Kako uporabljati zeliščna zdravila za Acid Povratni in zgago

Ob zgaga in prebavne motnje po težki hrani? Več o refluks kisline rastlinskega izvora za naravno zdravljenje refluksa kisline.
Kaj je Acid Povratni?
Zgaga je stanje, v katerem je vsebnost tekočine iz želodca kopira (refluxes) v požiralnik. Najpogostejši in vztrajno simptom zgago je pekoč občutek na sredini prsnega koša in / ali žrela, ki jo je s želodčne kisline, ki kantah gor na sluznice požiralnika.
Acid Povratni, znan tudi kot gastroezofagealno refluksno bolezen (GERB), je stanje, ki ima številne simptome, ki so podobni zgago. V mnogih primerih ljudje, ki trpijo zaradi Acid Povratni ponavadi trpijo zaradi vztrajnega zgago dva ali več dni na teden.
Vzroki Acid Povratni:
Najpogostejši vzroki za Acid Povratni in zgago vključujejo:
& Bull; stres
& Bull; jesti pred spanjem
& Bull; jedo velike obroke
& Bull; počasnejše praznjenje želodca
& Bull; pogosto jedo mastne, ocvrte in mastne hrane
& Bull; kajenje
& Bull; alkohol
Uporabo zeliščna zdravila za Acid Refulx:
Acid zdravljenje refluks običajno sestavljen iz sprememb v načinu življenja, vključno z dieto in telesno vadbo, zdravil in v skrajnih primerih operacijo. Oba več okenc in zdravila na recept so na voljo za refluks kisline. Vendar pa obstajajo tudi zeliščna zdravila za refluks kisline, ki so pokazale, da so učinkoviti pri odpravo ali zmanjšanje simptomov refluksa kisline.
Obstaja rastoči trend k iskanju naravnih zdravil za kisline prebavne motnje. Dobra novica je, da so mnogi premagati prebavne težave in so ugotovili, naravne antacidi v številnih zelišč.
Trenutno je veliko zeliščnih zdravil za refluks kisline in temeljijo na kaj zeliščarji znano v zvezi z uporabo tradicionalnih zdravil in kako uporabiti tradicionalne zdravilne rastline. Veliko zeliščni zdravljenja danes refluks kisline voljo je skupna hrana zelišča, ki bo na voljo v nikogar & rsquo; s kuhinjo.
Danes je vrsta zeliščni zdravljenja za refluks kisline oseba lahko uporabijo, vključujejo kamilica, brest, koromač, korenina angelike, ingver koren, mačja meta, Meadowsweet skupaj z poprove mete, sivke in korenine cikorije.
Plus boste morda želeli razmisliti o uporabi aloe, da za zdravljenje te težave. Veliko število zeliščarji so zagotovo ugotovili, da so kombinacija več različnih zelišč, kot so poprove mete, sivke in janeža, ko, ki v čaj izjemno učinkovita pri obravnavanju simptomov kislega refluksa.
Za več informacij obiščite http://www.healthherbsandnutrition.com