Katarakte in botanični revizijah

Obstaja veliko tradicionalnih botanične pravna sredstva, ki so bile predlagane za ljudi, ki tvorijo sive mrene:
Aloe-socotrina:
Aloe vera (Aloe socotrina) sok se priporoča v obliki kapljic za oči, dvakrat na dan.
Čebelji proizvodi:
Mleček vzeta 1 TSP / dvakrat dnevno, je bilo predlagano. Medtem ko ni strogo zeliščni pripravek, ki je proizvedena iz in se na resonanco prevladujočih cvetov, iz katerih je bilo proizvedeno.
Cvet cvetni prah:
Cvet cvetni prah ekstrakti (penis, sestavljena iz visokega deleža maščob topnega na vodotopne frakcije, od A.B. Cernelle Švedska) so bile uspešno tega avtorja v vzvratno primerov posteriorni subkapsularno sive mrene. Nov večjo terapevtsko moč produkt je sedaj na voljo.
Chelidonium-majus:
Roka (Chelidonium majus) je očitno pogosto uporablja kot tradicionalna zeliščna sredstva, ki se uporablja sok listov kot kapljice za oči dvakrat na dan. Roka se lahko interno upošteva kot tinkture, kot tudi.
Klorofil-viri:
Klorofil je bilo sporočeno, da je koristno tudi. Nekateri potencialni viri vključujejo zelene zelenjave, še posebej temno listnato zelenjavo, ječmena ali pšenice trave sok (ali sok v prahu), Spirulina (npr ekološko pridelane Spirulina Pacifica), bluegreen alge (Aphamazomanon flosaqua) in Chlorella (po možnosti razdeljena celične stene).
Klorofil je strukturno skoraj identična hemoglobina, z zamenjavo magnezija za železo. Tekoči klorofil proizvodi ni priporočljiva, saj je magnezij v aktivnem encimski mestu nadomestiti z bakra, da se stabilizira ta protein v tekočem stanju.
Cineraria-maritima:
Dusty Miller (Cineraria maritima) je tradicionalna zeliščna za zdravljenje očesne mrene.
Citrus-spp .:
Organske oranžne lupine so priporočeni za lokalno aplikacijo na pokrovih očesnih čez noč, izmenično obarvane strani in belih strani, s pomočjo sveže kos vsak večer, dokler ni toplote v tkivih očesnih ali dokler vid je jasna.
Euphrasia-officinalis:
Euphrasia officinalis, običajno imenujemo eyebright, je bil domnevno uporabljen za preprečevanje in odpravo sive mrene. Vsebuje glikozid, ki je očitno aktiviran v očesu svetloba. Eyebright bilo predlagano, tako interno kot v obliki kapljice.
Ginkgo biloba-:
Ginkgo biloba jemati 4-krat na dan, se ga mnogi zdravniki priporočajo za povečanje očesne cerebralno prekrvavitev. razvoj katarakte je povezano z zmanjšano obtoku, da ciliarniku, ki proizvaja hranilno in čiščenje vodne humor, ki se kopa kristalne leče v očesu. Ker ima objektiv nima neposrednega obtok, je še bolj odvisna od drugih tkiv ob kakovosti regionalni promet.
Hachimijiogan (kitajski zeliščna formula):
Hachimijiogan je tradicionalna kitajščina zeliščna formula se uporablja za zdravljenje sive mrene, ki vsebuje 8 zelišča v naslednjih razmerjih: Alismatis korenika (6), Rehmanniae koren (12), Cornus sadje (6), Dioscoreae korenika (6), Hoelen (6), Moutan lubje (5), cimetove skorje (2), in Aconite koren (1). Kombinacija je treba 150 do 300 mg na dan.
V eni od študij miši z dednimi sive mrene, formula odloži nastanek katarakte z enakovrednim 13,9 človeških let. To izboljšano regulacijo kalija in natrija v objektiv, deloval kot rahlo antioksidant, in močno spodbudila natrija in kalija ATP-ASE črpalko, ki pomaga preprečiti nastanek sive mrene.
