Kako Treat IBS: 7 Običajno-predpisanem Obdelave, ki ne pozdravi sindrom razdražljivega črevesja

Sindrom razdražljivega črevesja, pogosto imenovan kot IBS ali kolitis, je gastrointestinalne motnje, in priporočila za kako ravnati IBS se spreminjajo. Ker je zelo pogosta bolezen, saj statistike kažejo, da je vsak od petih odraslih trpi zaradi IBS v Združenih državah Amerike, obstaja veliko napačnih informacij na spletu o zdravljenju za stanje.
Skupne simptomi bolezni vključujejo bolečine v trebuhu, napihnjenosti v trebuhu, zgaga in krči v trebuhu. Nekateri bolniki imajo lahko zaprtje, medtem ko lahko driska, povišana telesna temperatura, krvavitve in hujšanje. IBS je bolezen, ki povzroča veliko nelagodje in življenjsko razburjena. Če imate enega ali več od teh simptomov, boste verjetno začeli iskanje po internetu za zdravil in zdravljenja za vaše stanje. Večina informacij, ki jih boste odkrili, lahko pomaga omiliti simptome, vendar ne bo odpravila bolezen, čeprav je zdravljenje priporočljivo, saj zdravil.
Tu je 7 primeri pogosto, predpisanih zdravil, ki jih boste odkrili, kot ste raziskati, kako ravnati IBS, ki ne delujejo na zdravljenje IBS:
1. Yoga: Joga je bil vadili stari modreci v Indiji. Obstaja nekaj posebnih asane za izboljšanje prebave in za upravljanje s simptomi, kot so driska, zaprtje, napenjanje in drugi. Joga je kombinacija telesnih in duševnih vaj. Vaje se osredotočajo na globoko dihanje, de-poudarjanju in ponovno vzpostavitev ravnovesja na vseh organov in sistemov človeškega telesa. Joga asan za IBS vključujejo naprej ovinek, na trebuhu zasuk, pozo-lajšanje plina in dihalne vaje. Medtem ko te prakse pomaga ublažiti nekatere simptome IBS, joga ni zdravilo.
2. Akupunktura in akupresura: To so kitajski medicini prakse, ki vključujejo zdravljenje bolezni, ki jih zbadanje drobne iglice ali izvajati pritisk na določene točke na telesu. Obe od teh postopkov so učinkoviti pri zdravljenju številnih bolezni. Acupuncturist lahko pomaga pri sproščujoče mišični krči in izboljša delovanje črevesja. Medtem ko te prakse pomaga ublažiti nekatere IBS simptomi, akupunktura in akupresura niso zdravi.
3. Domov sredstva: Domov sredstva, kot so ob ingver in ASAFOETIDA se običajno priporoča za IBS. Ingver paste zmešamo z limoninim sokom in medom in jih po vsakem obroku je priporočljivo, da se prepričajte, da je hrana, ki jo jeste prebavi dobro. Pitna kosmulja vodo in jedo šipek semena so druga skupna domača sredstva priporoča za kako zdravljenje IBS. Medtem ko te prakse pomaga ublažiti nekatere simptome IBS, domača pravna sredstva niso zdravilo.
4. Stres upravljanje: Stres je pogosto naveden kot primarni vzrok IBS. Zato je priporočilo za obvladovanje stresa je, da se prepustite v hobi, ki ti je všeč. redno vadbo. Odločite se za hitra hoja ali živahno plavanje ali tek ali kolesarjenje za zmanjšanje stresa. Lepo spi. Praksa joge. Medtem ko te prakse pomaga zmanjšati nekatere simptome IBS, obvladovanje stresa ni zdravilo.
5. Hipnoza: Usposobljeni Hipnotizer vam pomaga pri sproščujoče in lahko vam pomaga izvedeti, kako se sprostiti napete trebušne mišice, da se prepreči krče. Medtem ko te prakse pomaga rešiti nekaj simptomov IBS, hipnoza ni zdravilo.
6. Prehrana: Izogibanje predelana hrana, začinjena hrana, ocvrta hrana in kisla hrana je pogosto uporabljen protokol za zdravljenje IBS, saj jedo hrano, bogato z vlakninami. Pravzaprav je najboljša prehrana za IBS je tista, v kateri jeste nizko fiber živil, ki ne poslabšajo že vneto črevesno tkivo. To pomeni, da ni surovo sadje ali zelenjavo, in ni oreščki, semena, ali koruzo, dokler ne dobite IBS določen. Medtem ko te prakse pomaga ublažiti nekatere simptome IBS, drugačna prehrana ni zdravilo. Pravzaprav, ko ste ozdravitev IBS, lahko jeste karkoli želite.
7. Življenjski slog spremembe: Tipične spremembe vključujejo nobenega alkohola in kajenje, pitje veliko vode, redno vadbo, in dobili veliko spanja. Medtem ko so ti vsi na splošno dobri priporočila za izboljšanje vaš življenjski slog in se lahko ublaži nekatere simptome IBS, lifestyle spremembe niso zdravilo.
Tukaj je najboljši način za zdravljenje IBS – Naravno. IBS je povzročil iz antibiotikov, ki ste ga prevzeli vašem življenju. Ti antibiotiki so povzročili poškodbe sluznice vaše črevesje. Če želite, da se znebite IBS trajno, mora biti poškodovana sluznice obnoviti. Naturopatske zdravljenje dela čudeže pri obnovi sluznice in črevesno steno z zaužitjem naravne hranilne sestavine. Naravno zdravljenje tudi pomaga precepimo koristnih organizmov za pomoč pri obnovi vašega prebavnega trakta.
Zgoraj splošno-priporoča možnosti zdravljenja lahko pomaga upravljati svoje simptome IBS. Vendar obnovi sluznice vaše črevesje je edino zdravilo za IBS, ki deluje in kako ravnati IBS.