Kako se znebiti Črevesne črvi

Worm napad je resen svetovni zdravstveni problem, vendar je našel veliko pogosteje izven Združenih držav Amerike. Črvi, ki okužijo ljudi so običajno treh vrst: gliste, trakulje in črvi.

V Združenih državah Amerike, glist ali trakulj so najbolj pogosti, in ta se giblje od manj kot in inch za do 15 ali 20 metrov.

Najpogostejši črvi v družini z glistami so: glist, glist, hookworms in whipworms. Glist najdemo predvsem pri otrocih. Ponoči ženski glist preide na analni regiji in nesejo jajca.

To povzroča Sever srbenje in jajca se lahko prenese v usta, ko so roke se okužili, in sicer zaradi praskanja okoli analne območja ali prihajajo v stik z PODANČICA jajc na kontaminiranih posteljnine.

Več kot en član družine je lahko onesnažena. Pomembno je, da med zdravljenjem, vse perilo in posteljnina je treba spremeniti in sterilizirani dnevno whipworm in glistami okužbe lahko preprečimo z ustrezno odstranjevanje človeških odpadkov.

Hookworm bolezen jih je s pogodbo bos hodil na onesnaženih tal. Preprečevanje te bolezni je odvisen od pravilne sanitarne odstranjevanje človeških iztrebkov in nošenje čevljev.

Trakulja napad je prevzela zaužitjem jajčec ali ličink v nekuhanega mesa. Da bi preprečili okužbo z trakulje je potrebno, da vse govedina, svinjina in ribe temeljito pred jedjo kuhana.

simptomi

Veliko oseb, okuženih s črvi imajo malo ali nobenih simptomov. S težkim okužba črvov, anemije ali šibkost lahko razvije.

Trihinelozo, ki se pridobi z uživanjem nepravilno kuhane svinjine, pogosto povzroča bolečine v mišicah; črvi lahko vloži tudi v srcu, možganih ali očeh.

Bolečina v trebuhu in driska so lahko prisotne. Otroci so pogosto nemirne ponoči s posipanje zob, suh kašelj in rahlo vročino. Občasno črvi lahko povzroči krče.

Naravni Zdravljenje

Vzrok je treba popraviti, in to ponavadi pomeni popravek higienskimi življenjskih pogojev in pravilno kuhanje vsega mesa in jedi.

To je enostavno odstraniti črvi iz telesa, vendar to ne pomeni nujno, da pozdravi disease.Do ne jesti hrano oropali svojega življenja daje lastnosti, kot so bele proizvode moke, izdelkov trsnega sladkorja, zelenjava kuhana na veliko vode in vode vrže stran, olupljen krompir, sladkarije, torte, sladoled, in meso vseh vrst.

Zaprtje, če je prisoten, je treba premagati s rastlinskega odvajal.

Fast 2 ali 3 dni in jesti surove bučna semena velikodušno. Lahko jesti toliko, kot en funt na dan.

Koromač semena, brest, beli hrast lubja čaji jih bodo izgnali.

Razrežejo čebulo in jo namočite za 12 ur v quart vode; Nato stisnite sok ven in traja 4 dni. Ta sok bo ubil in izgnati črvov. Vzemite toliko soka, kot je mogoče, medtem ko ga pri tem postom.

Zdravilna zelišča

– Chamomilla / Kamilica: To izstreljuje črve.

“Stranski učinki”

Daje ton in moč v želodec, spodbuja prebavo in izboljša apetit.

– Pelin: izstreljuje črve.

“Stranski učinki”

To je dobro za tiste s slabo prebavo ali pomanjkanja apetita. Sledite navodilom na nalepki in ne bo dodatnih odmerkov.

– Koromač semen:

Črvi ne marajo koromač, saj je pomirjevalo z njimi, in da bodo šli iz telesa, če so črevesja hranijo ohlapno (zeliščni odvajalo).

“Stranski učinki”

To je tonik v želodec in ga bo okrepila.