Lasnih foliklov testiranje drog

Ena izmed najbolj priljubljenih način testiranja drog je vzorec las preizkušanje zdravil, saj ima sposobnost za odkrivanje prisotnosti drog v telesu osebe, ali je ista oseba, ki uporablja droge v zadnjih 3 mesecih. To lahko zazna vseh glavnih vrst drog, vključno marihuane, opiatov, metamfetamin, PCP, ekstazi in kokain. Prav tako lahko izslediti količine prepovedanih snovi, ujetih v skorji las. Vse to dokazuje, da je območje izpostavljenost veliko večja pri testiranju las drog. Hair testiranje folikel zdravilo daje informacije o posameznikovi zgodovini uporabe drog.

Hair testiranje folikel drog je odličen način za ugotavljanje prisotnosti drog v laseh posameznika opravi ta test. Postopek je zelo preprost in enostaven in zahteva vzorec las, da bi izpolnil test. Ko se zbere vzorec las domnevnega posameznika je ohranjena v vrečki in pošljejo v vzamemo laboratoriju za preizkušanje zdravil. Hair testiranje folikel drog je hiter in omogoča bolj natančne rezultate kot katera koli druga testnih drog oblikah. Hair preizkušanje zdravil diskretno in zaupne in tako starši lahko zbere pramen las z blazino svojega otroka, če jih sumijo, da droge ne da bi jim vedeti, preden obtožbe in sprejeti potrebne ukrepe za ustavitev svojega otroka, da še naprej zlorabljajo droge, če ugotovljeno, da uporaba droge. Tako je z uporabo las testiranje drog v domu, lahko starši varujejo svoje otroke proti zlorabi drog, hkrati pa obdržali isto vprašanje zaupne.

Tudi delodajalci lahko zahtevajo vzorec od svojih zaposlenih, če se ugotovi, da se obnašajo neobičajno, tako da lahko sprejmejo ustrezne ukrepe zoper njih ohranjati zdravo delovno okolje. Takšni programi preizkušanje zdravil, čeprav je dražji, da preizkus komplet urina drog, vendar pa bi se izognili neprijetno zbiranja vzorcev, kot je ta iz urina ali sline drog testov in tudi stopnjo natančnosti, ki je skoraj desetkrat večji od drugih testnih metod. Vse, ki je vključena v ta program je en sam pramen las in to je vse. In takoj, ko so rezultati izslediti, vas pošlje obvestilo o rezultatih.

Tako lahko vidite, kakšen rezultat lahko dobite z lasnih foliklov preizkušanje zdravil. Ne samo, da tak program zazna prisotnost drog pri posamezniku, temveč tudi, da pomaga določiti raven uporabnikov in vrsto zdravil, ki se uporablja. Največja prednost teh programov v skladu z mano je, da takšen test lahko izvede doma, starši, ki lahko varujejo svoje otroke proti zlorabi drog, hkrati pa obdržali isto vprašanje zaupne. In še najboljša stvar lasnih foliklov testiranju na droge je, da se izogne ​​neprijetno zbiranja vzorcev, kot je ta iz urina ali sline.