Kako povečati velikost prsi naravno

Čeprav uradna medicina ne priznava možnost povečanja prsi na naraven način (saj ne dopušča veliko drugih stvari), je to res mogoče.
   Od samega začetka je treba e dejal, da ima vsaka ženska, zaradi ustavnega tipa, s katerim je bila rojena, določen obseg, v katerem se lahko prsi razvoj. Ta omejitev ni mogoče razdeliti brez povzročanja travme posege s slabimi učinki na dolgi rok na telo. Kljub temu pa lahko, da je mogoče dobiti skoraj čudežne korakih z uporabo hkrati na naslednje načine:
 Pure Alimentacija
     Obstajajo nekatere aliments, kot so sladkarije s sladkorjem, meso z odraščanja hormonov, pecivo, nekatere sintetičnih prehrambenih dodatkov, ki lahko določi prostornino povečanje prsi, vendar to ni razumno eno- postanejo ohlapni in brezoblično (v nadaljevanju “zabuhle “izgleda z veliko žensk iz zahoda, kjer je to alimentation prevladuje). To seveda ni želel.

   Po drugi strani pa lacto- vegetarijanska alimentation, z veliko svežega sadja in zelenjave, je namenjen ne samo za razvoj prsi, ampak tudi, da poskrbimo za celotno telo. Poleg tega naraven način prehranjevanja, da so te tako imenovane “medicine-aliments” za pridobivanje večje prsi, in to so: črne olive in oljčno olje, sojino in še posebej soja jajca, žita in zrna olje, so koper listi, cvetovi in semena, so zelene liste, matica srce, praženi arašidi, ne cvet semena. Boste porabijo te ALIMENTS v velikih količinah za obdobje vsaj 6 mesecev.

 Rastline, ki stimulirajo hormoni
     Naslednji mešanica rastlin ima zelo dobre rezultate v prirastka prsi: koper semena (Anethum graveolens), sladki koren (Glyciriza glabra), bazilike cvetje (Ocimum basilicum), janeža semena (Pimpinella anisum). Rastline morajo biti zdrobljena eith na elecrtic kave crusher, po katerem so se mešajo v enakih delih; eno malo žlico je treba trikrat na dan pred obroki. Obrat mora biti pod jezikom za petnajst minut, nato pa jo pogoltniti z vodo.

ZELO POMEMBNO!

   Tiste ženske, ki trpijo zaradi benignih tumorjev ne vključujejo sladki koren v svoji mešanici, saj ima zelo močan estrogeno učinek in teden dni pred menstruacijo, bodo vzeti eno malo žlico kaduljo prahu, trikrat na dan.

 Z masažo dojk
 Najbolj učinkovita metoda je dokazano, da je en znan kot “zdravnik Chang je metoda?”, Ki jo predstavljamo v nadaljevanju:

 Masaža se izvaja, medtem ko je sedel, z desno nogo je peta pritiskom na območju klitorisa (območje nad sečnice) Tlak ustvaril s pravo pete nad imenom območja je treba umirila, vendar dovolj trdno, da se ne ustvarja veliko erotično penjenje.
 Ko je ta penjenje pojavil, se lahko prične sočasno masažo obeh dojk, s pomočjo krožne gibe za rast, ki jih mehko opravlja, vendar z intenzivnostjo, da se ohrani določen erotičen penjenje stanje.
     Znotraj tega notranjega stanja, ki ga je ustvaril, je proces rasti prsi izzvan z intenzivnostjo, vizualizacijo lepe prsi. Za pravilno izvedbo tega masažo, da je zelo pomembno, da imajo bogato domišljijo in dnevno vztrajnost.

   Zdravila olja za masažo:

   Naravni izvlečki iz rastlin, potem ko pridejo v kožo, omogočiti ojačanje naravnega procesa rasti prsi. To je mogoče zaradi značilnosti stimulacije ga imajo na prsi. Med temi pravna sredstva, omenimo:

 pšenični Mikrobi olje – gre za izdelek, ki se lahko enostavno danes nabavljeno od večine naturističnimi trgovin: ga je treba uporabiti v zmernih dozah od enkrat do trikrat na dan. Ima estrogeno učinek in to je zelo bogato z vitaminom E.
 koper olje – ga lahko dobite vsi, z maceracijo koper semena iz rastlinskega olja (olivno olje, če je to mogoče). Običajni delež je 30 gramov semen v prahu z 200 ml olivnega olja. Po maceracijo v treh tednih, je treba filtrirati, in preostali del obrata se zavržejo. Tako dobljeni olje, ki je zelo aromatičen, bo uporabljena dva ali trikrat na dan. Na začetku, je možno, da se lahko pojavijo določena bolečine v dojkah (to je naravni pri večini naravnih metod rast dojk) in po štirih ali petih dneh zdravljenja izgine.
     Količino olja za eno masažo mora biti umirila; več nafte se doda samo, če se obstoječa lahko absorbirajo brez težav ob kožo.

ZELO POMEMBNO!

   Tiste ženske, ki se soočajo z vnetji dojk ali gomoljev, ne bodo te masažna olja.

 Spolni odnos z vzdržnosti
    To je skrivno orožje za žensko, ki želi, da postane bolj lepa in čutna. Ko ženska ljubi, se bo količina hormona v telesu raste veliko, in v kratkem času se bodo njene prsi povečati svoj obseg. To je klasična manifestacija. Toda v trenutku orgazma, prsi nenadoma postane ohlapna, hormonsko konstelacija spreminja hitro, kot tudi, in po mnogih takih dejanj, vse telo, ne le prsi, izgubi svojo čvrstost in mladost.

   Ugotovitev se črpa: če hočeš, da imajo velike in lepe prsi, da ljubezen, vendar bodite pozorni na orgazmov. Izkušnje so pokazale, da lahko ženske, ki imajo spolne odnose z vzdržnosti hitro povečanje prsi z več kot 50%. To postane čvrsta in lepa.