Lahko boj bulimija in drugimi odvisnostmi hrano z Natural Medicine

Bulimics in druga živila odvisnikov jesti kompulzivno. Ne morejo ustaviti svoje kompulzivno vedenje, ko so začeli svoje kompulzivno prenajedanje in ponavadi ne upošteva posledic svojih ravnanjih.

Ti ljudje so nenehno soočena z nakupom, pripravo, kuhanje in uživanje hrane. Prav tako lahko na skrivaj ali ukrasti hrano, skriti hrano v svoje torbe, omare, predale in na drugih mestih.

Ko je oskrba s hrano odreže, se lahko pojavijo odtegnitveni simptomi, vključno mrzlica, vrtoglavica, glavobol, slaba koncentracija, slabost in zaspanost.

Zasvojenosti, povezane s hrano lahko spremlja tudi sočasno odvisnosti. Veliko bulimics lahko tudi popivanje od alkohola ali dobili zasvojen z zdravili na recept ali celo over-the-counter zdravil, kot so diuretiki in odvajali. Bulimics lahko zasvojen za cigarete, da bi zmerno svoje hrane želja.

Zdravljenje odvisnikov hrane in bulimics je zapleteno. Vedenjska terapija, družinska terapija, prehranska terapija in celo hospitalizacija se lahko uporablja za zdravljenje obolelih.

Toda najtežje v procesu zdravljenja, še vedno ostaja njihova spoprijemanja s hrepenenja za popivanje in popivanje in čistko med postopkom izterjave.

Če bi le lahko nehate teh želja, da preveč jesti stvari, bi bilo drugače! Nekateri trpijo tudi to opisujejo kot malo glasove v svoji glavi, ki jih silijo, da popivanje. Če bi le lahko ustavite malo glasove ali pa vsaj, da jih ni tako močni ljudje morda sposobna obvladovati bolje.

Mnoge metode so poskušali udarec zasvojenosti s hrano. Najbolj koristne metode so verjetno tisti, ki je vključevala spreminjanje načina osebe razmišljanja in se ukvarjajo s čustvi. Ampak sem tudi ugotovila, da lahko nekateri naravna terapija pomaga, da boj svojo hrano odvisnosti tudi.

Ta zelišča se zdi, da je koristno za brcanje hrane odvisnosti:

Gymnema blokira okus in presnove sladkorja, če so zaužiti pred jedjo. To lahko hitro pomaga vaše telo odvisnost stop sladkorja.

Amla je bogata s hranili, predvsem vitamin C. ajurvedska medicina ga uporablja veliko pomagati ljudem občutek lažji in srečnejši. To je tudi blago odvajalo.

Alfalfa je prav tako bogata s hranilnimi snovmi, vitamini in minerali. Glavna prednost je, da vsebuje encime, ki pomaga pri prebavi hrane (za bulimics je potrebno zato, ker imajo bulimics počasne prebave).

Ingver stimulira cirkulacijo v vse dele telesa. Prav tako izboljšuje prebavo in daje telesu več energije.

Repinca izboljša presnovo maščob in odpravlja dodatno vodo iz telesa. To je zelo koristno za ledvic, jeter in črevesja.

Kopriva je tradicionalno zdravilo za celulit. odpravlja tudi dodatno vodo iz telesa in spodbuja prekrvavitev.

Dandelion Root izboljšuje delovanje jeter in presnovo maščob. List je naravni diuretik, in je bogat mineralov, predvsem kalija.

Koromač semen je naravna apetita in pomaga nadzorovati vaših želja za posebna živila.

Cola Matica je poživilo. Vsebuje kofein in teobromin. Se lahko uporabljajo za zatiranje lakote in mentalne izčrpanosti.

Cimet je naravno sladko. To lahko zmanjša željo po drugih sladkorjev. Prav tako izboljša cirkulacijo.

Šentjanževka je naravni antidepresiv in anksioznost razbremenilna. To lahko pomaga ustaviti čustvene prehranjevanja.

Valerian Root je naravno pomirjevalo. Prav tako se lahko uporabijo za zaustavitev čustvene prehranjevanja.

Yerba Mate deluje kot zaviralec apetita, antidepresiv in blagim stimulans. To lahko ustavi binging cikel. Prav tako je bogata s hranili, minerale in vitamine.

Laneno olje lahko pomaga ustaviti željo po maščobnih živil. Vzemite eno žlico tega olja na dan, da ustavi maščobe želja.

To je le nekaj od mnogih drugih zelišč, ki lahko pomagajo v boju proti hrane odvisnosti in bulimijo. Če potrebujete več informacij, prosim, spustite me a note.