Kako se znebiti palcev Izključeno pasu – Prednosti vode, limonin sok in Cayenne Pepper

Velik namig o tem, kako izgubiti palcev off pasu in dodajte Fijuk na svojo zjutraj je popijte kozarec vode z limoninim sokom in kajenskim poprom ko se prebudite in izkušnje zdravo vrsto Eye odpirač!
Pred leti, takoj ko sem vstal, sem začel s pitno ta zvarek kmalu odkrili njegove številne prednosti. Samo izpolnite kozarec z 12 – 16 oz filtrirane vode, stisnite sok iz pol limone in dodamo dovolj cayenne, da čutijo toploto (1/4 -1/2 čajne žličke).
Nekatere od številnih prednosti te pijače, razčlenjene na sestavine, so naslednji:
Voda. Hidracija je ključnega pomena za vaše zdravje. Če je vaš urin je temno, da ste žejni, imate suho kožo in rahel glavobol, kot ste dehidrirani. Pri čemer telo sestavljeno iz približno 55 – 60% vode, dehidracija ima vse vrste škodljivih učinkov. Pitna voda zjutraj ne bo samo vam glavo začnejo na hidracijo, da izpira svoje telo, jetra in ledvice, pomaga znebiti toksinov in maže svoj prebavni sistem.
Limonin sok. Po WebMD, “limona vsebuje antioksidante imenovane bioflavonoidov. Raziskovalci, da te bioflavonoidi so odgovorni za koristi za zdravje.” Nekatere koristi za zdravje pripisujejo limone vključuje pomoč pri okužbah, prebava, zaprtje, lase in nego kože, visok krvni tlak, in če si izgubil na morju, skorbut. Limonin sok krepi tudi imunski sistem in čisti vaš želodec.
Kajenski poper. Kajenski poper, znan tudi kot Capsicum, rdeči poper ali čili paprike, je zelišče. Uporablja se za okus jedi in za medicinske namene. Rdeča paprika vsebuje veliko vitamina A, vsebuje tudi vitamin B6, vitamin E, vitamin C, riboflavin, kalij in mangan. To se uporablja za pomoč pri zdravljenju zvišanega krvnega tlaka, Cayenne pepper tudi poveča metabolizem, očisti žile telesa, zmanjšuje prisotnost slabega LDL holesterola in ima velike učinke na cirulatory sistema.
Članek z naslovom Cayenne z University of Maryland Medical Center, navaja: “… raziskave kažejo, da lahko ob kapsaicin ustno povečanje proizvodnje toplote v telesu za kratek čas. Prav tako lahko pomaga uravnavati raven sladkorja v krvi, ki vplivajo na razgradnjo ogljikovih hidratov po obroku. ”
Motivacijo Factor. Pitno vodo, kajenski poper in limonin sok ko se je prebudil povečala svojo motivacijo za zdravo življenje. Z začenja svoj dan off s hranilno pozitivna, sem našel motivacijo, da bi se pravilno odločitev namesto napačne odločitve, korenje namesto piškotke.
Morda ste že slišali za Cayenne Pepper Water Lemon Maple sirup Drink, The Master Očistite, javorjev sirup Diet, itd, ki je bila ustanovljena z Stanley Burroughs nazaj v 40-ih. Nisem spodbujanje niti opravičevanje tega detox program. Jaz zagotovo ne bi priporočal uživanje ta zvarek kot edini vir prehrane za izpolnitev vaših dnevnih potreb. Kajti, začasno detox, je lahko veliko. Nisem še poskusil, tako da raje ne komentiraj.
Conclusion.I doživeli čudovite prednosti pitne vode, limoninega soka in kajenskega popra vsako jutro. Mislim, da mi je pomagal pri moji izgubi teže, pridobi na fizične sposobnosti in večjo motivacijo.