Kitajska medicina za hujšanje – deluje?

Kitajska medicina je obstajala pred 5000 leti. V času našega cesarja & rsquo; čas, ki so bili uporabljeni različni zelišča in preizkušen, da bi dosegli v korist hujšanje. V ta dan, so kitajski zelišča ali tradicionalna kitajska medicina (TCM) bila priljubljena med tistimi, ki želijo, da bi dobili sredstva, ne da bi se sooča nevarne posledice za zdravje. To je zato, ker so ti zelišča hujšanje dejal, da je zelo varen za vse potrošnike.
Eden od najbolj znanih zelišč je Citrus aurantium. Citrus aurantium sestavljajo sinefrin, ki je verjel, da povzroči kurjenje maščob. Ta raziskava se izvaja na univerzi McGill. Ta rastlina prispeva k izboljšanju termogeneza rjavega maščobnega tkiva, ki se nanaša na maščobo, ki je najtežje, da gorijo off. Ta oblika zelišč je zelo varna za vsakogar & rsquo; je uporaba v nasprotju s efedre.
Čeprav lahko za sladkorne pomaga pri izgubi teže, tako kot na drugih zelišč, je ta rastlina ni zelo priporočljivo za namene hujšanje. To je zato, ker lahko vpliva na osebe živčni sistem. Sladkorne se običajno uporablja za akutne zdravstvene težave, kot astmatičnega napada. To lahko povzroči, da oseba, ki je še bolj zaspan in izčrpavanjem svoj adrenalin.
Zelišča, ki lahko povečajo on funkcijo presnove so zelišča, ki lahko povečajo jang in Qi energije v telesu. Ta zelišča se sklicuje na ginseng, stractylodes, ingver, eucommian lubje, cimet in Astragalus. Ne samo, da ti zelišča k izgubi teže, prav tako vam energij. Da bi ohranili to izgubo telesne teže, je priporočljivo, da je eden sledi na sobnem režimu.
Razen izgubo teže, ti zelišča pomoč v zdravo prebavo. Za tiste, ki želite, da se znebite ljubezen ročaji ali težo okrog trebuha, poskusite na teh zelišč. Izberete lahko tudi, da poskusite na grenko in razstrupljanja zelišč za isti učinek hujšanje. Razen, da so ti kitajski zdravila spodbujajo zdravo prebavo, zdravo presnovo in zdravo duševno odnos. Obstaja veliko koristi, ki jih lahko izkoristijo le tako, da jih pri tem!
Kako ti zelišča deluje, je z zmanjšanjem kislih in vnetja v telesu, ki se nagiba k sproži želja, ki povzročajo, da ljudje porabijo nezdravo hrano. Ta zelišča so priporočljivi za tiste z neutrudnim apetite za mastno, sladko in začinjeno hrano.
Obstajajo stranski učinki teh kitajskih zelišč preveč, vendar niso tako resne, da od prehrane drog. Neželeni učinki so zaprtje, potenje in zaspanost. Če ste se soočajo te stranske učinke, preprosto zmanjšati svoj odmerek za polovico. Ali sta seznanjeni, da se ta zelišča hujšanje ni priporočljivo za tiste, ki so noseče ali dojijo. Če imate hude težave s težo, potem se ta zelišča so vsekakor odgovor na vas problem.
Bolni in utrujeni od poskuša prehrana droge? Bi ti Kitajska medicina poskusite in presenečeni boste nad rezultati, ki bo vam.