Kurkuma Zlata Wonder Herb – veliko več kot le Spice!

Bi pa res eno zelišče, ki to stori? Ena rastlina, ki hkrati deluje kot antioksidant, uravnava vnetje, podpira skupno zdravje, razstruplja telo, ščiti srce in ožilje, pospešuje normalno rast celic, podpira duševno jasnost, ureja črevesja, tehtnice stresnih hormonov, podpira zdravo presnovo sladkorja v krvi, spodbuja rano zdravi in ​​celo povečuje proizvodnjo serotonina?
Neverjetno telo raste raziskave kažejo, da se da tako zelišče! It preselite kurkuma (Curcuma longa), in s skoraj tri tisoč let tradicionalne uporabe, več kot dva tisoč objavljene raziskave navaja koristi, vsaj ducat klinična preskušanja, ki potekajo v Združenih državah Amerike, in ni dokazana toksičnost, je upravičeno prislužil ugled kot zlati čudežno zelišče.
Nekateri Izjemna zdravstvene koristi kurkuma vključujejo:
& Bull; močan antioksidant
& Bull; Protivnetna – tako za akutno in kronično inflammtion
& Bull; Anti-rakotvorne – spodbuja normalno rast celic
& Bull; Podpira skupno Zdravje
& Bull; Pozitiven vpliv na holesterol
& Bull; Zdrava Blood Sugar Presnova
& Bull; Koristne z zdravstvenimi težavami, kot so bolezni srca, artritis in Alzheimerjeve bolezni
Če je vse to mar & rsquo; dovolj, da se boste prepričali, da kurkuma del vašega vsakodnevnega življenja t, menijo, da je v Indiji in Pakistanu, kjer je poraba v povprečju na prebivalca kurkuma dveh gramov na dan porabijo v glavnem v obliki curry, je bila incidenca vnetne bolezni, kot je Alzheimerjeva bolezen rsquo; Parkinsonova bolezen in rak, še posebej na dojki, prostati, pljučih in je med najnižjimi na svetu.
Znanstveniki so odkrili več komponent kurkuma, ki so zdravili dragocena. Medtem ko večji del objavljenih raziskav poudarja prednosti samo eni od teh komponent zdela, kurkumin, vodotopni fitokemijskega ki daje kurkuma svoj podpis zlat odtenek zdela; druge fitokemikalije prisotne v olji kurkuma, znan kot turmerones, so poročali, da je aktivna in sinergijski z kurkumin. V resnici je protivnetno aktivnost kurkumin pokazale znatno večja v kombinaciji z kurkuma olji. To pomeni, da je vsakdo, ki želi prejeti celoten zdravilni potencial kurkuma v obliki dodatka je treba uporabiti oglasi o celih zeliščnih izvlečkov namesto tistih, ki vsebujejo izoliran kurkumina.
Superkritični izvlečki kurkuma so idealne. Ne le, da super čista in super koncentrirana, vendar pa zagotavljajo celoten spekter sinergijskih fitokemikalije, prisotnih v celih zelišč. Za kurkuma, da je tako blizu, kot lahko dobite za & ldquo; curry v kapsuli & rdquo.;
TurmericForce s New poglavju je kurkuma polno spekter, ki je ročno goji v svojem biodinamični kmetiji v Kostariki. Novo poglavje je TurmericForce je prvi in ​​edini supercritically pridobljeni, poln spekter kurkuma izvleček na svetu. Uporabljajo le kurkuma polno spektra in se osredotočiti sevalne kurkuma olja toliko, kot 200: 1, brez kemičnih topil ali toplotnega stresa, da bi zagotovili maksimalno moč in ohraniti vse koristi celotnega zelišč.
viri:
TurmericForce s New poglavju
Timeless Kurkuma – starodavno Herb Meets New Technology
Superkritični Pridobivanje Postopek, ki ga Novo poglavje – preboj v zeliščna Therapeutics
Podatki iz tega člena niso potrjene s strani Ministrstva za zdravje. Informacije, vsebovane tukaj ni namenjen za diagnosticiranje, zdravljenje ali preprečevanje bolezni. Predlogi in ideje, predstavljene v tem dokumentu, so le za informacije in se ne sme razlagati kot zdravniški nasvet, namenjen za diagnosticiranje bolezni, ali predpisanih namene. Bralci se priporoča, da pred začetkom kakršne koli osvoboditi, prehrana, program za razstrupljanje, ali kateri koli dodatek režim posvetujejo s svojim zdravnikom. Informacije v tem dokumentu se ne sme uporabljati za zamenjavo storitev ali navodila zdravnik ali usposobljen zdravnik zdravstvenega varstva.