Katere so najbolj Živila, ki preprečujejo herpes

Iskanje za živila, ki preprečujejo herpes? Ste pametni res. Prehrana je najbolj učinkovit in naraven način za odpravo hladno boleče izbruhov.
V tem članku boste spoznali okusne hrane, ki preprečujejo herpes. Prav tako boste odkrili hrano, ki povzročajo herpes. Best of all, v približno 2 minutah, boste vedeli, kako najbolje uravnotežiti dve za vaše osebne potrebe. Oglejte si ga.
Ocvirki so vidni rezultat procesa replikacije herpes virus. Virus vstopi v celice na površini obraza in prisili, da se celice za ustvarjanje kopij. Potem prvotna virus uniči celico za sprostitev depojev novega virusa. Odprta hladno boleče je rezultat milijonov celic v bližini, ki so bile uničene takole.
Lizin in arginin sta dve aminokislini veliko govorili v njihovem odnosu do herpes. Aminokisline so majhne frakcije beljakovin, da vaše telo potrebuje vsak dan, da ostanejo v Vrhunec formi. Če želite ustvariti novo hladno boleče virus, celica potrebuje določene materiale. Eden potrebno gradnik za replikacijo Herpes virus je arginin.
Lizina je bilo dokazano zelo učinkovita pri zdravljenju in preprečevanju herpes. Lizin preprečuje herpes predvsem z zamenjavo nekaj arginina v svojih celicah. Če imate višjo lizin kot arginin vsebine v celicah, ki jih je manj verjetno, da bi dobili herpes.
Živila, ki preprečujejo herpes ocenjujejo, kako visoko razmerje lizina, da arginin vsebine. Večina živila vsebujejo tako lizin in arginin. Če je enaka količina oboje, je razmerje 1 proti 1. Če je dvakrat toliko, lizin, kot je arginin, potem je razmerje 2 proti 1. To je odlična razmerje za preprečevanje herpes.
Torej strategija tukaj je povečati razmerje lizina nad arginina v vaši prehrani. Na primer: cheddar sira v eno unčo ali 28 gramov, vsebuje 588 miligramov lizina in 267 miligramov arginina. To je razmerje lizina na arginin od 2,2 do 1. Odlično.
Tukaj je seznam živil, ki preprečujejo herpes. Večina mesa, predvsem goveje meso, ribe, puranje in piščančje. Proizvodi, kot so jajca, sir, jogurt, mleko in druge mlečne izdelke so tudi precej visoko lizina in pogosto ponujajo razmerje 2: 1. Ricotta sir je nenavadno visoke lizina. Soja, sojini izdelki in pivski kvas bo tudi vam višji vnos lizin.
POSEBNO OBVESTILO. Iverka je zelo bogata z lizinom. Nekateri ljudje uporabljajo iverke kot skupni hladno boleče zdravljenje. Ko dobili hladno boleče, bodo jedli en funt, ali 300 gramov, iverke. To zagotavlja 12 gramov lizina. Lizina iz hrane 200% do 400% bolj uporaben za telo kot lizina v dopolnilih. Ti bi morali vzeti 50 lizina kapsule, vsaj za enako iverke, kar bi bilo noro. Vaše telo ve razliko.
Tukaj je kratek seznam živil, ki povzročajo herpes. Ta živila imajo visoko vsebnost arginina do lizina. Večina oreški, vključno z arašidi, mandlji, indijski oreščki in orehi. Zrna, kot so pšenica in oves. Semena, kot so sončnice in sezama, so arginin ponudniki. Izogibajte se tudi večino fižol, grah in Lima fižol. Večina zelenjave so višje v arginin kot lizin, kot so korenje, redkev, jajčevci in zelje. Čokolada vsebuje veliko arginina.
STOP. Preden si dal gor tukaj, naj povem dve stvari v zapiranju.
Ne oklevajte, da lizina kapsule, samo zato, ker je ta oblika lizina, kot tudi ne absorbira. Veliko ljudi obvladovanje izbruhov s samo kapsule. In ne pusti poseben hladno boleče prehrane izključiti svoje življenje. Boste našli oprostitev herpes in še vedno uživajo življenje s testiranjem in iskanjem ravnotežja in kombinacij, ki najbolj ustrezajo vašemu življenjskemu slogu. S prevzemom lizina, lahko jeste več visokih arginina živil, kot je čokolada.
Gre za ravnotežje. Da, lahko jeste vsa živila uživate, dokler jih kombinira pametno z dodatki in dovolj živil, ki preprečujejo herpes.