Kako v boj menopavzi

Kaj je menopavza?
Menopavza označuje konec plodnost samic, ki običajno pride okoli starosti 45-50 z malo razlike. V tem času menstrualni ciklus ustavi. Razne bolezni razvije po menopavzi pri ženskah. Torej, lahko uporabite naslednjo formulo za ohranjanje vašo plodnost in zamude menopavzi.
Uporaba črnega cohosh:
Črna cohosh je cvetoče rastline, ki se izobilju najdemo v vzhodni Severni Ameriki. Vsebuje fitokemikalije, ki lajša simptome menopavze. Črna cohoshes vsebujejo fitoestrogene, posebej izoflavoni. So verjeli, da se veže na receptorje estrogena v telesu. Obrat estrogen skoraj deluje kot naravni estrogen, pomaga ohraniti mazanje v vagino. Ureja tudi normalno temperaturo. Kosti v telesu so okrepljena z naravnim estrogenom. Črna cohosh ima neposreden vpliv na hipotalamusa. Se nahaja na dnu človeških možganov. Hipotalamus uravnava proizvodnjo temperature in hormonov. Ker ima črno cohosh neposredno vpliva na hipotalamus lahko prinesla pozitivne spremembe. Strašne simptome menopavze, kot so nočni znoj se zmanjšujejo tudi z uporabo črne cohosh. Uživanje črnega cohosh tudi pomaga zmanjšati anksioznost in depresija, ki so skupne simptome menopavze.
Uporaba Dong Quai:
Dong Quai ali kitajski Angelica je pogosta rastlina, ki v izobilju raste na Kitajskem. Da je skupna vzhodni zdravilo in se pogosto uporablja za namene kuhanje. Vzdevek te rastline je & ldquo;… Ženski ginseng “Dong Quai ima velik vpliv na ženskem telesu in se pogosto uporablja pri zdravljenju simptomov menopavze Dong Quai vsebuje fitoestrogene Ta hormon deluje kot naravni estrogen hormona pri ženskah in se veže na estrogen do je estrogen-receptorje v telesu. s tem se poveča nivo estrogena v krvi. Ta povečana estrogen ima sposobnost, da zmanjša število simptome menopavze. Dong quai je tudi dober vir vitamini E, A in B12.
Maca Root:
Maca koren v kombinaciji s hrano, se šteje, da dobimo spolnih koristi. Mace koren, izgleda redkev je tudi koristno in zmanjšuje simptome menopavze pri ženskah. Zato se pogosto uporablja po vsem svetu. Maca koren sestoji iz kalcija, magnezija, cinka in železa, kot tudi vitaminov B1, B2, B12, C in E. Maca Roots ohranja ravnotežje med estrogena in progesterona ravni v krvi.
Red Clover:
Črna detelja raste obilno v Evropi in Aziji in je začel delovati v Severni Ameriki za namene pašo. Prav tako je znan kot krava detelje, čebelji-kruh in vijolično deteljo. Rdeča detelja je zdaj šteje, da imajo ugoden učinek na vse simptome menopavze.