je tveganje vredno.

Mnoga velika farmacevtska podjetja, ki še vedno obstajajo danes prodajajo zdravila na osnovi konoplje, v 1800-ih in zgodnjih 1900-ih. takrat so vedeli, kaj sem pred kratkim izvedela. Konopljino olje, če pravilno izdelan je zdravilo za vse, da farmacevtska industrija ne more patent.

Jay North ni zdravnik ali licenco zdravnik … ampak on ima veliko mnenja o zdravje, prehrana, izbire življenjskega sloga, in naravne metode zdravljenja.

Delal je v ekološko vrtnarjenje in kmetijstvo za več kot trideset let in kot duhovni zdravilec za več kot trideset let, kot tudi. Ni licenco zdravnik in ne ponuja receptov ali priporočila, čeprav je ne izmenjujejo informacije … in vedno je. In da je njegov namen tukaj. Izmenjava idej je naš Bog dal in naš prvi amandma tukaj v dobri stari ZDA A.

Namen tega članka je, da se izmenjujejo ideje, podatke, informacije, prepričanja in mnenja, ki Jay poseduje, da je res, in da lahko vodi kdorkoli zdravo, okrepljeno izkušnje tukaj na Zemlji. Vendar pa se zaveda, da ni dveh ideje podobni; smo se lahko dogovorijo o nekaterih stališč, in odloči, da se ne strinjajo o drugih, in na ta način bomo prišli živeti v harmoniji. Jay popolnoma razume, da se lahko odločijo, da se ne strinjam z veliko zamisli, navedene v tem členu, in medtem ko spodbuja razpravo, se je odločil, da ne bo sodelovala v njem tukaj. Prosim, ne pišite na Jay z nasprotna stališča ali sovražne pošte. Nenazadnje, ne pozabite, da je bil ta nasvetov članek napisan samo za zagotavljanje informacij. V vseh primerih, ko so hude zdravstvene izzive vprašanje, Jay močno priporoča, da obiščete svojega zdravnika in / ali strokovne zdravnika, tako da lahko pomaga, da dobre odločitve.

Želimo vam dobro zdravje, dolgo življenje in blaginjo. Ljubezen, mir in veselje v vaši hiši.

Jay North je mednarodno priznan strokovnjak na področju organske in zdravo življenje. Prav tako je potoval v državo pridiga prednosti organskega življenja in alternativne metode zdravljenja. Obrnite se Jay skozi eno od svojih spletnih strani www.OneGlobePress.com

Jay ni zdravnik in ne zagotavlja diagnozo, recepte, zdravila ali zdravljenje. Jay deluje kot vaš osebni zdravstveni trenerja in osebnih zdravstvenih pomočnik pri pripravi naravno – organskih zdravilnih obrokov in zagotavlja duhovno svetovanje, ki vodi k boljšemu zdravju in vitalnosti. Njegova mnenja o dobrem gmajni so sam in njegovo 1. spremembo pravico deliti.

Nič, da ga ni mogoče zacelila ali sušeni – nič!

Jay North aka J. Mountain Chief
www.OneGlobePress.com