kitajski revizijah

V zadnjem času vedno več ljudi iz zahoda začelo pazi za alternative zahodni medicini. Takšne alternativne oblike zdravila so v veliki meri izvaja v Aziji, od katerih je ena na Kitajskem. Spoznanju tega so mnogi obrnili na kitajskih pravnih sredstev v medicini. To je v glavnem narejeno z namenom izognitve negativne stranske učinke uživanja zahodne drog.

Kakšne prednosti pa kitajski revizijah Ponudba?

Tradicionalne kitajske medicine ukvarjajo z vrsto rastlinskega izvora: krem, tablet, kapsul, praškov za juho ali čaj, in infuzij. Kitajski zdravila rastlinskega izvora so na voljo v različnih farmacevtskih trgovinah. Zelišča se lahko pridobivajo tudi iz tradicionalnih zeliščnih terapevtov.

Ključna razlika med zahodno medicino in zeliščni obdelav vzhodu je, da je nekdanji se osredotoča izključno na zdravljenje določene bolezni ali zdravstveno stanje, medtem ko drugi (kot so pravna sredstva iz Kitajske), gre preko tega. Na primer, poleg zdravljenja stanja, se osredotoča na ponovno vzpostavitev ravnotežja v telesu in umu. To je eden od razlogov, zakaj so vedno bolj iskane kitajski zeliščna zdravila, ki jih zahodnjakov. Kitajski sredstva tudi pomaga, da vitalne organe zdravo.

Bencao Gangmu, Classic kitajsko besedilo, napisano v 16. stoletju Li Shizhen času dinastije Ming, omenja več kot 1800 rastlinskih izvlečkov za medicinsko uporabo. Skozi stoletja, se je izkazalo koristno za mnoge zeliščarji, ki so šli na oblikovanje lastnih zeliščne mešanice z uporabo zelišč, navedene v tej knjigi.

Dobro znanih kitajskih revizijah

Qi Ju Di Huang Wan, kombinacija wolfberry in krizanteme, naredi poživljajočem mešanico, ki je znano, da koristi jetra in ledvice. Ginseng, zeliščni napitek, je znano, da povečanje vzdržljivosti, povečanje energije in zmanjšanje stresa. Zhao Ren Tang Wan je še en kitajski zdravilo rastlinskega izvora, ki pomaga olajšavo dobiček zaradi nespečnosti in zmanjšuje palpitacije srca. Aloe Vera je verjetno ena izmed najbolj razširjenih zdravil rastlinskega izvora, ki se lahko pozdravi bolezni, kot so nepravilno prebavo. Prav tako je znan po svoji sposobnosti, da se zacelijo rane. Aloe vera se uporablja tudi kot učinkovito zdravljenje za kožo.

Kitajska medicina ponuja tudi druge rešitve, preveč, da pomagajo ohraniti vašo kožo zdravo. Qin Re Chuang tablete so učinkoviti pri odpravljanju toksinov, prisotnih v krvi in ​​čiščenje. Prav tako pomaga zdraviti akne in preprečuje ponovni nastanek. Za boljšemu splošnemu videzu vaše kože, lahko Pien Tze Huang je treba uporabiti. To je biser krema, ki vlaži, odpravlja madeže na koži, kot so akne, zmanjšuje gube in odpravlja zavre in pokanje.

Kitajski zdravila se uporabljajo tudi za pridobitev pomoči iz telesne bolečine. Ko so zelišča nežno masiramo v prizadetih območjih, da pomaga lajšanje bolečine. Ti kitajski sredstva se lahko uporablja tudi za zdravljenje bolezni, kot so artritis, in da se ukvarjajo z zvini in športnih poškodbah.

Poleg teh, obstaja več drugih zelišč, ki jih še ni prejela znanstveno preverjanje. Če ste veseli, da poskušajo kitajske sredstva, je najbolje pristopiti k terapevtu, ki ima veljavno licenco. Poznavanje tega vam bo pomagal izkoristijo storitve pristojnega zdravnika, in zagotoviti, da ste dajali varne in zanesljive zdravljenja.