Kratek uvod Valley of Flowers

Valley Of Flowers je slika popolna dežela neštetih cvetov, ki cvetijo vse leto in je zaradi nebeški pogled. To očarljivo dolina ostaja skrito za več stoletij. V zimski sezoni je celotna dolina cvetja ležal zamrznjeni, ampak takoj, ko se začne poletna sezona, dolina posejana z barvami različnih vrst alpskega cvetja.
Splošne informacije:
Lokacija: – ‘Skupina Valley of Flowers “stoji na višini 3600 m nadmorske višine, obdan z gorami, zajetih s svetlečim snegom.
Datum odkritja in ustanovitve: – V monsun 1937, dolina cvetje je odkril Frank S. Smythe, ki je alpinist, raziskovalec in botanik. Napisal je tudi knjigo z naslovom “The Valley of Flowers”, ki odkriva sijaj regionalnih flore. Je dobil status narodnega parka v letu 1982 in kot svetovne dediščine leta 2004 zaradi svoje raznoliko floro.
Cvetlični Vrste so na voljo tukaj: -Valley cvetja je lepa dežela, kjer lahko nekaj 520 vrst, kot so Brahmakamal cvetlični, modra mak in Cobra Lily videti. Ta regija je posejana z bogatimi alpskega cvetja in dom za redke divje živali, kot so azijski črni medved, snežni leopard, rjavega medveda, mošusov jelen, modra ovce in pisanih metuljev. Debatirajmo videti v podrobnosti o svojih rastlinskih in živalskih vrst.
Flora:
Valley of Flowers je nekaj najbolj očarljivih in eksotičnih himalajskih flore štetje slavni Brahma Kamal, ki je tudi stanje cvet Uttarakhand. Drugih znanih rože, ki so tukaj so modri mak in lily cobra. Glede na študijo, obstaja okoli 520 vrst višjih rastlin in okoli 498 vrst cvetočih rastlin se nahajajo v dolini. Poleg tega pa boste tukaj našli tudi veliko redkih zdravilnih zelišč, kot so Picrorhiza kurrooa, Aconitum violaceum, Polygonatum multiflorum, Podophyllum hexandrum itd
fauna:
Dolina je dom številnih redkih vrst živali, od katerih so nekateri še posebej na voljo tukaj. Ti so sestavljeni iz azijski črni medved, Snow Leopard, rjavi medved, mošus jelena, Blue ovce, Red Fox, Skupno Langur, Bharal, Mouse Hare (Pika), Serow, Brown Bear Tahr itd Če ste ptica ljubimec od te doline je raj za vas, za vas, boste našli številne ptice, kot so sneg goloba, jastreb, planinski orel, snowcock himalajski sneg jerebice in skobec itd
Valley of Flowers Trek:
Trek Valley of Flowers (http://gio.in/about-us.html) je dostopen le skozi dolg sprehod 17 milj od Gobindghat, vasi, ki se nahajajo v bližini Joshimath. Ko boste prišli blizu doline boste naleteli na majhno naselje, ko boste našli zavetje za noč ostati v je v Ghangharia. Ko pridete do tu boste morali zbrati dovoljenja za vstop v park iz Preverite mesto gozdov v Ghangaria. Boste morali plačati za to in dovoljenje velja samo za 3 dni.
Čas za obisk: Najboljši čas za obisk tega privlačnega dolino cvetov je od julija do avgusta. V tem poletnem času je sneg začel topiti območje in cvet pisane cvetove.