Magic v kozjega mleka

Kozje mleko, za razliko od vseh drugih vrst mleka, ima veliko zdravilnih in terapevtskih lastnosti in je bilo znano, da pomoč / težave s kožo pozdravi, pomaga z dihanjem in prebavo procesov pri dojenčkih in spodbuja vse okoli dobre prehrane pri ljudeh.
Razlike med kozje mleko na kravje mleko
Kozje mleko kot vir hrane naravno homogeniziramo razliko od kravjega mleka, zaradi svoje gladko teksturo, ki omogoča enostavno absorbira v telesu in prebavo. Kozje mleko vsebuje več vitaminov A in B, kot kravje mleko, čeprav imata obe vrsti mleka enake ravni vitaminov C, D, železo, beljakovin in maščob. Kozje mleko vsebuje manj laktoze kot kravje mleko.
Prebavne, dihal in drugih zdravilnih lastnosti
Molekulska struktura v maščobne kisline in beljakovin v kozjega mleka je krajši, za razliko od kravjega mleka kroglic, ki so veliki in ločeni na površini upodabljanje jih je težko prebavljiv. Kozje mleko molekule razgradijo hitreje in lažje na prebavni sistem človeka. To je zelo koristno za dojenčke, ki imajo simptome driske, zaprtje, bruhanje in celo kolike. Kozje mleko je bilo znano, za zdravljenje alergij na dojenčke in odrasle. V nekaterih primerih je bilo ugotovljeno tudi kozje mleko pomoč dihalne težave pri dojenčkih s cistično fibrozo in otrok z epilepsijo. Kozje mleko lahko pomaga pri zmanjševanju holesterola v arterijah, kot tudi izboljšanje mineralizacije skeleta, uravnoteženje mineralov in hemoglobina ravni v krvi in ​​povečanje serumskih krvi vitamine.
Skin
Kozje mleko je verjetno najbolj znan po svojih zdravilnih lastnostih na kožo. To vlaži in uravnava PH kože. To je zato, ker ima kozje mleko enako raven kislosti, kot našo kožo; zato, da prepreči škodljive bakterije iz oblikovanja. Kozje mleko lahko v veliko pomoč pri zdravljenju primerov akne, ekcem in dermatitis.
Povzetek
Z redno uporabo kozjega mleka v naši mila, bomo pomagali naši koži pri ohranjanju zdravja in vitalnosti. Ker je stopnja PH uravnotežen, je koža stalno nahranjena in navlažena.
Kozje mleko se uporablja v procesu oblikovanja milo z dodatkom svežega kozjega mleka ali kozjega mleka v prahu-obliki med hladno proces, ali baza glicerin kozje mleko v talini in proces pour. Kozje mleko ima izjemne lastnosti, ki jih lahko vsi koristi od.