Kako Treat Kratek lutealni fazi in izboljšanje rodovitnosti Seveda

Po vzhodnih zdravilnih praks če imate kratek lutealni fazi, še vedno obstaja velika verjetnost, da lahko zamisliti. Lutealna faza je časovno obdobje, ki je običajno 12-14 dni, da pride med vašo ovulacijo obdobju in obdobju za vaše menstruacije pojavijo.
Resnica je, da obstaja veliko različnih razlogov, zakaj lahko ženska trpijo zaradi neobičajno kratek lutealni fazi. Nekaj ​​razlogov vključujejo oviran krvi, ni dovolj interakcijo ledvic v telesu, kot tudi vranice zapletov. Da bi bil pripravljen za zasnovo, mora biti ta faza deluje v skladu s svojim ovulacijo in menstruacijo cikla.
Če je vaš lutealni fazi izkazalo, da je problem, ki kroži okrog ledvic in si avidly doživite nizko bazalno telesno temperaturo vzdolž brez spolne želje in madežev pred menstruacijo, lahko odpravili te pomanjkljivosti s pomočjo naravnih sredstev. Lahko začnete odpravljanju te težave, ki bivajo proč od alkohola, kajenje cigaret, in zmanjšati količino kofeina, ki ga porabijo.
Moral bi biti tudi pripravljen spremeniti svoje sedanje prehrane. Dodajanje orehov, divji riž, alge, tofu in bogat znesek vitamina B6 k vaši prehrani lahko pomagajo izboljšati vaše lutealni fazi napako in vam omogoči možnost, da zamisliti.
Vendar, če je vaša kratka lutealna faza problem izvira iz težav vranice, da bi izboljšali in zamisliti seveda boste morali očistiti svojo prehrano v istem skladu, če je tvoj problem zaradi ledvičnih okvar. Boste morali odpraviti junk hrano in zmanjšanje količine gaziranih pijač.
Začne se pri sprejemanju vitaminskih dodatkov, ki so bogate z vitaminom B6 in sodelujejo pri porabi zeliščnih formul, ki vsebujejo ginseng, kot tudi rhizoma Atractylodes Macrocephalae. Zdravljenje akupunktura lahko pomaga tudi pri reševanju svojega kratkega lutealni problem faze. Vključevanje v pridobivanju akupunkturo vsaj dvakrat na enkrat mesečno pred in enkrat po vašem ovulacije obdobje lahko poveča tudi vaše možnosti za spočetju.