Kako vedeti, če so Multivitamini iz Amway Globala Ok, da prevzame

Obstajajo tri glavna vprašanja, se morate vprašati, preden se odločimo za multi-vitamin. Ko dobiš odgovor na ta vprašanja morate sami vprašati, če so vredno vzeti. Naredite svoj sklep, po branju tega članka.

1. Ali Multivitamin katere koli vrednosti?

* Študija naredili leta 2000 z American Association dietetične izjavil, da 1/3 mladostnikov dobili manj kot 75% minimalne dnevne potrebe (hrana piramide). Druga študija, ki jih je sprejela dve skupini 13 let starih fantov, 1 skupina, ki je prevzela multivitaminov in drugo, da ne bi multivitaminov. Nato so jim sledili, za 8 mesecev. Primerjali obe skupini živčnega sistema in rast možganov. Rezultati so bili, da so fantje, ki so se na multivitaminov imel znatno povečanje neverbalne inteligence.

* Druga študija, ki jo American Association dietetične, opravljenega v letu 2007 naredili pokazala, da velik delež starejših odraslih ne porabijo zadostne količine hranil iz samih živil. Kot Študija je bila opravljena, ko so bili nekateri glede multivitaminov in so bili ponovno preveri kasneje. Rezultati so pokazali, da je 80% samo izpolnjevati minimalne smernice prehranjevalne piramide. To kaže, da je kljub dopolnitvi 20% še vedno niso dosegli min znesek, potreben za preprečevanje pomankljivosti bolezni, kaj šele kroničnih bolezni. V tej isti raziskavi je bila njihova DNA ocenjena na in so ugotovili, da tisti, ki niso bili dopolnjevanjem imel DNK, ki je izgledal podobno kot tisti, ki je je bila poškodovana zaradi rentgenskega sevanja.

* DNA je ključnega pomena, saj je središče vseh celic in usmerja njihovo rast. pomanjkanju se pojavi poškodb DNK, saj so encimi v telesu, popravilo DNA potrebujejo hranila, da se dobro dela. To lahko primerjamo z pokazal pokrovček off ventila v avtomobilskem motorju. Saj ne bi opazili takoj, ampak če ni predviden bi videli težave z avtomobili predstava po cesti. V življenju boste dobili le eno skrb.

* Zaključek: Ja, Multivitamini so pomembne. Enostavno dopolnitev bo vodilo k izboljšanju zdravja in povečanje dolgoživosti na zelo nizki ceni.

2. Ali so sadje in zelenjava pomembna?

* Študija EPI narejeno v Španiji The American Journal of Clinical Nutrition je leta 2007 ugotovila, da je visok vnos sadja in zelenjave povezano z zmanjšano smrtnost. Kar pomeni, da če imate visok vnos, tako imate več možnosti, da živijo dlje. Ne pozabite, da je min 7-9 obrokov na dan.

* Druga študija narejena leta 2007 ugotovila, da je le 27% vseh odraslih so dobili 3 ali več obrokov sadja in zelenjave.

* Zaključek: Ja, sadje in zelenjava sta zelo pomembna, še posebej je to povezano z zmanjšano smrtnost. Tudi več kot 73% odraslih, ki niso niti dobili najmanjšega zahtevanega.

3. Ali je deluxe Multivitamin w / fito-hranil je vredno?

· Likopen je fito-hranila. Študije kažejo, da je v obratnem sorazmerju povezana med koncentracijo v plazmi likopena in tveganje pljučnega raka. Kot vnosa likopena dvigne nevarnost pljučnega raka gre dol. Dejstvo: Pljučni rak je # 1 rak morilec v ZDA.

· Študija, ki jo European Journal of srca in ožilja Preventivna rehabilitacijo naredil februarja 2008 pogledal pomembnosti antioksidantov vitaminov, ki so prišli v obliki dodatka in njeno skladnost s tveganjem za koronarne arterije bolezni. Ko delaš Meta-analize (dajanje informacij iz različnih študij skupaj) so ugotovili, da je povečanje antioksidantov vitaminov razumnih možnostih ravni za zmanjšanje tveganja za kronične bolezni srca.

* Zaključek: Ja, Multivitamini z fitohranil se splača!
Raziskave ponuja ogromno dokazov o Tri stvari:

1. Morate osnovne multivitaminov

2. Potrebujete več sadja in zelenjave v vaši prehrani

3. Visoki zneski fito-hranil in antioksidantov lahko koristno za vaše zdravje. Zdrava DNA vodi do zdrave celice in da vodi k bolj zdravo vas!

Znanost Koncentrati, fito-hranila in prodaja Amway globalno je NUTRILITE
Od besed Bill DOMBROWSKEGA direktor Amway Global Nutrilite Brand Experience

* Nurtilite Upravlja kakovost za semena do končnega izdelka (za razliko od konkurence) *

Na voljo je celoten proces, kjer Amway Global NUTRILITE dejansko koncentrira hranila. Primer: Oranžna ima vitamina C. Ne samo, da pa ima fitonutrienti kot bioflavonoidov kot tudi. NUTRILITE letina priti predvsem v dopolnilih.

Bill Luke, direktor Nutrilite raziskave in razvoj

Razlika med NUTRILITE vitaminskih dodatkov Amway Global in drugih je začne s samo sadje. NUTRILITE je naredil raziskavo, ki kaže, ko je optimalni čas za žetev rastline za najboljše rezultate je. Ker Nutrite nadzoruje celoten proces, so izbrali sadje v tistem določenem času.

Kaj naredi NUTRILITE vitamini tako posebnega v procesu?

* Amway Global NUTRILITE uporablja kromatogram (http://www.chromatography-online.org/topics/chromatogram.html), ki prikazuje, kaj fitonutrienti so v vsaki sadja in koliko je v njem.

* Ena NUTRILITE je sadja in zelenjave Dopolnilu ima phytonutrient equivilant 10 obrokov sadja in zelenjave. Ne pozabite: minimalna je 7-9 obrokov po piramidi.

* Ena Double X dopolnila NUTRILITE je ima 22 različnih vitaminov in mineralov v bogato kombinacijo koncentratov z več kot 20 različnih rastlinskih koncentratov.