Kako zmanjševanje apetita z zelišči

Kitajci so uporabljali zelišča za medicinske namene že več kot 4000 let. Danes je medicinska skupnost, ki je nekoč izogibali uporabi zelišč za medicinske namene, ki se začne, da se obvestilo o prednostih uporabe zelišč. Zelišča so prehransko zvok in lahko ponudimo zdravo, naravno alternativo neguje in zdravi telo. Zelišča lahko tudi telesu hranila, da se telo ne vedno priti skozi redne prehrane.

Zelišča lahko vključujejo liste, lubje, jagode, korenine, semena, stebla, dlesni in cvetje. Ti lahko pridejo tudi v različnih oblikah, vključno s tabletami, kapsulami, lubje kosov, praškov, ekstraktov, krem, losjonov, olj, tekočine in mazila. Pri nakupu zelišča vseh vrst, je pomembno, da si za besedo “standardiziran” na etiketi. Ker je večina zelišč ni FDA odobrila, etiketa na zelišča zagotavlja pomembne varnostne in dozirni informacije. Ob nakupu zelišč morate pogledati za svežino. Tisti, ki so ohlapno in se prodajajo v razsutem stanju so skoraj brez hranilne vrednosti. Namesto da bi se odločili za zamrznitev-posušili na zraku sušene zelišč.

Zelišča so že od nekdaj uporablja kot zdravilo za izgubo telesne mase. Obstaja veliko zelišč, ki se lahko uporabljajo tako varno in učinkovito zatreti apetit in pomaga nadzorovati hujšanje. Za ljudi, ki potrebujejo ali želijo shed nekaj kilogramov, vendar se je že jesti zdravo in sodelujejo v redno vadbo, dodajanjem naravne zelišča v prehrani lahko pomaga pomoč pri nadzoru telesne teže. Zelišča ne sme biti dobra izbira za tiste, ki želijo, da izgubi veliko težo v kratkem času. Nekatera zelišča pa imajo stranske učinke in nekaj je treba skrbno sprejeti. Kot pri vseh hujšanje program in prehrano, je potrebna previdnost, in ga je treba uporabiti v povezavi z redno prehrano in telesno vadbo. V nadaljevanju so dobri predjed, ki vam pomaga zmanjševanje apetita z zelišči.

Brazilski Kakav: Ta rastlina je skoraj identičen kofeinu. Spodbudila centralni živčni sistem in povečuje hitrost metabolizma. Brazilski Kakav ima zelo blag diuretik učinek. Stranski učinek tega zel je, da je prav tako podobna kofeina. Ko sprejeti presežka, lahko povzroči nemir, tresenje, živčnost in strah.

Cayenne: kajenski poper, če se dodaja hrani, lahko pomagajo spodbuditi kapsaicin, ki spodbuja slino. Prav tako spodbuja prebavo in pomaga pospešiti metabolizem na varno raven.

Zeleni čaj Zeleni čaj je naravni stimulans, ki deluje podobno kot kava, vendar ima dodatno prednost, vitamina C in antioksidantov. S namakanje čaj hitro oziroma za daljše časovno obdobje, je mogoče nadzorovati moč čaja. Zeleni čaj je na voljo kot s formulo kapsule, temveč deluje bolje v telesu kot tekočina.

Svetlinovo: Ta rastlina je dokazano, da je učinkovita kot naravna alternativa pomaga zmanjšati raven holesterola in pomoč ljudem, ki se ne obdelujejo maščobe pravilno izgubijo težo.

Alg: alg je dober naravni vir mineralov v sledovih in je naravno ščitnice stimulans. To je splošno na voljo v kapsul ali tablet oblikah v mnogih trgovinah z zdravo hrano.

Trpotca: Študije kažejo, da so zrnca teh semen zaužijemo z vodo pred obrokom pomaga nadzorovati apetit. Ta rastlina povzroča takojšnje zmanjšanje apetita, tako da želodec občutek sitosti. Celoten občutek vodi k manj kalorij in maščob porabo.

Kraljičin Flower: Kraljičin cvet se je izkazalo, da je eden izmed najbolj učinkovitih rastlin, ki se uporablja v alternativni nadzor nad telesno težo in sladkorno boleznijo.

Zelišča se lahko sprejmejo v uporabo različnih metod. Infuzija vključuje uporabo mehko del obrata zelišč, vključno z listi, cvetovi in ​​celotno zelišč. Infuzija zelišč je podobno kot je na čaj. Vrelo vodo prelijemo rastline in pustimo strma. Nato se tekočina nato napeti in tekoči porabi. Medu se lahko doda tekočini infuzije za izboljšanje grenak okus. Z esence, so težko del rastlinskega na lubje, korenine, vejice in stebla kuhane približno trideset minut, nato porabi.

Sok se lahko izvede tudi s pomočjo majhne koščke zelišč. Sok je treba takoj, ko je bila narejena zato, ker vsebnost vitamina hitro zmanjšuje. Ta metoda deluje dobro za pridobivanje vitaminov in so občutljivi na toploto. Tinkture se pogosto šteje za najboljši način, da zeliščnih dodatkov. To je dober način, da se dobro ohranjeni zelišč. V tem postopku je rastlina namakamo v alkoholu ali mešanici vode. Zmes pritisku in to naredi tinkture.