Lung Cancer Treatment: Herbal Medicine mogli zdravljenje pljučnega raka?

Zeliščni dodatki, kot so plevritis koren in Cordyceps je bilo dokazano, da je pomoč za sprostitev toksin z organskimi in gradi zdravo pljučnega tkiva. V zadnjih nekaj letih, nekateri znanstveniki odkrili, da je zeliščni zelo podporne učinke, ki lahko zmanjšajo razne simptome različnih bolezni zlasti pravnih sredstev za pljučne celice. Seveda, pljučni rak bolnik je priporočljivo, da se posvetujejo s svojim zdravnikom, predvsem, prodaja specialist moremo ponuditi trenutno in ustrezno obetavno prehrambeni dodatek. Hkrati ste priporočljivo, da si za spletno povezanimi informacijami, da bi se izognili predpisuje močne zeliščne in pomešati zdravila.

V letu 2003, RMIT vodja kitajske medicine, profesor Charlie objavila poročilo. Imel je uspešno ravnanje zdravljenje pljučnega raka pri kitajski zeliščni medicini sam in preživela bolnika z 8 let in poročanje dobrega zdravja. Ta bolnik je imel kadijo več kot 20 let, je bila obdelamo z 9 kitajskih zdravilnih zelišč, ki so poročali raka anti

Pljučni rak pogosto povzroča kajenje. Vendar pa večina ljudi težko prenehati. Na splošno, kadilci vedo, da bo kajenje poškoduje njihovo pljuč celic in dihalni sistem, prej ali slej. Znanstveniki so ugotovili, da je peptične razjede dogaja pri moških okoli 41% in ženske približno 33% vzrok s kajenjem. V letu 2005 je šola za zdravstveno nego, University of Manchester izvedla študijo papir bolnika s pljučnim rakom, ki v skladu z zeliščno zdravljenje medicine je okoli 48%, ta raziskava je bila izvedena v 8 evropskih državah in z vprašalnikom zbrani.

Zanikati, je nekaj Evropa znanstvenik podvomila kitajski zeliščni igrajo pomembno vlogo pri zdravljenju pljučnega raka, vendar pa v zadnjem času ni bilo pozitivnega odziva od njih. Izkušnje, ki so jih opravili, kažejo, da je kitajski zeliščni medicine lahko anti zdravljenje raka, zlasti rak pljuč, krepitev imunskega sistema, zavira širjenje pljuč celic in izboljšanje kakovosti življenja. Kot je dobro, kitajski zeliščni medicini kot ameriški ginseng izboljša raka bolnika ključnega pomena in zmanjša utrujenost. Ameriški Ginseng vsebuje adaptogene to, da bi snov lahko zmanjša in brani stresa v telesu, saj vemo, da rak bolnik pogosto soočajo z visokimi obremenitvami okolja predvsem zdravljenje.

Zdravilo rastlinskega izvora igra zelo pomembno vlogo na področju raka pljuč danes, bolj znanstvenik iz zahoda in vzhoda so že priznal vlogo. Zdravilo rastlinskega izvora izvira iz kitajske in drugih podobnih Indiji je verjel, da je sposoben za boj proti raku, moč imunskega sistema, lajšanje bolečin in izboljšanje kakovosti življenja. Najbolj pomembna stvar je, manj neželenih učinkov na človeško telo.