Low Back Pain Obdelan uspešno

Vsak teden, imam bolnika, ki pride z Boleč bolečine v križu. Vsaj en pacient na teden. Ponavadi pridejo v skrajnem primeru, potem ko me je na voljo na njihovi spletni strani zavarovanje načrt. Poskušali so mnoge droge, zdravila proti bolečini in antiinflamatorikov, in zdaj njihov zdravnik ima samo eno možnost za njih zdela; operacijo!
  
Pridejo k meni, v upanju, onkraj upanju, da bo akupunktura na nek način opravlja čudež, da droge ni bilo mogoče. So komaj ležijo na masažni mizi, ker so v takem bolečine. Njihova bolečina je 8 na 1 do 10 lestvici. Zelo slabo.
 
Kot smo začeli z obravnavo akupunkturo, Razložim jim, da akupunktura je na Kitajskem zadnja oblika medicine po prehrane, prehranskih sprememb, dopolnil, kitajskih zelišč in upravljanje življenjskega sloga, ki so bila obravnavana. Bom razložil, da bo akupunktura deluje dvakrat hitreje, če je kombinirana z načrtom za hujšanje, vaje načrt, bolj zavestno prehrane, prehranskih dopolnil, dobro izbrana, kitajski prehrambeni dodatek in pravo homeopatsko zdravilo. Toda velika večina ljudi, samo daj mi smešno videti, in se odločijo samo za akupunkturo.
 
Imam še eno stvar, da se priporoči jim zdela; moje osebno najljubši način, da bi dobili več kot bolečine v križu. Za vsakogar, s bolečine v križu in mdash; in tudi išias, vratu, ramenih, ali bolečine mid-back & mdash; Back revolucija vlečna naprava je najboljša naložba lahko naredite zase in za svojo družino.
 
Vedno sem zdravljenje v spodnjem delu hrbta ali bolečine v vratu z akupunkturo in kitajskih zelišč za prvo, kot tudi s homeopatijo in prehranskih dopolnil. Ampak, če ste tudi dodali, da vse, kar je uporaba Nazaj Revolution vlečna naprava, bo vaš uspeh dramatično povečala. Ta vlečna naprava takoj prevzame stres in napetost off izbuljenimi diskov in stisnjenih živcev.
 
Druga sekundarna korist je podobna headstand v jogi. Z obračanjem na glavo za nekaj minut na dan, boste povečali pretok krvi v organe in jih okrepiti. Prav tako se raztezajo in podaljšate kit in vezi, ki jih pripisujejo, vodenje vse vezivno tkivo je močna in prožna.
 
Med akutno bolečo epizodo hrbta ali bolečine v vratu, uporabo potezno napravo za samo treh minutah, trikrat na dan, bo vaše okrevanja čas mnogo krajši.
 
In ko se počutite v redu, vam priporočam, da še vedno visi z glavo navzdol za tri do pet minut, enkrat ali dvakrat na dan, kar pripomore k vaše splošno zdravje, in podobno kot joga headstand, ustvariti večjo razdaljo med vašim vretenc. Ta dekompresijo vretenc pomaga zavarovati, da boste živeti brez bolečin v hrbtu v prihodnosti.
 
Ta naprava je najboljši na trgu, in bo trajal in trajal. Prav tako ga lahko zložite in jo dal v omaro.
Mogoče bi vas tudi možnost, da se s svojim zdravnikom, da vam recept, da se ga krije zavarovanje načrt.
 
Tukaj je link:
 
Back Revolution vlečna naprava
 
Če uporabljate to napravo, ko ste v akutne bolečine, bo bolečina se bistveno zmanjša. Če uporabljate to napravo za preprečevanje, boste doživeli veliko manj epizode bolečine v prihodnosti.
 
Poleg tega vam priporočam naslednje, za bolečine v hrbtu:
 
* Sproščeno Wanderer Herbal Formula – Ta formula deluje na jetra in pomaga pri promet in zmanjšuje občutek tesnobe ali depresije, ki pogosto spremlja akutne in kronične bolečine
 
* Ledvice Yin Booster Pills – Ta formula pomaga krepiti spodnjem delu hrbta, noge, kolena in gležnje. Še en stranski učinek pomaga vizijo, krepitev las in daje energijo.
 
* Nekateri ljudje potrebujejo tudi ledvico Yang Booster tabletko & ndash; Lahko preverimo, ki jih potrebujete, bodisi Yin ali Yang, na svoji spletni strani. Tu je brezplačna preskusna povezava:
 
http://www.drrandymartin.com/downloads/yin_yang_checklist.pdf
 
 
* Za bolečine v križu z išias, lahko uporabite tudi Colocynth 12C ali 30C homeopatsko in magnezijev Phosphoricum homeopatsko 6C zdela; te delujejo kot naravni mišic relaxers. Vendar morate upoštevati svoje homeopatska pravila & ndash; don & rsquo; dotikaj tablete, samo jih izkoristiti v kapo in pod jezikom, in nič v ustih 10 minut pred ali po tem, ko sesati malo belih homeopatskih tablet in ste čakali za njih, da se raztopi.
 
* Končno mora vsak, ki opazi vrsto bolečine upoštevati tudi dodaten magnezij. Toda bodite previdni, kakšne vrste magnezija uporabljate. Nekateri bodo povzroči prebavne motnje. Sem našel eno, ki po mojem mnenju najboljše. Samo po e-pošti ali zaprosi za več informacij.
 
One ni treba živeti s kronično bolečino. Obstajajo rešitve. Vendar je odprta za rešitev vam bo omogočilo, da se bolje hitreje. sam akupunktura, je le eno orodje. Uporablja sam, pa še zdaleč ni tako učinkovita, kot ga uporablja v kombinaciji z Back revolucije, kitajska zelišča, vaje, joga in raztezanje, in pravi dodatki in naravne mišice relaxers.
doc Randy
Dr Randy Martin, OMD, lac, PhD, QME, MUP, CCH
Zdravnik kitajske medicine
Certificirana Klasična Homeopat
Encino urad: poštni naslov
Torek in četrtek
11:30-07:30
17000 Ventura Blvd # 220
Encino, CA 91316
Telefon: 818 905 6171
West Los Angeles / Santa Monica pisarne:
Ponedeljek in sreda
12:30 -7: 30 pm
1444 Carmelina Blvd # 132
West Los Angeles, CA 90025
Telefon: 310 979 6495
Santa Clarita urad:
sobota
1:00-06:00
Predlog Pros Physical Therapy
27141 Hidaway Ave. # 207
Canyon Country, CA 91351
Telefon: 661 312 9868
E-naslov:
Na spletu: www.drrandymartin.com