Lepe prsi – kitajski Zelišča in starodavnih skrivnosti

Zgodovina kitajske medicine gre vse nazaj v 200BC na 800BC z objavami klasike Rumenega cesarja interne medicine. Okoli 500 AD so Kitajci razvrstijo svoje zelišč v več kategorij. Na slabše zelišča so bili uporabljeni za zdravljenje strel po najboljših močeh bolezni napora, medtem ko osrednji zelišča dobil izčrpana zdraviti dolgoletno bolezen. Kitajski zeliščni skrivnosti so bile prvotno uporabljena v kitajske kuhinje za povečanje njihove okuse. Zaradi povečane priljubljenosti kitajskih zelišč je bila ustvarjena za uporabo imenuje Shennong BencaoJing. Ta priročnik je približno 3 sto šestdeset Thre zdravilnih zelišč vključeni v njem. Zakaj Kitajci sttink njihove zelišča toliko zato, ker dajejo vse zasluge za svoje dolge in fantastično življenje v teh zelišč. Te zelišča dajatve prinašajo simptomov večina vaših bolezni daleč.

Kitajska zelišča glavo ven pri zdravljenju številnih pogojev, kot so artritis, ginekoloških pogoji, kožne motnje, kot so akne, luskavica, virusne okužbe, dihal nered, kot so bronhitis, astma, kroničnih bolezni, kot so sladkorna bolezen, težave krvni tlak, anksioznost in težave, povezane z depresijo in tudi livlihood nevarne bolezni, kot so HIV in raka.

Kitajski ženske so znane kitajske ključne zelišča, ki se uporabljajo za utemeljitev v velikosti dojk. Naravni ojačevalcev dojk, ki vozi na trik in da so jih ženske uporabljajo vstopijo Saw Palmetto, Dong Quai, Blessed Thistle, Damiana itd so bile te snovi uporabljajo in se izkazali kot uporabni za povečanje prsi velikosti. Raziskovalci so končno ugotovili, da takšna zelišča vsebujejo spojino imenovano fito estrogen, ki ima vpliv na proizvodnjo estrogena v telesu. Ta sestavina je tista, v glavnem odgovorna za stimulacijo rasti tkivu dojke. Ta spojina je nadaljeval vključena v številne tablete in kreme sedanje izkušnje so pripravljene z uporabo kitajski odgovorile ojačevalcev zeliščni prsi.

En kitajski zeliščni ojačevalec prsi to dela čudeže za povečanje prsi je triplata seme. To zelišče krepi proizvodnjo mleka in tudi mlečnih vodov in pomaga pri ustvarjanju tkiva dojk. Poleg tega škodljivosti triplata semen imajo različno številne zdravilne učinke. Imajo učinke na sušenje zaprtje, sladkorna bolezen, kašelj, vneto grlo, in holesterola. To je tudi povišan zdravilo za prebavne motnje.

Drugi kitajski skrivnost zeliščni ojačevalec prsi je Saw Palmetto. Tudi to opredeljuje povečanje prsi velikosti in ima tudi številne druge učinke na mišičnega tonusa in poleg tega igra pomembno vlogo pri uravnavanju urina in ščitnice težave. Prav tako daje dober dobavo prehrane na telo.

Na voljo kot zdravilni tonik divjega jama je super za zdravljenje svoje menopavzi in predmenstrualnih težav. Te poleg tega med Flanel semena lahko zelo učinkovito uporablja za pametno povečanje prsi velikosti, pa tudi za zdravljenje dober znesek drugih bolezni. Dong Quai je še ena od kitajskih rešitev zel, ki ima akutno odlično vpliva na povečanje prsi s povečanjem dotok krvi v prsi. Poleg tega, da povečanje prsi premoženja ta rastlina je izredno močan analgetik. Prav tako ima izjemno učinkovito protivnetno lastnine in preveč zelo dober mišični relaksant.