študijah pri podganah so tudi pokazale pozitivne učinke, vključno z zamudo diabetik tipa sive mrene, z izboljšavami pri urejanju natrij, kalij in kalcij. V drugi študiji s starih podganah je zeliščna formula pokazali povečanje pomembnega antioksidanta glutationa v leče. Ena objavljena študija o ljudeh, je pokazala, da 60% bolnikov, ki so izboljšali na tej formuli, medtem ko 20% ni kazalo napredovanja svoje sive mrene, in le 20%, še naprej napredovati.
Larrea-spp .:
Chaparral (Larrea tridentata ali Larrea mexicana) je bila predlagana tudi kot sta čaj in izpiranje oči, in je pred kratkim spet na voljo na tržišču v ZDA
Rosa-canina:
Šipek čaj je priporočljivo. Je dobro znan vir bioflavonoidov.
Salix-alba:
Aspirin je pokazala različne rezultate v zvezi s sivo mreno, pri čemer ena študija kaže preventivne koristi, ampak druga študija kaže nobenih koristi za bolnike po možganski kapi in tretjo študijo, ki kaže povečano tveganje za nastanek sive mrene pri dolgotrajni uporabi. Willow (Salix alba) je prvotni vir za aspirin in zeliščni obliki morebiti lahko varnejši od sintetičnih aspirin, kot potencialno sredstvo za ogrožene osebe za sivo mreno.
Shihu-Yeguang-Wan (kitajski botanično kombinacija):
Več kot dva ducata zelišč in drugih naravnih sestavin, so združene za zdravljenje sive mrene, kot tudi slabša vidnih simptomov temina in zamegljenost, kot tudi očesni znaki rdečica, solzenje, otekanje in občutki bolečine. Formula je prav tako koristno za pseudomyopia, ki lahko spremljajo katarakta, prav tako pa najdemo pri mlajših populacijah. Ta zelišča pomagajo okrepiti poti razstrupljanje jeter in ledvic.
Je tipična doza 5 tablete dvakrat dnevno vzame s toplo antioksidativno vodo ali hrano. Tipična dolžina zdravljenja je en mesec, ki traja 5 steklenic za dokončanje na predlagano odmerku.
Triphala
Triphala je tradicionalna ajurvedska spojine z več kot 5000 let uporabe, kar povečuje koncentracijo glutationa in pomaga pri preprečevanju sive mrene. Triphala vsebuje: Indijska kosmulja (Emblica officinalis), beleric myrobalan (Terminalia belerica) in indijski gallnut (Terminalia Chebula). Antioksidant, bogati indijski gallnut pomaga izboljšati vid.
Vaccinium-myrtillus:
Borovnice (Evropska borovnice, Vaccinium myrtillus), ekstrakt, v kombinaciji z dodatki vitamina E, je bilo ugotovljeno, da ustavi napredovanje senilnih skorje sive mrene pri 97% bolnikov v študiji. Razpon odmerjanja uporablja, je od 80 do 160 mg trikrat na dan, izvlečka standardiziran na 25% anthocyanidin vsebine.
Druge-Botanicals:
Eno poročilo je bilo izdelano iz boljšega vida zaradi izpostavljenosti sok drevesa morja grozdja.
En avtor na zeliščni lekarni vsebuje obsežen seznam zelišč predlaganih za obravnavo v zeliščnih pripravkih za izboljšanje poslabšanje vida. Primarne zelišča treba upoštevati, vključujejo eyebright, borovnice (glej zgoraj za več informacij o teh dveh zelišč), peteršilj (listov in korenine), repinca (root), rumeni dok (root), Hawthorne ali Crataegus (list in jagodičja), ječmen trava, Spirulina , Chlorella ali druge visoke klorofil zelišča vsebin kot tudi alge, dulse in druge morske zelenjave. Sekundarni zelišča našteti so cvetni prah (ali cvet cvetni prah), koprive, lucerna, bayberry.Originalna (lubje), vodna kreša, strast cvet in Gotu kola. Za te se lahko dodajo zelišča, ki služijo kot katalizatorji ali prevozniki, da bi povečali učinkovitost kombinacije, vključno s papriko, ingver (root), rose (boki), Lobelia, kurkuma, poprovo meto in mesar & Otilde, s metlo. Dodatne zelišča je treba upoštevati za razstrupljanje vključujejo kamilica, ameriški slamnik (root), zlati pečat (root), sibirski ginseng, rožmarin, Angelica (root), mleko osat (semena), pese (korenine), ki je vir vitamina B14 (TMG) , regrat (root) in črna cohosh. Več zelišča, ki se šteje za dodatne hranljive lastnosti, poleg tistih, ki so že naštete vključuje limonino travo, rdeče maline, trpotec, irski mah in preslica.
