Lemon Verbena Prednosti

Eden izmed manj znanih, vendar resnično bistvenih vrtne rastline zelišč, limona Verbena navadno raste na približno 1,5 do 2m visok s široko širjenje. Naš 30 letnik limona Verbena zdaj palčkih hišo in potrebuje pogoste obrezovanje. Svetlo zeleni listi se lepo prikazuje in dajejo senco na manjše obrate. Stoji v bližini elektrarne takoj razkrije izvor njegovega imena.

Lemon Verbena (Aloysia triphylla) je le ena od posebnih zelišč, gojenih na grškem otoku Kreta. Kreta je seveda doma do Krete prehrane, ki je znanstveno dokazano kot zdravo hrano na svetu in je blizu bratranec Sredozemskega diet.Lemon citronke je majhen listavci trajnica grm znana po svoji citrus limonasto dišavo, in diši čudovito. Če je bil zmečkan, listi te čudovito dišeče rastline oddajajo krasen limono kislo aromo.

Čeprav je povezana z limone, limonske trave ima značilen vonj limone, zaradi dejstva, da deli več kemijskih sestavin v svojem eteričnega olja, vključno citral, Citronellol in geraniol. Številni drugi zelišč, tudi nepovezani, podobne limonasto aromo, ker imata različne koncentracije teh istih kemikalij; Ti zelišča vsebujejo melisa, limona Verbena in limonino mirte. Fascinantno, mnogi od teh “limona” kemikalij so odgovorni za zdravilne lastnosti te rastline.

Druga kategorija je, da aromatična zelišča, ki imajo prijetno dišeče cvetje ali listje. Ta zelišča se lahko uporabljajo v perilo in oblačila, da se jim lepo vonj. Nekatera zelišča so posušene in se uporablja kot lonec za vonj zraka. Sivke in limone Verbena so dobri za to. Olja iz nekaterih aromatičnih zelišč, kot so rožmarin in meto se uporabljajo za izdelavo parfumov.

Koristi zeliščnih čajev presegajo svež, poživljajoč okus. Z nadzorovanjem naraščajočo okolje, lahko poskrbite, da bodo čaji so sveže, pesticide in herbicide brezplačno, in predelana brez dodatkov. Stanejo skoraj nič, le začetno naložbo v semen ali sadik. Mnogi zelišč ti rastejo, se lahko uporabljajo na različne načine, kot je aromatov, pri kuhanju, kot naravna sredstva, in, seveda, za čaji.

Ker je večina projektov, tukaj so na vrečke ali druge postavke, kjer so zelišča skritih stran za nekaj materiala, videz končnega pot-pourri ni bistvenega pomena. Bistvo je, da mora biti vonj močna in dolgotrajna. Pri izdelavi majhnih vrečk pomaga uporabljati dokaj majhne sestavine enakomerno velikosti, tako da ni grd grudic in izboklini v vrečkah. Najboljši odgovor za to je, da uporabljajo majhne vejic posušenih zelišč in cvetov z veliko večji delež preparata za fiksiranje.

Calendula priljubljenost izvira iz angleškega kralja Henrika VII Anglije, ki je ljubil obarvano hrano. Calendula je bila uporabljena za sezono svojih obrokov. Ima tudi številne druge ugodnosti. Še posebej je dobro za prebavni zdravje kot tudi za pripravke kože. To se lahko izvede v stopala odstavitev ali kadjo zelišče a. Da bi dobili najbolj zdravilno moč iz njega, rastejo različne z visoko vsebnostjo smole, kot so “RESINA” na voljo na Johnny je seme, priljubljeni spletni vir zdravilnih zelišč. Calendula je eden izmed najlažjih zdravilnih zelišč za rast.

Glavna razlika med črni čaj in zeleni čaj je proces oksidacije. Črni čaj listi so popolnoma oksidira medtem ko čaj listi zelene rahlo paro, preden se posuši. Ta proces prispeva k okusu čaja, kakor tudi vsebnosti kofeina. Kot zeleni čaj, je črni čaj tudi dokazano, da imajo koristi za zdravje. Raziskave so pokazale, da lahko najdemo v črni čaj antioksidanti imajo preventivno vlogo pri pogojih, kot so bolezni srca, kapi in nekatere vrste raka.