Naslednji razdelek pregleduje homeopatska zdravila za preprečevanje sive mrene in obračanje.
____________
Končne opombe (glej tiskanja različica za namestitev v besedilu):
Page LR. Zdrava zdravljenje. (Sacramento, California: Spilman Printing, 1990), str. 138.
Page LR. Zdrava zdravljenje. (Sacramento, California: Spilman Printing, 1990), str. 138.
Jackson M in Teague T. Handbook of Alternative kemijsko Medicine. (Oakland, California: Teague in Jackson, 1985), str. 65.
Atkinson DT. Podhranjenost kot etiološki dejavnik senilne katarakte. Oči, ušes, nosu in grla Mesečno, februar 1952.
Duarte A. Cataract preboj. Int Inst Nat Zdravje Sci, Huntington Beach, Kalifornija. 1982. str. 62.
Jackson M in Teague T. Handbook of Alternative kemijsko Medicine. (Oakland, California: Teague in Jackson, 1985), str. 65.
Willard T. The Wild Rose Znanstveno Herbal. Calgary, Alberta, Kanada: Wild Rose College of Natural Healing, doo 1991: 116-7.
Page LR. Zdrava zdravljenje. (Sacramento, California: Spilman Printing, 1990), str. 138.
Page LR. Zdrava zdravljenje. (Sacramento, California: Spilman Printing, 1990), str. 138.
Kamei A, et al. Vrednotenje terapevtska učinkovitost hachimi-jio-gan (tradicionalna kitajska medicina) za miške dedno katarakto. J Ocul Pharacol 4 (4): 311-9, 1988.
Kamei A, et al. Vrednotenje terapevtska učinkovitost hachimi-jio-gan (tradicionalna kitajska medicina) na podganje galactosemic sive mrene. J Ocul Pharmacol 3 (3): 239-48, 1987.
Haranaka R, et al. Farmakološko delovanje Hachimijiogan (Ba-wei-WAN) na presnovo, starih predmetov. Am J kitajski Med 24: 59-67, 1986.
Fujuhara K. Zdravljenje sive mrene v Ba-wei-Wan. J Soc Oriental Med Japonska 24: 465-79, 1974.
Page LR. Zdrava zdravljenje. (Sacramento, California: Spilman Printing, 1990), str. 138.
Page LR. Zdrava zdravljenje. (Sacramento, California: Spilman Printing, 1990), str. 138.
Jackson M in Teague T. Handbook of Alternative kemijsko Medicine. (Oakland, California: Teague in Jackson, 1985), str. 65.
Harding J.J., et al, Zaščita pred katarakte, ki ga aspirin; paracetamol in ibuprofen, Acta Opthalmologica 67: 518-24, 1989.
UK-TIA Study Group, British Journal opthalmology 76: 259-61, 1992.
Hankinson S.E., et al, A študija o možnostih uporabe aspirina in ekstrakciji katarakte pri ženskah, Arhiv opthalmology 111: 503-8, 1993.
Bravetti G. Preventivno zdravljenje senilne katarakte z vitaminom E in Antocianozidi: klinično oceno. Ann Ottalmol Clin Ocul 115: 109, 1989.
Werbach MR, Murray MT. Botanični vplivi na bolezni. Tarzana, California: Tretja Line Press, 1994 p.117.
Fuyaka Y., et al, Vpliv tanina na oksidativne poškodbe očesne leče, japonski list opthalmology 32: 166-75, 1988. rektor-Page L. Kako Be Your Own Herbal Farmacevt. 1991: str. 111.